Да се оплачем... 2025

• 1 616 817
  • 26 601
  •   20
Отговори
# 15 810
Дано си права!
Направо съм в ступор. Каква е тази жестокост при толкова малки деца?

# 15 811
Не е починоло, в болница е
И аз гледах вчера
Побойникът не бил добре психически

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 10:18 от Мохини

# 15 812
Точо и аз прочетох за случилото се. Не е починало.
Агресорът е с  диагноза.
Страх ме от такива случки. Моето беше с разбит нос в училище. Дребен, слаб ,баззащитен.. Не знам какво да мисля. Точно и затова споделих преди време ,че имам притесение за средата, в която ще попадне след 7 клас.
Мисля ,че много от родителите са абсолютно безотговорни към поведението на децата си.
С децата с проблеми е още по-сложно.

# 15 813
Да се оплача, че снощи пак имах бъбречна криза. Съвсем слабо, мина за 1 час, но е втората за една седмица. Съвсем отскоро имам такъв проблем и се чудя дали може толкова често да се случва....

# 15 814
Може, Ън ,но вземете мерки.

# 15 815
Ън, болките в бъбреците са жестоки. Дано не те сполети трета криза. Настоявай за направление пред ЛЛ. Може да са малки дразнещи песъчинки, но може да се е образувал голям камък. Но нали дали е това или онова ехографа ще покаже. Личната ти лекарка случайно да не гадае на боб какво си отглеждаш в бъбрека ?

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 15:10 от kriakla

# 15 816
  • Варна
И сега какво? Вместо да запиша Бориса на танци, ще я запиша на жиу жицу.

# 15 817
  • София
Оплаквам се, че вдругиден заминаваме на море, а малкият кашля....Следобед ще го водя до личната, дано не се влоши нещо. Освен това трябваше да ми дойде, а ми закъснява вече три дни. Явно както миналата година ще ми дойде като стъпя на пясъка....Frowning1

# 15 818
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И сега какво? Вместо да запиша Бориса на танци, ще я запиша на жиу жицу.
И да я запишеш на жиу жицу, няма да я учат да напада. Моя син ходи на боен спорт, първите неща  на които ги учат са дисциплина, самоконтрол, и да не се бият самоцелно.
На детето, той е трети клас, но е 150 см, може и малко повече сега, едър е, бяха му се изрепчили двама петокласници в една от учебните стаи, имат общи занимания следобед, учителя е бил излязъл, той  предпочел да вклини стол между себе си и тях, и да излезе в коридора, защото там има камери...

# 15 819
  • Варна
Може и да ги учат да не нападат, но ако попадне в ситуация, поне ще знае как да се защити.

# 15 820
На карате също. Не ги правят биткаджии, а първо се владеят много, второ знаят как да ударят, трето знаят как да поемат удар. За мен каратето е доста благодатен спорт за самоотбрана.

# 15 821
И пак кротките хора/деца страдат... Естествено, последствия нвма да има, защото "дете е".

# 15 822
Ама Лютиче, нещо изненадва ли те? То и в живота на големите е така.

# 15 823
Мойто танцува, не умее да се бие. Дано не и се налага. Поне приятелят и е много внимателен и не прилича на насилник.
Колата вече е уредена. Чакам да ми звъннат да я закарам за поправка. Ще ми струва $500, защото вината е моя. Останалото е за сметка на застраховката.

Снощи пак ни спря тока. Добре че дойде веднага. Тук е над 40 градуса и с високата влажност е практически невъзможно да се диша без климатик. Попито не яде нищо, не излиза от басейна. Седи на стълбичките, потопена във водата. На всичко отгоре е и черна!

Искам почивка! Мозъкът ми е ужасно изморен. Не мога да мисля….

# 15 824
Днес видях пожар на ЖП линиите в града. Запалила се е трева. Като гледам как на много места тревата не е окосена, очаквам скоро да има повече пожари тук.

Общи условия

Активация на акаунт