?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 083
  • 10 196
  •   8
Отговори
# 3 450
Мерси, Бонго.
Намерих само Карбовски, преди да питам, но мерси, все пак.

Трябва да се измисли, медал за принос към форума.

# 3 451
Даже НЕ!Новините вече са отразили темата.
(Предупреждение - висока доза сарказъм!)

# 3 452
  • Deutschland/HE
Почитателите на Възраждане го подхванаха това във фейсук, лесно с еманипулират възрастните хора за съжаление.

# 3 453
Не само възрастните, а всички неграмотни.
Карбовски винаги ми е бил много гнусен и на половин дума не бих му повярвала.

# 3 454
Да..не само възрастни се ловят на това....

# 3 455
Ето всичко обобщено по темата за дигиталното евро:

Digital euro: everything we know so far

# 3 456
Линкът ти е строшен.
Какво общо има дигиталното евро?

# 3 457
Линкът ти е строшен.
Какво общо има дигиталното евро?

https://atlas21.com/digital-euro-everything-we-know-so-far/

Прочети статията и виж какво общо има.

# 3 458
  • софия
Братовчедка и съседка, вдигнали стреса на свекърва ми.
Звъни на пожар, че имало някакви планове, на ЕС Rolling Eyes , да присвояват на хората парите от сметки, които не са пипани 6 месеца Rolling Eyes
Някаква нова измама ли е, чували ли сте? ...че ни е звъняла/ на мен и сина си/ вече по 2-3 пъти от снощи
Братовчедката и съседката да не са почитателки на карбовски и израждане? При него евродепутатка от тази партия, която получава тлъста заплата в евро, напоително е разказвала врели-некипели, а карбовски е кимал в съгласие и с разбиране.
Смешно е, докато хора без грам информационна хигиена не започнат наистина да вярват.

# 3 459
Какво общо има дигиталното евро?Прочети статията и виж какво общо има.
Чел съм достатъчно от първоизточника. Какво общо има цялото това с обсъждането на плашилката от социалните медии, че ще вземат спестявания?

# 3 460
Гледат клипчета във фейсбук или тик ток и вземат всичко за чиста монета
Плашещо е.
Ако се размисли поне малко човек ще види че това са фейк новини и манипулации.
Влоговете в банки са гарантирани до 100 000 евро. Как да ви ги вземат?

# 3 461
Звъни на пожар, че имало някакви планове, на ЕС Rolling Eyes , да присвояват на хората парите от сметки, които не са пипани 6 месеца Rolling Eyes
Някаква нова измама ли е, чували ли сте? ...че ни е звъняла/ на мен и сина си/ вече по 2-3 пъти от снощи
Братовчедката и съседката да не са почитателки на карбовски и израждане? При него евродепутатка от тази партия, която получава тлъста заплата в евро, напоително е разказвала врели-некипели, а карбовски е кимал в съгласие и с разбиране.
Смешно е, докато хора без грам информационна хигиена не започнат наистина да вярват.
Ами,...сигурно са почитателки- не знам .
Забелязах, че всички не-новини и други опровержения са от днес, ще й звъня по-късно, като изляза от работа , да я питам дали е гледала тв.

# 3 462
  • софия
Ами,...сигурно са почитателки- не знам .
Забелязах, че всички не-новини и други опровержения са от днес, ще й звъня по-късно, като изляза от работа , да я питам дали е гледала тв.
радето лайкова била тази 'убавица-"умница". Двойна надница е заработило момичето - хем от ЕП, хем от мацква.
https://factcheck.bg/politicheck-ne-e-vyarno-che-es-shte-krade-s … a-na-grazhdanite/

# 3 463
Някой може ли да ме ориентира в София как вървят цените на уроци по Бел за 6-7клас?
От 20 до 50 лв на учебен час за 7 клас.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 20:28 от zari65

# 3 464
Утре 9-ти изтича дву годишен договор с А1, кога трябва да се прекрати - на деня или на следващия? Няма да го подновяват.

Общи условия

Активация на акаунт