?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 165
  • 10 196
  •   2
Отговори
# 3 435
Въпрос за  кинопрожекция 3D - ако човекът е с диоптрични очила, как става работата с 3Д очилата, или да търси 2Д прожекция?
Аз си слагах лещи. Иначе няма как.

# 3 436
  • Буркина Фасо
Само с антена кои програми се хващаха?
Имам от старите телевизори плюс декодер плюс антена,и хващам 4 основни.Но мисля да си взема малък смарт тв или дори да не е смарт,обикновен...Ще има ли обаче поне десетина програми,и кои ще са?

# 3 437
  • sf
Аз съм с диоптрични очила и слагам тези за киното отгоре. Гледам си филма нормално.

# 3 438
  • София
Въпрос за  кинопрожекция 3D - ако човекът е с диоптрични очила, как става работата с 3Д очилата, или да търси 2Д прожекция?

Аз ги слагам върху моите очила тези за 3Д, но моите са много малки и не ми пречат. Ако диоптричните са по големи, може и да е неудобно. Вижте, ако има от къде да вземете един чифт, от тези, които продават в кината, много хора си ги пазят и ползват многократно, и вече човекът да прецени дали ще е удобно.

# 3 439
Повече се обърках са тези 3Д очила, не съм сигурна че човекът ще види нещо с тях , с доста голям диоптър плюс астигматизъм е...ще мина през киното да ги видя тия очила.....но май няма да стане...

# 3 440
  • Буркина Фасо
най-добре е да се пробва лично.
аз изхвърлих 3 чифта такива очила.

# 3 441
Така е, съгласна съм напълно...доста субективно е и зависи от доста фактори...така че..лично е най-добре!

# 3 442
Някой може ли да ме ориентира в София как вървят цените на уроци по Бел за 6-7клас?

# 3 443
Братовчедка и съседка, вдигнали стреса на свекърва ми.
Звъни на пожар, че имало някакви планове, на ЕС Rolling Eyes , да присвояват на хората парите от сметки, които не са пипани 6 месеца Rolling Eyes
Някаква нова измама ли е, чували ли сте? ...че ни е звъняла/ на мен и сина си/ вече по 2-3 пъти от снощи

# 3 444
офф, разбира се, че са тъпотии това. никой нищо на никого няма да вземе от сметките.

# 3 445
  • UK
Звъни на пожар, че имало някакви планове, на ЕС Rolling Eyes , да присвояват на хората парите от сметки, които не са пипани 6 месеца Rolling Eyes
Някаква нова измама ли е, чували ли сте? ...че ни е звъняла/ на мен и сина си/ вече по 2-3 пъти от снощи
Без да искам ма това попаднах
https://nova.bg/news/view/2025/04/08/493648/%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D … 0%B8%D1%82%D0%B5/
Сега ще чакам включване от моите свекъри

# 3 446
оф, то ясно че е от фейс-новините.
Аз просто не бях в час, сега ще се ограмотя, мерси!

# 3 447
Нищо няма да вземат, на никого. Както не взеха апартаментите на щастливците, които се класираха за саниране. Че такива слухове се носеха тогава.

# 3 448
  • Бургас
А някой да е чувал или ползвал езикови курсове eLingo? Попадна ми някаква реклама във ФБ, че финансират 80% от обучението, обаче от сайта не става много ясно какви са, що са. https://elingo-edu.com/bg/product?utm_source=mail&utm_medium=confirmation

# 3 449
  • Буркина Фасо
вместо във форума да се пита вземи и отвори  новинарските сайтове.
писано е, а и по тв и радио го коментираха.

Общи условия

Активация на акаунт