?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 349 262
  • 8 878
  •   2
Отговори
# 8 835
Аз бих взела по малкото..разтягат се доста. А да се свлича е неприятно.

# 8 836
Ооо, от по големия размер петата ще ти дойде над петата, ако нагласиш пръстите, иначе пък пръстите ще ти се набират. Вземи си в диапазона на твоя размер.

# 8 837
  • sf
Бихте ли ми препоръчали безплатно приложение за моментален превод? Т.е. приближавам телефона и веднага ми излиза превода .

# 8 838
Гугъл обектив има тази функция през камерата

# 8 839
Благодаря!

# 8 840
  • sf
ДиаМиа, леле, много благодаря! Как не съм знаела?!

# 8 841
Да ви питам как връщате да гледате някое предаване на Виваком?

На дистанционното на Виваком има един бутон EPG - като се натисне, си излизат каналите и вече действаш със стрелките наляво-надясно и нагоре-надолу. Като си намериш предаването, натискаш ОК и готово.

# 8 842
Тя ясно е интерактивна, но си е на Виваком, доколкото видях в нета, Еон си е отделна фирма.

# 8 843
Ама не е отделна фирма! ЕОН е приложението на Виваком за интерактивна телевизия.

# 8 844
То и моят телевизор е смарт и по интернет приемам Нетфлих, Тубата, Спотифай и какво ли не, мога да браузвам... Но не гледам по нета Виваком.

Ами тогава ако имаш wifi просто си инсалирай приложението ЕОН на телевизора и изхвърляш бокса и дистанционното му. Телевизорът ти трябва да има операционна система Андроид ТВ или Гугъл ТВ. За Андроида обаче трябва да се провери в сайта на Виваком над коя версия тр.да бъде.ГугълТв е по-новата операционна система.

# 8 845
  • София
Да докладвам, ако на някой му потрябва - капчицата лепило от стъклото на очилата падна след половинчасово накисване в разтвор с веро. 😂
Голяма обърквация стана с тези телевизии.

# 8 846
  • Пловдив
Ся да задам тъп въпрос... пращам файл по мейл. Отсреща се отваря и веднага/директно принт. Файлът запазва ли се нейде в компа или...не? Без изрично да го сейвнеш.
И още...може ли на вече изтрит мейл/файл и от кошчето, някак да се види колко пъти е отварян преди изтриването?

# 8 847
Ся да задам тъп въпрос... пращам файл по мейл. Отсреща се отваря и веднага/директно принт. Файлът запазва ли се нейде в компа или...не? Без изрично да го сейвнеш.
И още...може ли на вече изтрит мейл/файл и от кошчето, някак да се види колко пъти е отварян преди изтриването?

И аз получавам такива фактури и е доста досадно. При мен не се запазват, трябва ръчно да я запиша.

# 8 848
  • Пловдив

И аз получавам такива фактури и е доста досадно. При мен не се запазват, трябва ръчно да я запиша.
Е нали го има  в мейла?!?!?!? А на фактурите трябва изрично да потвърдиш, че я приемаш.

# 8 849
Ама не е отделна фирма! ЕОН е приложението на Виваком за интерактивна телевизия.

Не ми изглежда така.

https://bg.eon.tv/

Общи условия

Активация на акаунт