?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 222
  • 10 196
  •   3
Отговори
# 3 420
Как се пръска с Фронтлайн за хлебарки, ако има малко дете в апартамента и това ли е най-ефикасното и безвредно в такъв случай?
(Знам, че трябва да се третира цялата сграда, идва някаква фирма, уж пръскаха, но няма ефект. Трябва да направя нещо поне за нашия апартамент.)

# 3 421
  • софия
Пръска се по ъглите, на праговете на вратите, около тръбите и водомерите, в сифоните на пода на мокрите помещения.
Това е най-ефикасно и безвредно. Не чакам да дойдат да пръскат.
Фронтлайна трябва да е този за големи кучета. Има и български препарат със същото активно действие, но на му помня името.

# 3 422
Как се пръска с Фронтлайн за хлебарки, ако има малко дете в апартамента и това ли е най-ефикасното и безвредно в такъв случай?
(Знам, че трябва да се третира цялата сграда, идва някаква фирма, уж пръскаха, но няма ефект. Трябва да направя нещо поне за нашия апартамент.)
Детето не трябва да бъде в жилището, докато пръскаш.

Като кажеш при ветеринаря препарат с фипронил, би трябвало да ти даде нещо бюджетно. Последно Фиприст комбо ползвах, но пак за голямо куче.

# 3 423
  • Далечният изток
Щях да предложа това
https://www.emag.bg/opakovka-ot-2-broja-kapani-za-hlebarki-raid- … 504/pd/DSNCM1BBM/
но виждам, че вече не се предлага.
Търси нещо подобно, много е ефикасно.

# 3 424
Фронтлайн е безвреден за хората и кучетата. По принцип се ползва като се разреди една ампула за голямо куче в пръскалка от препарат. Напръскват се директно местата, които са най-посещавани от гадинките. А с останалото количество, разредено с още малко вода, се измиват подовете. Не ги мийте ден два след това.
Имам голям флакон Фиприст и съм пръскала кучето директно и обилно, не съм се сетила, че мога да го ползвам и против хлебарки но ние нямаме отдавна.
В един друг апартамент, след основен ремонт, започнаха полека да прииждат почти година след като започна да е обитаем и напръскахме по гореописания начин с ампула Фронтлайн, и изчезнаха на мига.

# 3 425
Аз като напръскам вътре, пръскам и пред входната врата и кородора пред нея.

# 3 426
И аз ползвах същия метод в единия ми апартамент. Действа безотказно и дългосрочно.

# 3 427
Моля за помощ. PDF to Word converter търся.

# 3 428
# 3 429
  • софия
Рандъм сайт: https://smallpdf.com/pdf-to-word

Имай предвид, че ако някой "умен" е събрал имидж файлове в пдф, няма да стане текстови файл. Понеже ми се налага да работя много с различни документи, има какви ли не извращения.

# 3 430
Рандъм сайт: https://smallpdf.com/pdf-to-word

Имай предвид, че ако някой "умен" е събрал имидж файлове в пдф, няма да стане текстови файл. Понеже ми се налага да работя много с различни документи, има какви ли не извращения.
Дааа, пълна боза!
Имаме такъв клиент- прави пдф, но ни пращат скан.
После правя едни врътки- pdf to jpg, за да мога да вкарам data to excel от jpg, защото става дума за огромно количество информация.
Досега не съм намерила друг по-работещ вариант.

# 3 431
Само с антена кои програми се хващаха?
Имам от старите телевизори плюс декодер плюс антена,и хващам 4 основни.Но мисля да си взема малък смарт тв или дори да не е смарт,обикновен...Ще има ли обаче поне десетина програми,и кои ще са?

# 3 432
Всички канали на БНТ (май са 4), бтв и Нова.

# 3 433
Въпрос за  кинопрожекция 3D - ако човекът е с диоптрични очила, как става работата с 3Д очилата, или да търси 2Д прожекция?

# 3 434
  • UK
Моята дъшеря си слага 3D  очилата върху нейните.

Общи условия

Активация на акаунт