?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 343 642
  • 8 770
  •   6
Отговори
# 8 760
  • Сф
Не си приела кукитата или имаш адблокер. Аз също имах такъв проблем, от телефон и служебен лаптоп нямаше проблем, само от личния. Изтрий кеша и кукитата и като те пита ги приеми

Имам проблем със сайта на Wizz Air. Купих нов компютър преди няколко месеца, уж няма нищо по-различно от преди инсталирано, обаче от тогава не мога да отварям страницата на Wizz. Изписва ми следното:

Достъпът ви до интернет е блокиран
Възможно е връзката да е блокирана от защитна стена или антивирусен софтуер.

Изключвам защитната стена и тогава всичко е ок, обаче искам да си реша генерално проблема. Не знам какво да разреша, за да се отваря без проблем. Реално единствената страница, която не мога да отворя с включена защитна стена е сайта на Wizz. Мъжът твърди, че е доволен от факта, по-малко съм мислела така за харчене Simple Smile

Ps: пробвала съм с различни браузъри, няма разлика.

# 8 761
И аз като Елора, с троен пакет съм, но за ТВ нямам мнение, защото не гледам. От нет и телефон съм доволна.

# 8 762
  • София
Доволни ли сте от телевизията и интернета на А1? Напоследък ме бомбардират с оферти, а Виваком нещо тарикатеят, та се замислям за смяна. Погледнах темите, но не намерих нещо точно по въпроса.
Не намерих и точно кои канали влизат в предлаганите 200.

Миналата година се прехвърлих от Виваком на А1. Таксата ми към момента на прехвърлянето за телефон, ТВ и домашен интернет беше по -ниска от тази към Виваком за телефон и интернет, без ТВ. Вярно, интернета на Виваком беше 100 mbps, а сега съм на 50 mbps. Доволни сме от А1 с две думи, вече 14 месеца.

Тази вечер съседите отгоре ни наводниха.
Имаме имуществена застраховка към Булстрад. Обадих им се, казаха да подам онлайн щета и до 2-3 работни дни щели да ни потърсят за уговаряне на дата за оглед. Ами то всичко ще изсъхне, какво ще видят след толкова време?

Някой с подобно приключение ?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:40 от buty

# 8 763
Снимай веднага.

# 8 764
Снимай, но те знаят какво да гледат.Ако има щети ще платят.

# 8 765
  • София
Два клипа направих и няколко снимки, но ако само огледа е фактор, след няколко дни картината ще е доста различна.

# 8 766
Да, оглед е.Те плащат щети- ако няма щети, няма да платят.

# 8 767
Ако е имало теч от съседите над вас, очаквай таванът да се промени в нюансите на жълто и кафяво в следващите дни.

# 8 768
  • Пловдив
От наводнение от съседите отгоре на нас ни мухлясаха горните кухненски шкафове. Сменяхме шкафове.

# 8 769
  • Sofia
Бях на А1 за интернет и интерактивна телевизия, защото само те си бяха пуснали кабели в новата кооперация. Не бях доволна от тях. Плащах за 100, получавах под 20, все ми казваха, че 100 било само в случаите когато няма много абонати на клона и била скоростта ми в нормата. Сега съм на виваком. Плащам за 1000 и то по-малко лв от на А1 за 100. Доволна съм, когато правя тестове скоростта ми е над 950, всичко си се отваря, имаме два смартфона, лаптоп и два телевизора на проложението на ЕОН. Всичко си работи, няма спадове, макар че има и 2 компа на кабел.
Когато се отказвах от А1, същият ден дойде техник да мери скоростта и ми бяха пуснали колкото трябва беше 97, как пък точно тогава стана скоростта ОК
Както и да е. Вече се оттървах от тях.

# 8 770
A при мен ЕОН много прекъсва, звънях , уж правиха настройки и нищо.Нета им не е зле, ползваме 100мб.( сравнявам между две мои  жилища, с Еон и А1)

Общи условия

Активация на акаунт