?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 536
  • 10 210
  •   7
Отговори
# 2 835
  • София
Потребителката пита за физически магазин.
Преди време и аз питах за същото, но пак ми предложиха доста сайтове.
Повтарям въпроса - къде във физически магазин може да си купим кухненски термометър?
Благодаря предварително на отговорилите.

# 2 836
  • Deutschland/HE
В ИКЕА има не лоши кухненски термометри.

# 2 837
Моите термометри са купувани от един магазин за домакински неща и съдове на Витошка, не помня името. Намира се след оптиките преди ул. Солунска.

П.с съжалявам за старомодното обяснение, но Гугъл не беше отзивчив да дам линк.

# 2 838
В Лидл пускат такива, но не знам дали има сега.

# 2 839
Повтарям въпроса - къде във физически магазин може да си купим кухненски термометър?
В Айко (може проверка на наличност) или магазин, в който се продават домашни потреби, тенджери, прибори.

# 2 840
Моят е купен от Викиват. Но физически магазин имат само в Пловдив.

# 2 841
В Практикер има няколко вида термометри.

# 2 842
  • София
Благодаря за отговорите.
Утре отивам на лов по софийските магазини.

# 2 843
Благодаря за отговорите.
Утре отивам на лов по софийските магазини.

В Емаг разгледах-има много и са на много примамливи цени Blush

# 2 844
  • София
Купих го от Зора, сега дали има все още не мога да знам, това беше преди няколко години. Написах , като посочих сайтове, защото, това е само според мен, по-лесно е да го поръчам от колкото да обикалям магазините

# 2 845
В магазини Bergner също има такива термометри. Във всички молове има техни магазини.

# 2 846
Получих тава съобщение от Виваком .
Чудя се наистина ли няма да ми таксуват нищо и като свършат и новите 10GB, пак ли ще ми изпращат такива съобщения и до кога? Някой получавал ли е?
Нета уж е неограничен с възможност за хотспот, един ден го ползвах повече и веднага ми изпратиха такова съобщение. В момента почти за нищо не става, само за чат  в месинджър.
Аз не съм доволна от обхвата на Виваком, а и както се вижда ми ограничават скоростта на интернета.  При Йетел нямаше такова нещо.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:44 от Morkovelka99

# 2 847
Не съм на Виваком, но при подобна схема на Ментел/А1 уловката беше, че този допълнителен пакет е безплатен само веднъж (или веднъж на отчетен период т.е. месец) и следващият СМС ще е платен.
Иначе на всички оператори ако надвишиш средното потребление с някакъв коефициент, неограничения интернет става силно ограничен. Важи и за минутите и СМСите.

# 2 848
Morkovelka99, вземи се обади на оператор на 123 пък ги питай. Да нямаш след това изненада във фактурата. Въпреки, че най-голямия цинизъм е плащането на тези обаждания. Не знам дали е патент само на Ментел таксуването обаче.

# 2 849
Аз не съм доволна от обхвата на Виваком, а и както се вижда ми ограничават скоростта на интернета.
Не ти го ограничават, ако е неограничен. И да, така е. Звънни на колцентъра

П.с. 10GB на ден?

Общи условия

Активация на акаунт