?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 354 408
  • 8 981
  •   5
Отговори
# 8 940
Канабидиолът е легален в бг,  стига ТНС са е до 0.02%. Дали се хваща на тестовете не знам, по-скоро не, но питането е за нешофираща дама.
Само, дето няма центрофуги,  изведени в производствени мощности( извън лаборатория),които да могат да го произвеждат без следи,  или под 0.2% , като ли 0.02 ( предполагам, че по погрешка си сложила още една нула).
Работила съм в сектора, абсурд е да се твърди , за което да е масло, че е безопасно.
Единствено, ако е на основата на коноп, а не на канабис, но тогава full spectrum ще е абсолютна лъжа и спекулация.

В немския Амазон има добри цени на канабидиола.
Ама  Германия  го узакони преди 2 години горе- долу.

# 8 941
  • София
Аида, нямам нужда от консултации. И говорим за СВД, конопено масло, в което има следи от ТНС. Не говорим за масло от канабис, поне за Европа.
Ози, не говорим за безопасност, а за законност. Като се стигне до безопасност, хората трябва да си преценят допълнително. Аз бих го пробвала, само цената не ми харесва. Тези нищожни количества весели компоненти едва ли ще се усетят. Да не забравяме, че зад океана си ползват full spectrum от роднината на конопа.

# 8 942
   Благодаря на всички за мненията. Не исках да предизвиквам полемики. Търся начин да го доставям на майка ми на прилична цена. Тя нито ще шофира, нито ще работи, пенсионерка е от години. Търси по-добро качество на живот и да не се тресе цялата. Оказа се, че това средство ѝ подобрява състоянието. Не се чувства дрогирана от него, чувства се добре и по-малко трепери. Ще потърся още, а засега ще ползвам "турската връзка". Благодаря още веднъж. Няма нужда да се продължава дискусията.

# 8 943
Clotilde, дано майка ти е по- спокойна с него!
Silver, много  си далеч от истината за " веселите компоненти ".
За съжаление,  това е най- голямата лъжа на столетието- " най-лекият наркотик" Unamused
Скрит текст:
В Европа има  много  добри  фирми за cbd масло от канабис, standartized  medical canabis full spectrum, някои испански,  най- голямата част- португалски .
Ако ще приемате, поне търсете сертификатите за липса на  тежки метали и пестициди.

# 8 944
  • София
Ами не, говориш за ТНС. Говориш за минимални проценти. А то въобще няма нищо вярно.

От мен да мине. Безплатна консултация.
Ето я наредбата. Накрая има таблица, Приложение 1.
Може да си намерите Тетрахидроканабинола в нея.

https://lex.bg/mobile/ldoc/2135758694

Аида ТХД е нелегален, но СБД е, стига съдържанието на тхд да е до 0.02%.

Кло, СБД не е ясно дали ще и повлияе. По-вероятно е ДХТ, но не е легално още.

# 8 945
Повтаряте го това 0.02% , което няма връзка с реалността. 
Достатъчно невъзможно е, да се достигне  дори 0.2 % THC

# 8 946
  • София
Еми не е вярно. Аз ползвам СБД и пробите ми са отрицателни.
Въпросът е, че сбд е с противовъзпалителен ефкт и може да помогне при артритни състояния.
ТХД има болкоуспокояващ ефект и може да помага при неврологични състояния като тремор.

# 8 947
Кое не е вярно, не разбрах.
Не се отрича ефектът, а безопасността и страничните ефекти в дългосрочен план, при наличие  на Thc , макар и минимално количество,  в СБД капките.
Иначе, нямаше да дават синтетичен на децата с епилепсия.

# 8 948
  • София
Дали е синтетичен или не, разликата е само в цената.

# 8 949
Дали е синтетичен или не, разликата е само в цената.
Ето това,  е абсолютно невярно.

Скрит текст:
DAB/Ph. Eur. или  DAC/NRF (German Drug Codex/New Prescription Formula , е водещата библия за GMP Cannabis extractum normatum.
Както казах , работила съм  в бранша, и има доста митове и легенди около цялото нещо...

# 8 950
  • Пловдив
Магазин Айко има ли черен петък?

# 8 951
Магазин Айко има ли черен петък?
Да

# 8 952
  • Пловдив
Благодаря 💐

Кое бихте предпочели като материал за завивка - алпака, камилска вълна или кашмир? За всички пише почти едно и също като характеристика.

# 8 953
 алпака - най-топли

# 8 954
Аз никоя. Уважавам вълната, но това е нехигиеничен материал. Пере са на 30 градуса макс, кратко, без много мяткане...което не е достатъчно за поддържане на елементарна хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт