?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 419
  • 10 207
  •   7
Отговори
# 3 930
"Моля, имайте предвид, че Notino е чешка фирма, поради което вашата банка може да начислява допълнителни такси за международен превод. За повече информация относно таксите за международен превод, моля обърнете се към вашата банка. "

# 3 931
  • София
Плащаш с карта, не правиш банков превод, за да има такса.

# 3 932
това, което съм цитирала е от сайта за опцията плащане с карта

# 3 933
  • София
Никога не са ми начислявали такса при плащане към Нотино. Към Уникредит съм.

# 3 934
  • София
това, което съм цитирала е от сайта за опцията плащане с карта
Защитни текстове са, които почти никога не означават нещо важно.
Вероятно в някои държави, някои банки биха могли да имат такса при задгранично плащане с картите им. В Европа няма такива практики.

# 3 935
Пише, че може да има такси от твоята банка, а не от сайта. И да си питаш в банката.
Повечето банки в България нямат такава такса. Твоята не я знаем коя е и какъв ти е договора с нея.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:50 от Не се сърди, човече

# 3 936
  • Телиш/Плевен
Здравейте, скъсаха ме на изпита по кормуване(кат. Б) и разбрах, че трябва да взема още четири учебни часа преди повторно явяване.
Не мига д с намеря информация дали е задължително да са при настоящия инструктор или мога и при друг да ги взема.
Някой запознат ли е?
Не е задължително, доколкото знам. Чела съм из нета за курсисти, които след неуспешен изпит са карали тези четири часа при друг инструктор. Заповядай в тази тема, може да се намери някой да отговори от личен опит.

# 3 937
има ли значение дали от моята банка, или не? аз просто питам дали ще ми се спре нещо повече от стойността на покупката?
Благодаря за останалите отговори!

# 3 938
След неуспешния изпит дъщеря ми смени инструктора. Взе 6 часа и книжка при втория.

# 3 939
аз просто питам дали ще ми се спре нещо повече от стойността на покупката?
Не

# 3 940
  • Бургас
Аз пък хич не съм доволна. Купих зелената (strong mint) за 12лв. и след 2 дни я метнах в коша. Никакъв минт не усешах, пък камоли стронг.
Децата са много доволни от тази паста за зъби. Явно стана модерна и цената скочи в небесата.

# 3 941
  • Бургас
Аз съм на Пощенска банка и винаги имам такса при плащане с карта на Нотино. % от стойността на покупката е.

# 3 942
  • BG-DE
Плащала съм с карта на Обб в немското Нотино и не съм имала такса.

# 3 943
Още веднъж благодаря за Нотиното. Ще си взема нещо с карта и ще разбера. Аз съм с ДСК.

# 3 944
Още веднъж благодаря за Нотиното. Ще си взема нещо с карта и ще разбера. Аз съм с ДСК.
И аз съм с ДСК. Няма такса
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 16:37 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт