?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 334 437
  • 8 538
  •   6
Отговори
# 8 520
Да тегавко е щото ако прати и динамичен код, и статичния да въведеш..абе бая се препотих, помня.

# 8 521
Добре де, що се мъчите?
Когато пазарувате с Бокснау, просто плащате предварително, когато правите поръчката на сайта. И после само си прибирате пратката от кутията.
Ако не ви се рискува с предварително плащане (например с нов търговец, в когото не сте сигурни), избирате друг куриер.

# 8 522
Здравейте. Видях че може всякакъв вид въпроси да се задават в темата. Бих искала да попитам някой справял ли се е с порочен кръг от чревни бактерии във влагалище.
След лечение на микоплазма с доксициклин 3 курса се започна постоянно Ентерокок, клебсиела , стрептокок, е. Коли , стафилокок.
Отново изписваха АБ и за тях пих ги стана по лошо пак се въртят същите неща. Спрях да пия и да се тровя и действам локално. След локалните слагам уникално много време лактобацили и след това дори 1 път да имам полов контакт всичко от начало …….
Дори и без полов контакт пак
Пия пробиотици много
Цитросепт
Алое Вера
Бирена Мая
Омни биотик
Уростим
Много неща още и постоянно и постоянно нещо имам. Вече 9 месеца.
Някога ще мога ли отново да живея спокойно без дискомфорт, спазми, болка, течение сърбеж и т н.
Психически вече не ми е окей
Живея само за да търся лек и очакване за болка и неразположение.
Моля ако някой се р справил с каквото и да е да сподели.  Приемам всякакви съвети и препоръки за лекари и терапиии
Благодаря ви

# 8 523
  • София
Добре де, що се мъчите?
Когато пазарувате с Бокснау, просто плащате предварително, когато правите поръчката на сайта. И после само си прибирате пратката от кутията.
Ако не ви се рискува с предварително плащане (например с нов търговец, в когото не сте сигурни), избирате друг куриер.
Не се мъчим обикновено, но този път Озон не са си прибрали парите. Явно и на други се е случвало.

# 8 524
Да, плащане с карта е, не е с платежно. Но пак е тегаво през телефона, аз не помня някога така да съм плащала.
Е, аз какво написах?! Плащаш с карта през линк, който получаваш за плащане... Не е разбираемо та от още 8 кладенци вода се донесе?

# 8 525
Аз я обърках. Визира моя пост.

# 8 526
Здравейте. Видях че може всякакъв вид въпроси да се задават в темата. Бих искала да попитам някой справял ли се е с порочен кръг от чревни бактерии във влагалище.
След лечение на микоплазма с доксициклин 3 курса се започна постоянно Ентерокок, клебсиела , стрептокок, е. Коли , стафилокок.
Отново изписваха АБ и за тях пих ги стана по лошо пак се въртят същите неща. Спрях да пия и да се тровя и действам локално. След локалните слагам уникално много време лактобацили и след това дори 1 път да имам полов контакт всичко от начало …….
Дори и без полов контакт пак
Пия пробиотици много
Цитросепт
Алое Вера
Бирена Мая
Омни биотик
Уростим
Много неща още и постоянно и постоянно нещо имам. Вече 9 месеца.
Някога ще мога ли отново да живея спокойно без дискомфорт, спазми, болка, течение сърбеж и т н.
Психически вече не ми е окей
Живея само за да търся лек и очакване за болка и неразположение.
Моля ако някой се р справил с каквото и да е да сподели.  Приемам всякакви съвети и препоръки за лекари и терапиии
Благодаря ви

Питай в темата Резултати от микробиология
Скрит текст:

# 8 527
Бела, давам ти идея да помислиш за диагнозата хормонален дисбаланс. Провери си естрадиола, прогестерона в определените за това дни.

# 8 528
Бела, давам ти идея да помислиш за диагнозата хормонален дисбаланс. Провери си естрадиола, прогестерона в определените за това дни.
Благодаря. Беше нисък естрадиола 65. Лекаря каза че заради това не се заселват лактобацили и от там страдам
Направих си ПРП плазмо терапия и го направихме 445 лигавицата ми стана дебела удвои се в матката започнах да заселвам лакто и въпреки всичко пак се инфектирам…. Прогестерона също е наред с дуфастон го оправихме. 
И все пак някъде нещо се изпуска защото пак съм с бактерия клебсиела

# 8 529
Добре де, що се мъчите?
Днес пазарувах от сайт, който вече е премахнал плащане с карта и изпраща само с наложен платеж и Бокснау. До скоро плащах към търговеца, сега няма начин. Та евентуално и аз утре чакам пратка от тях. Пратили са я към обяд, утре трябва да пристигне.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 03:18 от Clo - Camille

# 8 530
О, да, сетих се, че имаше и такава терапия. А промивки с билки?

# 8 531
Не е лошо да се консултираш с имунолог, Bella-dona.

# 8 532
  • Пловдив
Бокснау има няколко дни, в които може да престои пратката. Изпращат съобщение, може на спокойствие преди това през линка да се плати. Същото като със Спиди автоматите. Няма нужда да е неросредствено пред кутиите плащането.

# 8 533
И аз в Озон плащам предварително, в сайта, въпреки, че доставката е с Бокс Нау.
Сигурно си цъкнала плащане с наложен платеж, вместо с карта, Силвер.

# 8 534
Не е необходимо да плащаш точно пред кутиите, може и в момента, в който видиш съобщението. Отваряш линка, вкарваш данните от картата и си готова.
Аз също чакам от озон в бокснау, днес ще правя същото като теб.

Общи условия

Активация на акаунт