?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 828
  • 10 203
  •   5
Отговори
# 3 120
Ами не са го изгладили, а вкъщи с ютия дали ще стане? Четох и разни коментари, че така се получава от гладене.

# 3 121
Здравейте!
Съжалявам ако вече е обсъждано, но не намирам активна тема по въпроса.
Моля за препоръка за зъбен душ, от какво сте доволни ако изпозлвате.
Също какво ви е мнението за Oclean?
Набелязала съм този

Благодаря предварително!

# 3 122
Хубави,качествени куфари от къде мога да си купя в София?

# 3 123
  • София
Естил : https://www.estilbags.com/shops/

# 3 124
Естил : https://www.estilbags.com/shops/

Качествени ли са? Гледам в моловете ги има?
Само там ли мога да ги намеря?

# 3 125
  • София
Аз съм доволна много от Естил.

# 3 126
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм доволна много от Естил.
+1 за всичките им продукти.

# 3 127
Здравейте!
Съжалявам ако вече е обсъждано, но не намирам активна тема по въпроса.
Моля за препоръка за зъбен душ, от какво сте доволни ако изпозлвате.
Също какво ви е мнението за Oclean?
Набелязала съм този

Благодаря предварително!
Аз взех от Nordics, имаше намаление на сайта и беше на прилична цена. Доволна съм, но не го ползвам от твърде дълго време. Все пак, аз лично бих се доверила отново.

# 3 128
  • София
Качествени са Естил, да.
Виж в линка - има и 2,3 магазина по търговските улици. На Графа близо до Попа има.

# 3 129
Ако ти се обадят пак включи запис на разговора и им кажи, че записваш, защото ще ги съдиш ти за тормоз. Да видиш как бързо ще кажат, че е грешка и ще затворят.

Ако въобще се опитат да заведат дело после ти можеш да ги осъдиш за разходите ти и загубеното в тази връзка време.

Явно са ми звъннали за да имат запис че по телефона потвърждавам че аз съм писала мнението. Макар че не ми казаха че ме записват. Окало мен само ме плашат близките ми и казват че сала ще се палщам делото...

# 3 130
Явно са ми звъннали за да имат запис че по телефона потвърждавам че аз съм писала мнението. Макар че не ми казаха че ме записват. Окало мен само ме плашат близките ми и казват че сала ще се палщам делото...
Записи без твое знание може да прави само МВР и то само след изрично позволение от съдия. Това не само че не е доказателство, а и е нещо за което можеш да ги осъдиш. Както и че въобще ти звънят, предоставила си им телефон само с цел изпълнение на поръчката и не могат да го ползват за други цели.

Въобще, щом не лъжеш и не клеветиш в коментара, не могат да имат никакви претенции. Не се филмирай, ами им теглото една майна.
Ако продължат - запис на разговора, в началото на който ги уведомяваш, че записваш разговора и после жалба за тормоз.
Ако имат поне 2 мозъчни клетки щом чуят, че записваш ще изчезнат мигновено.

# 3 131
Благодаря! Коментара ми е доста дълъг, но с информативен характер. Жписване на хронология от събития и копирани и поставени цитати от имейли и членове от закон. Нищо повече.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 15:25 от Stela.03

# 3 132
Къде се издава документ за идентичност на имена?

# 3 133
# 3 134
Благодаря, и аз мислех, че би трябвало да е в общината.

Общи условия

Активация на акаунт