?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 996
  • 10 204
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Пловдив
При рутинна проверка телефонът ми е бил върху краката /така си го нося винаги/, не са ме глобявали.

# 3 166
  • Glasgow

Ако купиш от летището, със сигурност няма да има проблем. Ако ти се дават тези пари.
Но и иначе също е позволено, само за грамажа не съм сигурна дали има значение.
по моята логика трябва да е като крем/гел/течност- до 100мл/гр, ако не е закупено от летището

# 3 167
Искам да си сверя часовника с други подписали договори с Виваком скоро. Предложиха ми неограничени минути, МБ, смс-и за 19 и нещо за първата година на договора и 31 лв за втората година. На мен ми се видя добра оферта, предвид, че на сайта няма подобни.

# 3 168
  • София
Звучи добре на фона на актуалните такси.
Плащам 29.50 ежемесечно за неограничени минути, интернетът е достатъчно за моите нужди, които не са малки, но все пак на макс скорост не е неограничен, СМС-и нямам включени.

# 3 169
Според мъжа ми не е добре, защото таксата втората година е по-висока. И съответно след изтичане на договора ми, новото предложение ще е отново с висока такса. Той се стреми винаги да си договаря ниски такси. Т.е посред него 25 лв за целия договор е по-добре от 19 за първата година и 31 за втората. Нищо че общата сума и в двата случая е почти еднаква. Но според него, с ниската такса, отново ще може да се пазари за ниска такса, пък аз не Grinning Но скоро и на него му предстои подписване на нов договор, та ще видим какво ще договори Grinning

# 3 170
Искам да си сверя часовника с други подписали договори с Виваком скоро. Предложиха ми неограничени минути, МБ, смс-и за 19 и нещо за първата година на договора и 31 лв за втората година. На мен ми се видя добра оферта, предвид, че на сайта няма подобни.

Гледай СКОРОСТТА.
Неограничени са по количество, по скорост - са различни.
Ти за каква скорост говориш за да можем да ти кажем добър ли е плана и като цена?

Иначе имат и за 27 лв неограничени минути и МВ, но скоростта е 2 мегабита в секунда.
Така като гледам, баш за него говориш..като му усредниш цената.
Чети и сравнявай, да не ревете после че ви е бавен интернета и никакъв го няма.

# 3 171
2 или 20 мегабита? На сайта им виждам Unlimited 20, с 20 мегабита, не с 2. Моето предложение е 10 Mbps

# 3 172
Има и с 2..предложиха ми го в чата. За сравнение, на плановете с ограничено количество нет като се изчерпат МБ,скоростта падала до 65 бита..когато върти и нищо не се отваря или се отваря след час. Та 2 мегабита е повече от 65 бита..ама все пак.
Няма го на сайта, или ще е при старите планове.

Просто си провери скоростта, за която подписваш, това исках да дам като съвет.

# 3 173
Да, благодаря! Сега видях, че текущият ми план, след изтичане на договора, е с 12000 MB на максимална скорост... Горе-долу ми и стигат. И предлагат да ме downgrade-нат до 10Mbps за 25-26 лв на месец. Вече не ми звучи толкова добре Smiley

# 3 174
10Mbps е чудесна скорост за мобилен интернет, ако не се ползва като hotspot за работа. Все пак това са максимално достижимите скорости, а реалните обикновено са по-ниски.

Вече всички оператори правят номера втората година таксата да е по-висока или включените услуги - по-малко. Картела логото си мени, но нрава не.

# 3 175
Барби, виж си сегашната скорост каква ти е - по договор, и я засечи с един спийд тест, за да се ориентираш.
Вкъщи домашният по договор е на скорост 100, но реално и до 30 е падала скоростта, но си се сърфира без забележки. Засичала съм със спийд тест...
В момента на каква скорост си, не разбрах?

На мен оня ден вивата предложиха следното - единият план беше този ънлимитед 2 - за около 24 лева на месец, хвърлих листчето, не помня точно. И вторият беше Ънлимитед 20 скорост за 27 лева средно на месец беше той. Питах за майка и проигравах вариантите - писах им няколко пъти в приложението за оферти, тази в чата май ми я предложиха - ънлимитед 2, а ънлимитед 20 в офис.

# 3 176
Миналия договор на приятел беше този, минаха две години и сега му предложиха 24 на месец първата година и 35 втората. Ми... средно е приемливо това първото, въпросът е, че като изтече го надграждат с някаква сума и не можело да се върнеш назад, и да избереш по-ниска оферта. Той преподписа преди седмица и разбира се, мошениците му казаха, че вече я няма тази оферта 19-31 лв.

# 3 177
Засякох, засякох Grinning

Но и според мъж ми 10Mbps не е зле. И той за картели говори... Но това е положението. На сайта им всичко друго е по-скъпо и неизгодно. В крайна сметка, става въпрос за няколко лева разлика, нищо страшно, ама като си настроил веднъж, че те прецакват и се опитваш да спестиш колкото може Smiley

DiaMia, точно затова мъжът ми мисли, че офертата не е добра... Аз не успях да го обясня много добре. Та, той предпочита 25 лв за целия срок, отколкото 19 за първата година и 31 лв за втората, нищо че и двамата ще платим 600 лв за целия срок. Но след това той ще може да договаря за 26-27, а аз не Grinning

Договорът ме чака в Еконт вече няколко дена и не знам дали да го подписвам Smile

# 3 178
Има го, нали това казвам, на мен ми го предложиха преди два дена .

Барби, хубава скорост имаш в момента.

Мъжо не е прав, майка е от години на ниски такси, и си договаряме пак ниски такси. Няма отношение на това какъв ти е плана за бъдещи договорки.

Съветвам те да пишеш в чата и в приложението поне 4-5 пъти....аз така писах и получавах различни оферти, накрая и тези които описах. Иначе, в профила на майка като спеСиално предложение към нея са цвъкнали оферта за 70 лева само за гласова услуга...смях просто.

Та продължавай да договаряш.

Само пак провери дали този план за 25те лева средно на месец не е с 2 /ДВА/ мегабита в секунда скорост. Провери си скоростта, дали е две или 20 или трето, защото те това не го казват.

# 3 179
DiaMia, точно затова мъжът ми мисли, че офертата не е добра... Аз не успях да го обясня много добре. Та, той предпочита 25 лв за целия срок, отколкото 19 за първата година и 31 лв за втората, нищо че и двамата ще платим 600 лв за целия срок. Но след това той ще може да договаря за 26-27, а аз не Grinning
Разбирам те и може би мъжът ти е прав, но те са инструктирани, и не поддават - няма и няма вече такава тарифа, по-ниска не може и... ако щеш! Иначе всичко има и индивидуални тарифи има, ако вземеш та станеш симпатичен на тоя в офиса. Мъжът ми не щя и отиде при друг оператор. Не защото е другият е по-добър и е голям келепир, а щото се запъна да не е тяхното на Вива! Заедно бяхме с нашия приятел тогава в офиса, та всичко това го видях с очите си. Той обаче реши, че тази оферта 24-35 го устройва и подписа. Обаче мм плащаше някакви 38 до сега и то за двете години, и му набутаха предложена оферта от над 40 лв. Той се ядоса и на мига прехвърли номера на такса 28 лв със същите параметри при другия оператор като нов клиент. След две години, ако пак се правят на интересни и трети оператор има...

Общи условия

Активация на акаунт