?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 771
  • 10 219
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Deutschland/HE
Тонка, да се опита да се логне на сайта на Луфтханза или австрийските. Двете компании са в общ алианс, ако ги е купил от сайта на една от тях, ще излезе всичко.

# 2 986
Или ако има мобилно банкиране да види към кой е плащането.

# 2 987
  • Glasgow
Да си види онлайн банкирането, ще пише към кого е плащането, има и точна дата и час и ще намери и имейла така...

# 2 988
  • София
Колибри, благодаря ти. И аз това му казах, но явно ще ме чака довечера да му оправям бакиите. Добре, че на моя приятелка дъщеря й работи в Луфтханза и при нужда ще да я помоля за съдействие.

Ze-ze, евала - благодаря ти! Това изобщо не ми хрумна.

# 2 989
Аз само стискам палци човекът да е жив в края на деня.

# 2 990
Не знам дали въпросът ми е за тази тема,но все пак ще питам.Имаме роднина в провинцията.Дъщеря ѝ е със скулиоза.Преди месец бяха на преглед при ортопед-в техния град.Той им е дал името и телефона на друг доктор тук в София,като им е казал да му звъннат за да им каже кога да дойдат за преглед,като на този преглед ще вземат точни размери на детето,за да направят колана(т.е той ще е по поръчка).Преди няколко дена са говорили с доктора от София и са питали за цена на колана(за да са подготвени с парите).Казано им е че ще струва 985лв.Та въпросът ми е:някой сблъсквал ли се е с такъв случай.Това реална цена ли е или пак се опитват да надуват цените.Аман от лекари,които гледат пациентите си като някакви касички.

Да питат в тази група.

https://www.facebook.com/groups/763468194514181?locale=bg_BG
Благодаря за насоката!Ще им пратя линка.

# 2 991
Котето вероятно е стресирано. Ако е така, има успокояващи капки, каишки, машинки, които се включват в контакта. Ветеринарят провери ли да не би да има цистит? При всички положения бих се консултирала с друг ветеринар. За кой град трябва? Постелката за тоалетната същата ли е, която е ползвал при стопаните си?
За почистването купете ензимни препарати. Продават се по зоомагазините. С белина няма да стане почистването.

# 2 992
  • Sofia
Някой знае ли дали международното свидетелство за управление на МПС, издавано от МВР, е същото, като това издавано от Съюза на българските автомобилисти? Simple Smile

# 2 993
Аз поне съм си записала датите и часовете на полетите, тъй като сме и с прекачвания.
Щом са с прекачване и различни авиокомпании е много вероятно да са купенинпрез някоя от търсачките за евтини билети. Ако се е логнал с Фейсбук или Гугъл акаунт, като се логне пак би трябвало да му излезнат.
Ако не стане авиокомпаниите могат да ви намерят резервациите по имена, но може да искат някакво доказателство, че вие сте ги купили билетите, а не е просто съвпадение на имената.

# 2 994
Може ли да ме насочите за златарско ателие в София, където да ми поправят закопчаването на една обица?

# 2 995
Като тръгнеш по Пиротска има поне 5.

# 2 996
В самите магазини ли? Не съм влизала от години.

# 2 997
Златарски ателиета има пред Новотела при бившия Кореком. И на Лъвов мост питайте...

# 2 998
  • Сф
По програмата на НОИ за профилактика, болничен или отпуска ползвам?

# 2 999
Каква е тази програма за профилактика? При ЛЛ ли? Не мисля, че се полага болничен.

Общи условия

Активация на акаунт