?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 970
  • 10 221
  •   2
Отговори
# 3 990
Нали това написах горе...

# 3 991
  • Козлодуй
Да видях но беше късно да изтрия моето съобщение - тази дискусия ми беше полезна тъй като на баща ми са му сложили нежелани услуги и сега не знае как да ги премахне няма приложение и затова питам може ли със SMS някакси да ги премахне и къде да гледа изобщо на кой номер да праща sms-си?

# 3 992
Обадете се направо на *88 и поискайте от оператора да спре наведнъж всички наблъскани в договора, и напълно излишни услуги. И напълно безплатните, и безплатните, които чак след определен период стават платени. Страшна досада е това, а нито питат, нито уведомяват. Хората да се оправят сами... 😠

# 3 993
  • Благоевград
Здравейте!
Имаме открита тераса като долната част са стъклени панели и буквално като седнеш си на показ. Мислех да сложа изкуствена трева, но така си скривам гледката. Виждала съм по прозорците, че са слагали някакво фолио и виждаш собственото си отражение, а не вътрешността на мястото. От къде мога да купя такова нещо и може ли да се залепи от вътрешната страна на стъклото или се залепва отвън?

# 3 994
От вътрешната страна се слага. В строителните магазини има богат избор, също и в магазини за тапети.

# 3 995
Имам един въпрос, който много ме учудва...
В рамките на седем дни две чаши от един комплект се счупиха спонтанно. Първият път реших, че ММ просто не си признава, че я е счупил. Днес сутринта обаче открих пръснатата, втора чаша в шкафа, след като снощи,точно нея прибрах в шкафа, като последно действие, преди да легна. И двете чаши нямаха пукнатини, или дефект, като дори се водят ейнско стъкло... Не е имало земетресение, или някакви силни вибрации 🤔 на друг случвало ли се е и каква е била причината? Комплекта е купен преди 6 години и досега не е имало проблем..

# 3 996
Не знам на дуралекса ли казваш йенско стъкло, но точно тези съдове (от дуралекс) се чупят, както си стоят - има стареене на материала.

# 3 997
Цялата партида е била с някакви вътрешни напрежения и сега им е дошло времето. Нормално е, че са от един комплект. Може и друга да ги последва.

# 3 998
  • sf
Яйцата от Великден дали са читави за ядене? Съхранявани са в хладилника.

# 3 999
На нашите нищо им няма, правим ги на салати вече.

# 4 000
  • Сф
Вчера ядох, даже седяха няколко дрна извън хладилника

# 4 001
В коя тема мога да задам въпрос, свързан с религия и религиозно тълкуване?

# 4 002
Вчера ядох, даже седяха няколко дрна извън хладилника

Нашите до вчера бяха извън хладилник. Нищо им няма.

# 4 003
В коя тема мога да задам въпрос, свързан с религия и религиозно тълкуване?
Защо не попиташ тук?

# 4 004
  • София
Обадете се направо на *88 и поискайте от оператора да спре наведнъж всички наблъскани в договора, и напълно излишни услуги. И напълно безплатните, и безплатните, които чак след определен период стават платени. Страшна досада е това, а нито питат, нито уведомяват. Хората да се оправят сами... 😠
Не искат, гадовете. Казват да си ги махнеш сам от приложението или с СМС.

Общи условия

Активация на акаунт