?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 083
  • 10 196
  •   11
Отговори
# 3 480
  • Далечният изток
Ако ще преминава към друг оператор, да отива утре при другия, да сключи договор с тях, този с А1 автоматично се прекратява. Ама пак не съм сигурна дали не е малко късно...
И друго, запознати да кажат, като стане безсрочен вдругиден дали пак е необходимо да се прекрати с предизвестие или не...

# 3 481
Ама утре няма да е късно, нали?
Едномесечно предизвестие. Силно се съмнявам да няма подобна клауза в договора
Подкрепям. Ако няма да мигрираш към друг оператор е трябвало преди месец да пуснеш предизвестие. Сега ще се наложи да платиш още една месечна такса. На свободни цени.

# 3 482
И да си иска входящ номер за предизвестието, много лъжат и заблуждават.

# 3 483
Ако ще преминава към друг оператор, да отива утре при другия, да сключи договор с тях, този с А1 автоматично се прекратява. Ама пак не съм сигурна дали не е малко късно...
И друго, запознати да кажат, като стане безсрочен вдругиден дали пак е необходимо да се прекрати с предизвестие или не...

За пренос не е късно. Напротив...КРС съветва точно това-да се изчака да стане безсрочен и тогава да прехвърлиш.  За да няма неустойки.

Безсрочен като стане...да, пак с предизвестие се прекратява . В ЗЕС го пише..

# 3 484
  • София
24-месечен договор на А1 сключен преди една година.

# 3 485
Нене, това е съседка, иска да прекрати този договор с А1. Вече има друг номер към Йетел. Или от преди това има, не знам. Каша ѝ е някаква и помоли да разбера какво да прави. Ами, ако е така с предизвестията, ще си плати ,какво да прави, но иска да го спре този номер и да се отърве от него. Благодаря на всички за коментарите. Утре като иде, ще разбера и аз какъв е случая, но поне да е подготвена, че вероятността да има И предизвестие, е голяма.

# 3 486
  • Далечният изток
Чакай, как така има друг договор?
Прехвърлила ли си е номера при новия оператор?

А, друг номер, друг договор... Не чета.

# 3 487
Има друг телефон с номер към Йетел. Тя е от тези, дето лесно ги баламосват с някой телефон на безценица ... Не знам как се озовала с два договора и два номера, като и един ѝ е много, ама...

# 3 488
На мнение съм, че възрастните хора не трябва да се пускат в офисите на оператори без придружител! За жалост такава е милата родна действителност - измамници и чадър над тях.
Няма как без предизвестие..ето от сайта им:

# 3 489
Линкът ти е строшен.
Какво общо има дигиталното евро?

https://atlas21.com/digital-euro-everything-we-know-so-far/

Прочети статията и виж какво общо има.

Това конкретно няма общо. Фактът, че ще имаш портфейл с 3000 дигитално евро не означава, че нямаш други пари и го пише в статията. Същото като плащанията с уолет на телефона, към който са запаметени банковите ти карти - тях пак ги имаш реално.

Друг въпрос е, че ЕС нищо не може да ми гарантира - преди пет години за 24 часа отмениха половината основни устройствени норми на съюза, ама бързо забравяте.

# 3 490
На мнение съм, че възрастните хора не трябва да се пускат в офисите на оператори без придружител! За жалост такава е милата родна действителност - измамници и чадър над тях.
Нали се сещаш какво се е случило! Тя отишла в офис и питала кога и изтича договора, че иска да го спре и пита, за да не се забави и да прескочи датата. Те просто ѝ казали "на 9-ти изтича", без малката подробност за предизвестие. Сефте номерца от оператори и конкретно от А1...
А жената е сама. Синът ѝ е някъде по света, дъщеря ѝ почина.

# 3 491
Знам...знам...последно в офис една жена се караше с тях - дали й апарат за 10 лв но се оказва че ще плаща мноооого повече.  И се опитваше да им търси обяснение..за жалост твърде късно, след подписването едва....
Ужасни са всички оператори. Легализирана измама...

# 3 492
  • оттам, откъдето започва България
Покупко-продажбите на МПС все още ли минават през нотариус?

# 3 493
  • Далечният изток
Все още.

# 3 494
Статията повдига интересни въпроси за този, който може да чете между редовете.

Факт е, че нищо не ни е гарантирано.

Линкът ти е строшен.
Какво общо има дигиталното евро?

https://atlas21.com/digital-euro-everything-we-know-so-far/

Прочети статията и виж какво общо има.

Това конкретно няма общо. Фактът, че ще имаш портфейл с 3000 дигитално евро не означава, че нямаш други пари и го пише в статията. Същото като плащанията с уолет на телефона, към който са запаметени банковите ти карти - тях пак ги имаш реално.

Друг въпрос е, че ЕС нищо не може да ми гарантира - преди пет години за 24 часа отмениха половината основни устройствени норми на съюза, ама бързо забравяте.

Общи условия

Активация на акаунт