?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 361
  • 10 206
  •   2
Отговори
# 2 940
София мед в Люлин има платен паркинг отзад.Но наблизо има голям неохраняем паркинг, стига да не Ви тревожи, че
колата ще нощува неохранявана.Намира се на улицата след болницата( посока към центъра на София), завива се  вдясно.

# 2 941
  • София
Има ли във форума от темите Специалистите говорят или Онлайн консултация със специалист,някой ,на който да изпратя файл,снимка,на децата ми?
Днес ги водих на физиотерапевт,той има апарат на който стъпват боси,и прави анализ на глезени,крака,гръбнак,показва изкривявания...?
Има:онлайн консултация с ортопед тук във форума.

# 2 942
  • софия
Интересува ме София мед в “Люлин“ дали има паркинг за пациенти, платен ли е и ако да, колко лв. на час/ден се заплаща?
Някой да е ходил скоро?

Може да попиташ по тел. в самия филиал. Ще ти обяснят подробно условията.
Аз ще оставам три дни, и затова ми е важно да има някъде сигурно място, на което да си оставя колата.
Независимо от цената. Не, че колата ми е Порше, ама нали трябва и да се прибера все пак после с нещо.Blush

Благодаря ви, ще търся телефон или мейл.
Така на улицата три дни, и със чужда регистрация малко ми е....притеснено. Sunglasses
Няма от какво да ти е притеснено, стига да спреш културно, а не без да се съобразяваш. (по принцип, не познавам района)

# 2 943
Точно на "пътчето" от снимката препоръчвам да НЕ спираш, защото като нищо ще я вдигне паяк.

# 2 944
Здравейте,само аз ли нямам опция да поръчвам от сайта на English Home или не правя нещо както трябва?

# 2 945
  • Glasgow
Моля за съвет какво да сложа в гардероб за неприятна миризма, или може би е влага, не знам и аз вече. Гардеробът не е самостоятелна единица, като ниша в стената е. Всичко, което сложа вътре после мирише някак на старо. Самата стая не мирише така, имам и стайна закачалка с релса, където слагам дрехи, те не миришат така.

# 2 946
Да няма мухъл зад него?

# 2 947
Ако е влага трябва да сложиш от кутиите които обират влагата и след това евентуално някакъв ароматизатор за гардероб.

# 2 948
И аз бих проверила за влага/мухъл и бих обработила първо гардероба с препарат и бих го оставила отворен и празен след обработката поне ден-два. Едва после ще мисля за някакъв ароматизатор за гардероб, има много във всякаква форма.

# 2 949
  • Glasgow
Ще обследвам пак Sad Видимо няма мухъл.

# 2 950
  • София
Щом е в ниша - от влага е. Трябва ти влагоабсорбатор / влагоуловител.

# 2 951
  • Пловдив
Върти ми се в главата, че за имот, в който никой не живее можеше с молба да отпадне някакъв данък.
Някой може ли да ми каже дале има такова нещо, за Пловдив става дума.

# 2 952
  • София
Върти ми се в главата, че за имот, в който никой не живее можеше с молба да отпадне някакъв данък.
Някой може ли да ми каже дале има такова нещо, за Пловдив става дума.

Виж тук : https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/obshtinsk … irani+uslugi/9410

# 2 953
Не отпада данъка, а се намалява такса смет.

# 2 954
Жокер, купи си един от онези ароматизатори, които са в пластмасова кутийка и имат една лепенка отгоре (не ароматизири за дрехи, че миришат на лавандула или друго тежко). Отлепяш лепенката постепенно. Мирише чудесно, не само в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт