?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 349 475
  • 8 880
  •   3
Отговори
# 8 850
# 8 851
Може и да го предлагат, но пакетите са съвсем различни от предлаганите от Виваком.

# 8 852
Ама не е отделна фирма! ЕОН е приложението на Виваком за интерактивна телевизия.
Не ми изглежда така.
https://bg.eon.tv/
Не знам какво да кажа, ето как е у нас
Скрит текст:

# 8 853
А у мен е съвсем различно. Сега не ми се спира телевизора за да покажа. Нямам това приложение ЕОН. Имам другите. Но телевизия гледам даже през друг вход на телевизора. Тоест сигналът за телевизията ми е по едно кабелче, а другите приложения са по уай фи.

# 8 854
  • София
Може и да го предлагат, но пакетите са съвсем различни от предлаганите от Виваком.
В сайта на Виваком пакетите са с интернет, затова има разлика - в другия сайт нямаш интернет.
Аз съм заварено положение - пренос от Булсатком.
Цитат
А у мен е съвсем различно. Сега не ми се спира телевизора за да покажа. Нямам това приложение ЕОН. Имам другите. Но телевизия гледам даже през друг вход на телевизора. Тоест сигналът за телевизията ми е по едно кабелче, а другите приложения са по уай фи.
Не си на ЕОН, а на предишната IP телевизия.

# 8 855
И аз чукнах в Гугъл. ЕОН е услуга, която Виваком предлагат, а не е тяхна. Малко тип НВО, доколкото разбрах.

# 8 856
Ахааа, оказва се, че ЕОН е като Нетера май. Е, така вече ще се разберем.

# 8 857
И аз чукнах в Гугъл. ЕОН е услуга, която Виваком предлагат, а не е тяхна. Малко тип НВО, доколкото разбрах.
ю

Мисля, че това решава спора Simple Smile

# 8 858
Да ви имам проблемите
Еон е търговското наименование на телевизионната услуга на Виваком. Това е платформата на която се излъчва. Използва IP  платформа и е еднаква за всички оператори които притежава UG. Каналите са различни, както и терминирането е различно за различните оператор.  За разлика от предишната която беше мултикаст тази е уни и по лично мнение старата беше по-добра и функционално и като платформа. На старата единствено недостатък беше липсата на 4К, но на новата независимо че го има в под всякаква критика 4к-то. Маже на парцали
Да, услуга на Виваком е и не работи извън ЕС.

# 8 859
Как не се появи по-рано да ни начукаш канчетата...

# 8 860
Ама не е отделна фирма! ЕОН е приложението на Виваком за интерактивна телевизия.

Не ми изглежда така.

https://bg.eon.tv/
Ето от сайта на Виваком за ЕОН телевизията им

https://vivacom.bg/eon/eon-paketi

# 8 861
Линкът на ЧС показва, че ЕОН се предлага от местен телеком в държавите от Балканския полуостров. Дали е чисто българска услуга, която изнасяме, вече не знам, а доколкото разбрах, точно това се питаше, не за технически параметри.

# 8 862
Това е нещо ново и аз определено не гледам това.
Всеки месец ми фактурират viva iptv 2l+  Обаче вече не излиза през Гугъл. Може да са сменили на ЕОН, ама ако е така ще се местя на А1.

Не си на ЕОН, а на предишната IP телевизия.

Май това е правилният отговор най-накрая. Моят договор е от 2 години и определено не гледам ЕОН, но те явно вече имат ново предложение, а аз си доизбутвам пакета.  Трябва да говоря с тях. ЕОН май не било стока, както чета.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:01 от Черна станция

# 8 863
Опиши ми stb-то си. Това по което гледаш телевизия

# 8 864
Опиши ми stb-то си. Това по което гледаш телевизия

Но май схванах най-накрая - Виваком са спрели старите услуги и са пуснали нова платформа - ЕОН. Аз обаче съм на доизживяване по заварено положение и ползвам все още старата им IPTV.
И затова не се разбираме с хората тук - те явно имат нови договори и гледат различно нещо от мен.

Сега остава въпросът дали ЕОН е по-добро и по-удобно от старата услуга. Респективно дали да се местя на А1 или да преподпиша, вече на ЕОН.

Тоест нова формулировка на дилемата ми - ЕОН на Виваком или А1?

Общи условия

Активация на акаунт