?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 145
  • 10 206
  •   3
Отговори
# 3 150
В ръчен багаж (на самолета) разрешено ли е да нося пакетче "краве масло"? (не знам как ще оцелее обаче!)

# 3 151
  • Сф
принципно е разрешено, но за къде ще пътуваш?

# 3 152
  • Glasgow
Би трябвало да може, но в пакета с течностите

# 3 153
В ръчен багаж (на самолета) разрешено ли е да нося пакетче "краве масло"? (не знам как ще оцелее обаче!)
Ако можеш, вакуумирай го, за да оцелее

# 3 154
  • Пловдив
Куфар - Estil
Зъбен душ - Panasonic

# 3 155
  • софия
От къде в София поръчвате пици за вкъщи и ви харесват? За Лагера става въпрос, ако има значение.
Харесването е индивидуално възприятие.
Ние харесваме пиците на Mercanti Pizzeria & So, Olio D'Oliva, Franco's Pizza, Карузо, Paesano. Da Nino, La Terra също не са лоши.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 19:57 от zvаnchе

# 3 156
  • пустинята Гоби
Франкос до НДК са много зле напоследък, не знам изобщо имат ли доставка тези пици. На Витошка са ок, тези до Софийския не съм ги опитвала.

# 3 157
  • София

Може, ако е до 100 гр и е сложено в плика/несесера/ с течностите.
Отделен въпрос е, че кравето масло по чужбините е по-вкусно и изгодно от тукашното.

# 3 158
  • Mediterraneo
Стела, надявам се в живота да не си толкова страхлива и да даваш назад при всяка заплаха! Не правиш услуга на себе си! Отстоявай мнението си, обратното е тъжно.

# 3 159
  • Буркина Фасо
има нова лента. всичко за Великден на едно място.

https://www.bg-mamma.com/?action=landing;client=velikden

# 3 160
Къде в София може да се иде на спешен преглед, при нужда и прием, за бременна жена?
Гледам, чета, ама нещо негативни коментари срещам все, как отпращат пациентките.
Имам болки и се съмнявам за бъбречна криза, сега съм легнала и ще пия но шпа, но ако се наложи нещо да можем да реагираме с ММ. Пък и дори да отмине сега е хубаво да имаме предварително план къде какво.

Извинявам се ако не е за тук въпроса ми.

В клиника Надежда имат спешен кабинет и приемат момичета които не са техни пациенти за лечение. Цените обаче са соленички дори и да сте здравноосигурена. Преглед в спешното миналата година беше към 60 лв а за отделението около 180 лв нощувка.

# 3 161
Бихте ли споделили при вас възможно ли е в момента да се активира Viber plus? При мен стои, че функцията в момента не може да бъде активирана. Само при мен ли е или има проблем  генерално с вайбъра? Благодаря ви

# 3 162
Искам френско масло за сувенир от Франция !!!

# 3 163
Някой друг освен мен има ли проблем с поръчка от Зара? От снощи се опитвам да направя поръчка и не успявам. На последната стъпка при плащане ми изписва "Искането ви не може да бъде изпълнено. Опитайте по-късно". Пробвах през телефон, през компютър, не става. Писах в чата, тъй като няма телефон за контакт. Виртуалния асистент ми препоръчва да изтрия кеша, да сменя браузъра, да си проверя картата - всичко беше направено и пак не успявам. Пазарувала съм и преди от там, със същия профил, със същата карта, дори беше наскоро. Картата ми е валидна и имам достатъчно наличност.

# 3 164
Искам френско масло за сувенир от Франция !!!

Ако купиш от летището, със сигурност няма да има проблем. Ако ти се дават тези пари.
Но и иначе също е позволено, само за грамажа не съм сигурна дали има значение.

Общи условия

Активация на акаунт