?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 343 845
  • 8 777
  •   8
Отговори
# 8 745
И според мен няма изобщо да стане, обаче и с едно пране няма да има кой знае какво подобрение...

# 8 746
Тази туристическа фирма надеждна ли е ?
Скрит текст:

# 8 747
  • София
Някой правил ли е скоро смяна на партида към Софийска вода? Гледам, че имат и онлайн подаване - прикачваш документи и снимки. А после какво се случва, получаваш нещо на мейла ли?

# 8 748
Доволни ли сте от телевизията и интернета на А1? Напоследък ме бомбардират с оферти, а Виваком нещо тарикатеят, та се замислям за смяна. Погледнах темите, но не намерих нещо точно по въпроса.
Не намерих и точно кои канали влизат в предлаганите 200.

# 8 749
Въобще не, затова и ги махнах.
Някъде на сайта им трябва да има списък с каналите, ама по договор той не е фиксиран и могат да ги подменят. Единствено бройката била фиксирана. Освен това 3 пъти ми вдигаха таксата с по лев-два защото нова, диема и т.н. си били вдигнали цените. Аз тях не ги гледам, ама няма как да ги махнеш от пакета. А в договора таксата си беше фиксирана и е съвсем незаконно това вдигане дето го правят, ама те големите мутри нали са над закона...

# 8 750
  • София
И аз за телевизия искам да питам. Не мога да намеря на сайта им цени на троен пакет - телефон, домашен нет и телевизия.
Ако някой ползва, моля да не ориентира.
Договорът за мобилната услуга сключих миналия месец за две години 31 лева такса.
Отделно ми изтича договора с кварталния оператор за интернет и телевизия, който е с такса 25.50. Такава би била и ако преподпиша с тях. Тоест общо ми идва 56.50. И се чудя дали троен пакет от Виваком би бил по-изгоден.
Гледам само National Geographic и Новите съседи по Комеди 😅, нищо друго. Не ми трябват никакви допълнително платени канали, нито някакви ултра скорости на домашния нет.

# 8 751
  • Далечният изток
Аз съм доволна. Планът ми е ТВ 200+, Нет 300 +. И 3 мобилни номера имам към тях. Също чрез хотспот ползвам нет и в кантората.
Колко ми е таксата само на пакет тв, нет и домашен телефон не мога да кажа. Може би ще пише някъде на последната сметка.

Да, видях. 47 лв без ДДС, като в тази цена влизат и допълнителни 2 приемника за тв и Макс спорт.

# 8 752
Имам проблем със сайта на Wizz Air. Купих нов компютър преди няколко месеца, уж няма нищо по-различно от преди инсталирано, обаче от тогава не мога да отварям страницата на Wizz. Изписва ми следното:

Достъпът ви до интернет е блокиран
Възможно е връзката да е блокирана от защитна стена или антивирусен софтуер.

Изключвам защитната стена и тогава всичко е ок, обаче искам да си реша генерално проблема. Не знам какво да разреша, за да се отваря без проблем. Реално единствената страница, която не мога да отворя с включена защитна стена е сайта на Wizz. Мъжът твърди, че е доволен от факта, по-малко съм мислела така за харчене Simple Smile

Ps: пробвала съм с различни браузъри, няма разлика.

# 8 753
Т.е., само сайта на wizz ?

Hug Hands V
Скрит текст:
Прехвърли се на  Ryan,  като не можеш с Wizz  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 8 754
Здравейте. В рамките на година ме оперираха два пъти. Дали са ми един по-дълъг болничен първия път, взела съм няколко дни за гледане на дете през  последващите месеци и сега отново съм втори път в болница. Пресмятам, че когато сега ме изпишат и ми дадат болничен сумарно ще надвиша онези 40 дни на година? Трябва ли да информирам за това настоящото лечебно заведение преди да ми издадат болничния?

# 8 755
Доволни ли сте от телевизията и интернета на А1? Напоследък ме бомбардират с оферти, а Виваком нещо тарикатеят, та се замислям за смяна. Погледнах темите, но не намерих нещо точно по въпроса.
Не намерих и точно кои канали влизат в предлаганите 200.

Аз съм към А 1.
Преди бях на Мегалан, но А1 ги купиха и си ми остана нета към тях. Също и телевизията.
Прехвърлих и телефона си към а1 от две години някъде, защото глобул много станаха алчни.
От нета съм доволна. Но за телевизията не мога да дам мнение, защото реално не я използвам. Тоест майка ми я гледа, какво имам като канали си нямам напредстава.

# 8 756
Ок е телевизията на А1, но интерфейсът е ужасен, сравнявам с ЕОН.

# 8 757
А1 Нет 100 вкъщи, нямаме телевизия засега. За два телефона е ок, но като пуснем нещо на лаптопа да върви - тубата или нещо тежко да теглим като филм - и телефоните остават без връзка.
Правят номерца обаче. Например като си пуснахме интернета на този адрес, техниците дойдоха с рутер, за който обясниха как абе май не бил за този план, бил много стар модел и нямало да поддържа скоростта, но можело да настроят един нов и готин модел, който случайно носели също в колата, наемът му бил само 2 лв на месец… Отказахме, естествено. Иначе цитираният стар модел рутер беше видимо втора ръка, върнат от някого, но тази цигания с двата лева ни издразни повече.

# 8 758
И нет ползваме на А1 нечашко години, доволни сме, но сме си с. наши рутери

# 8 759
Т.е., само сайта на wizz ?
Дааа, само сайта на Wizz. С нищо друго не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт