?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 428 595
  • 10 647
  •   4
Отговори
# 10 290
Мисля че едно измиване с вода и сапун ще оправи нещата. Нищо му няма на инокса, не може да се промени от лепило.
Изпробвано е с гъбичка само с вода както и с мокра кърпичка.
Без резултат.
Лепило няма.
Тогава връщай, за 120 лв кутия компромис няма да правя щом не се почиства.

# 10 291
  • София
А ти има ли как да го върнеш в същия вид, обикновено като махна лепенка, не мога да я залепя отново? Ако може да я върнеш в състоянието, в което си я получила, връщай, няма смисъл да се пробваш да се оправи, най-много още да се повреди. Аз си мисля, че може някъде да е била изложена като мостра и да е станало от светлината. Ако не можеш да я върнеш, освен да пробваш да я подържиш на слънце.

# 10 292
  • 🌊
Някои с отвратителна връзка по телефон на А1 в района на Варна? Прекъсват обаждания, не ме чуват.

# 10 293
Някои с отвратителна връзка по телефон на А1 в района на Варна? Прекъсват обаждания, не ме чуват.
Бъди рахат! Хем си на хубаво място, хем не те занимават. Да ти пратя и моя телефон? Simple Smile

# 10 294
  • 🌊
А на хубаво място😂 В нас на леглото, не мога да се свържа пети път с Майчин дом дали ми е готов болничния, че да пратя Чебурашкин. Не знам какво става, но чак музичката им за изчакване стърже като в хорър😂

# 10 295
  • София
Мисля, че ще изчезне отпечатъкът от лепенката. Редовно имам такива, защото предимно иноксови уреди купувам. Изчезвт си.

# 10 296
  • Пловдив
Мисля, че ще изчезне отпечатъкът от лепенката. Редовно имам такива, защото предимно иноксови уреди купувам. Изчезвт си.
Благодаря. Няма да и дам шанс.

# 10 297
И как изчезна?

# 10 298
Роднина е на екскурзия в Турция. Искам да му направя превод по сметка. Тук преводите са незабавни. В този случай като е там парите кога ще са по сметката му?

# 10 299
  • София
Роднина е на екскурзия в Турция. Искам да му направя превод по сметка. Тук преводите са незабавни. В този случай като е там парите кога ще са по сметката му?
Също незабавно. Сметката е същата, където и да си.

# 10 300
  • Далечният изток
Сметката му е с него в Турция ли?!
Grinning
Ми превеждай, ще си постъпят обичайно по сметката.

# 10 301
Имам въпрос за изгубена трудова книжка.
Стажът е натрупан между 2016-2025г.
Необходимо ли е да търся всеки един от работодателите, за да нанесе стажът в новата?

# 10 302
ivelina8494 Няма смисъл да се разправяте, всичко го има електронно

# 10 303
  • Пловдив
Кутията за хляб бих я върнала. Това ми е "любимо" чисто нов артикул да го обработвам, преправям и т.н.

# 10 304
  • Бургас
Имам въпрос за изгубена трудова книжка.
Стажът е натрупан между 2016-2025г.
Необходимо ли е да търся всеки един от работодателите, за да нанесе стажът в новата?

Провери онлайн дали ти го има стажа в НОИ. Ако го има не се занимавай.

Общи условия

Активация на акаунт