?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 361
  • 10 206
  •   1
Отговори
# 2 865
  • sofia
Не знам, явно си зависи от плана. Аз почти година ползвах по тази схема и не съм имала допълнителни таксувания. Но договорът беше само за мобилен нет, без телефония.
Като се установих на едно място, прекарах домашен нет и приключих договора.

# 2 866
Ми нали това казвам, случаят е за телефон с нет, не свободен нет за таблет или бисквитка.

# 2 867
Е супер тъпо е значи. Изобщо не съм предполагала, че може да има такова ограничение.
Аз като се разхождам или пътувам сама си пускам понякога и нещо да слушам/гледам от Ютюб. Значи след 3-4 часа в такъв случай пак ще съм без мобилен нет. Направо красота иначе се водиш с неограничен🙄.

# 2 868
Може да има планове с по-голямо количество неограничен нет, но съответно с по-висока такса. Виж си договора.

# 2 869
Да, никакви ограничения нямат Йетел при неограничен нет!
Инпри Йетел има ограничения, просто явно са по-високи. Май бяха при превишаване 10 пъти на средното потребление на абонатите със същия вид договор. Съответно на база ден и на база месец. А може там да си била на по-високо ниво договор и затова ограничението да е било по-високо.

# 2 870
Не знам какви са им били условията, но такова ограничение за гледане да кажем на 6 часа с прекъснаване не са ми налагали, даже май няма и 6 часа общо.
И на тях им плащах 36-37 лв, а договора май го подписах на 34лв и след няколко месеца имаше увеличение и стана 36-37.
По-добри са ми били условията при Йетел, ако знаех изобщо нямаше да се махна.
И друг пише, че е ползвал нета им като рутер, аз също съм се спуквала само техния нет да ползвам и не ми е бил спиран или съм получавала някакви предупреждения за свръх потребление.

# 2 871
  • София
Аз съм на Йетел и ограничението от 39000мб на максимална скорост е само за роуминг и то за всеки месец. Иначе в България нямам ограничения или поне никога не съм ги достигала. А съм ползвала Интернет дори за работа, когато нямам читав wifi.

# 2 872
  • Fairbanks, Alaska
На Йеттел съм, на месец потреблението ми е стигало и 340 000 МБ на месец. Причината - ползвах телефона за рутер. Няколко месеца беше, но никога не ми е намаляла скоростта или нещо такова. Не бих се изместила на друг оператор, ако те имат такива ограничения.
За да ти намалят скоростта, трябва дневното потребление да надхвърли 100 ГБ. Като стигнеш 90 ГБ, ти изпращат предупреждение, че стигнеш ли 100, намалят ти скоростта.

Аз съм на Йетел и ограничението от 39000мб на максимална скорост е само за роуминг и то за всеки месец. Иначе в България нямам ограничения или поне никога не съм ги достигала. А съм ползвала Интернет дори за работа, когато нямам читав wifi.
В Роуминг никога не съм имал ограничение на скоростта. Имам 22 400 МБ, които са безплатни до четвъртия месец. След това се прилага политиката за справедливо ползване. Там си задавам кредитен лимит и премина ли безплатните МБ, почва да таксува. По-рано ми беше 480 лева и един път го бях надвишил. Спряха ми интернета за няколко дни. На А1 съм.

Санди, 10 ГБ на ден въобще не е свръх потребление. Гледай 3 часа HD телевизия и ще ги направиш.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 05:06 от Natael-1485

# 2 873
Unlimited 200- 37 лв на месец. Уж ставаше за хотспот и за работа и затова избрах този план, а то още на първият ден с малко повече ползване и лъсна лъжата. Все повече ме ядосват тези от Виваком.
Ще видя утре каква ще е скоростта и ще им се обадя да ги питам или ще отида до офис.
Какво свръх потребление 2 епизода на "Живот на кантар" и няколко клипа от Ютюб и получаваш това съобщение.
На Йетел с такъв план седмици наред съм ползвала само мобилен нет без никакви такива условия и ограничения.
Аз ходя на места без нет, ползвам само мобилен и затова плащам за неограничен, а накрая излиза, че не бил такъв.

Пише си го. Не би трябвало да си изненадана ако беше прочела условията.

# 2 874
Нормално е да съм изненадана като съм нямала такива ограничения при Йетел, през ум не ми е минало, че може и да има при неограничен нет. Ако не ме таксуват допълнително ще си играя всеки път и ще им пращам съобщения. А, ако те таксуват се оказва, че нямаш неограничен нет.
А и аз от къде да знам 10GB дневно потребление колко е?

# 2 875
Още като излязоха тия /уж/ ънлимитед планове на вивата, по форумите се писа че е до опр.МВ.тоест лъсна им измамата.
Чете се какво се подписва. Това е. За да няма изненади.
Не знам защо но още има хора които вярват на думи в офис.

# 2 876
То и да прочетеш много малко могат да преценят дневното потребление на максимална скорост за какво ще им стигне реално. А и, ако нямат опит и не са запознати като мен, ще си подпишат с нагласата, че е като при другите оператори.
Я кажете как е при А1 поне да знам и за там неограниченият им нет с уловки ли е?
Който не е запознат  като мен и иска неограничен мобилен нет да чете сега и да разпитва преди да подписва с Виваком, че да не се набутва.

# 2 877
Отвори сайта и търси и чети.
Ето

# 2 878
Нормално е да съм изненадана като съм нямала такива ограничения при Йетел, през ум не ми е минало, че може и да има при неограничен нет. Ако не ме таксуват допълнително ще си играя всеки път и ще им пращам съобщения. А, ако те таксуват се оказва, че нямаш неограничен нет.
А и аз от къде да знам 10GB дневно потребление колко е?
10GB дневно е ужасно много потребление. Много! Разбирам, че гледаш и слушаш, но това е много трафик. За сравнение аз ползвам 15GB месечно мобилен интернет при наличието на Wifi вкъщи. 10 на ден е много.

# 2 879
Другата седмица ми свършва отпуската, която ползвам след края на третото ми майчинство, и трябва да се върна на работа. Работното ми време е от 8 до 17ч., като имам и 1 час обедна почивка. Има ли нещо в Закона, на което да се позова, за да поискам намаляване на обедната почивка на 30мин. и съответно да свършвам работа в 16:30, за да мога да си взимам децата навреме(едното е на училище, другото - на детска градина, а третото - на ясла)?

Общи условия

Активация на акаунт