?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 104
  • 10 206
  •   8
Отговори
# 3 900
Аз усетих и първия, и вторичния трус, но известие от BG Alert нямам.

То май не е от бгалерт. Изписа ми, че е от андроид.
Аз от бгалерт не получих от последният тест който беше преди месец.

# 3 901
  • Бургас
Аз получих известие, но даже и не погледнах от къде дойде, а вече не го намирам. Докато го прочета и вече си ни люлееше (Бургас).
Познат сподели следното: "Това е международна известителна система, която сработва само ако сте включили GPS на телефона". Идея си нямам кога и как съм включвала каквото и да е.

# 3 902
Моята отметка за такъв "алерт" е фабрично отметната, не съм я включила аз, може и при вас да е така. Пускала съм си демонстрацията - пищи сериозно, би се чула от друго помещение. пп - сега я тествах на изключен звук и на нощен режим - яко пищи, което е добре, че не зависи от регулацията на звука на апарата.

Иначе аз не получих съобщение, но съм в София, по-далече. Но и от тестовете на бг алерт не получих нито веднъж, та...

# 3 903
Аз настройвах нещо по телефона..помня.

Нищо не пищи. Излиза съобщение.

# 3 904
  • Бургас
При мен си пищеше, затова и погледнах веднага телефона.

# 3 905
Очаквам доставки от makeup и aboutyou. Днес получавам това съобщение, но не искам да отварям линка, т.к. номерът ми изглежда съмнителен. Някой друг да е получавал такъв смс?
Скрит текст:

# 3 906
Елиф и на мен ми е съмнително. Номерът е от Бразилия.

За настройките, трябва да имате отметка в Безопасност и спешност-> Сигнали за земетресения. Там е и за Бг Алерт но в Безжични известия за спешни случаи. Трябва да имате отметка и на Тестови съобщения.

# 3 907
Очаквам доставки от makeup и aboutyou. Днес получавам това съобщение, но не искам да отварям линка, т.к. номерът ми изглежда съмнителен. Някой друг да е получавал такъв смс?
Скрит текст:

Не само е от Бразилия, ами не се е свързал 3 пъти с теб и още 8!!! Хубаво си се усетила. Ако не могат да го доставят не го ли предават в офис и да си го вземеш от там? Измама е.

# 3 908
Елиф и на мен ми е съмнително. Номерът е от Бразилия.

За настройките, трябва да имате отметка в Безопасност и спешност-> Сигнали за земетресения. Там е и за Бг Алерт но в Безжични известия за спешни случаи. Трябва да имате отметка и на Тестови съобщения.

Имам всички отметки, но и при последния тест преди около месец нищо не получих.

# 3 909
Не съм получавала такова съобщение, но за мен е скам. Българските куриери оформят съобщенията си по различен начин, винаги си наясно коя фирма е, кратките номера са от България и т.н.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 15:24 от EmmaT

# 3 910

След толкова обяснения по телевизията не бях успяла да отметна всичко, чак с този пост ми се изясни. В действителност тестовите съобщения ми бяха изключени, чак сега ги включих и на двата си телефона. Благодаря!

# 3 911
Благодаря ви!
Аз също проверих междувременно, че код 55 отговоря на Бразилия.
Пфууу, остана ли вече канал от който да не изтичат измамници???

# 3 912

Ето моето съобщение за земетръса.

# 3 913
  • Далечният изток
Къде се запазват тия съобщения?
От BG-ALERT се пазят, но това не го намирам.

# 3 914
Ни знам...аз не бях затворила просто прозореца.
Иначе тук пише...но не съм чела
https://support.google.com/android/answer/9319337?visit_id=63881 … ke_alerts_Android

Общи условия

Активация на акаунт