?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 410 005
  • 10 222
  •   3
Отговори
# 4 005
  • Пловдив
Като казахте ГТП...колите на лизинг как минават? Нали големия талон е в компанията лизингодател?

# 4 006
# 4 007
Не знам на дуралекса ли казваш йенско стъкло, но точно тези съдове (от дуралекс) се чупят, както си стоят - има стареене на материала.
даа, често ги бъркам...  Благодаря за обясненията 🤗🌹

# 4 008
  • Sofia
Дръжките на крос тренажора са станали ужасно лепкави 😖…с какво може да се изчисти?
Или нещо да се залепи ?

# 4 009
Лента за дръжката на тенис ракета
Почистване съмнително е, че ще има ефект

# 4 010
Май тук съм чела, че спирт почиства лепкавото. Но...може и да не съм запомнила правилно.

# 4 011
  • Далечният изток
Ако самото гумирано покритие се е компрометирало с времето, няма как да се изчисти, само да се олепи с нещо отгоре.

# 4 012
Майка ми така си почисти някаква дръжка по мой съвет - с ацетон и парцал. Просто свали горния лепкав слой и остана долният здрав такъв.

# 4 013
  • Далечният изток
А, ами да пробва.

# 4 014
На мен ми се е случвало с едно зарядно (не е от стандартните) - беше станало цялото лепкаво, а при купуването беше като кадифено (някаква гумирано покритие е било, но беше матирано и приятно на пипане) - изтърках го с мокри кърпички, без химикали, но със сила.

# 4 015
Не какъв да е спирт, а изопропил (IPA )70% е достатъчен- май технически сппирт му казват в Бг.

# 4 016
Писала съм за дръжката на един чадър, която започна да лепне. Обвих я с фолиото за съхранение на зеленчуци и вече доста време си го ползвам така. Е, то не се налага всеки ден, но повече от година ми върши работа.
А твоя случай може и няколко слоя.

# 4 017
E, с това фолио няма ли да й се потят ръцете?
Ако няма да го чисти, понбе да обвие с предложените по-горе.
Дори прост лейкопласт или кинезио тейп лепенка, или от онези за спортни травми, бих ползвала аз.

# 4 018
  • София
Лентите за тенис ракети наистина са най-доброто решение, в Декатлон има и не са скъпи. Покривен грип се казват https://www.decathlon.bg/p/138865-169640-pokriven-grip-tacky-3-br-cheren.html

# 4 019
  • Sofia
Имам едни кинезиоленти и първо с тях ще пробвам.
Ако не стане ще купя от лентите за тенис ракети 👍🏻
Един лепкав сешоар преди години го чистих с обезмаслител,спирт,лакочистител и т.н.,много малко се махна от лепкавото 🤨..още го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт