Да се оплачем... 2025

• 1 619 340
  • 26 640
  •   22
Отговори
# 15 795
  • Пловдив
Ъъъъъ, сега в електротехникума учат за програмисти и разни фантазе чудесии като микропроцесорна техника - никак нямаше да ти е от помощ, гарантирам.

# 15 796
А, да.
За грим моята слага лека спирала, руж, който нанася по начин да стои супер естествено и гланц за устни.
Наскоро ми "открадна" едно червило, класическо- в гилза, розовеещо, но не съм я виждала с него.
И слънцезащита. Това ѝ е.

ПП. Преди малко повече от година ѝ дадох една камара палитри със сенки за очи от моите- да си избере които иска, взе няколко. Но почти не съм я виждала да ги ползва.

# 15 797
Викаш да спра да "соля" и да си действам както си е по устав Simple Smile
Ово йе стандарт!

# 15 798
  • ново
За чупливи нокти препоръчвам този заздравител https://microcell.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD … D0%B0%D0%BD%D1%86
Аз след години носене на гел лак, от няколко месеца съм само със заздравител. Не знам кога и дали ще се върна към гела. Никога не съм харесвала шарени и големи нокти. Дъщеря ми също няма интерес към маникюр и грим, нито сега, нито като тийн. Носи скъпи бижута, но изобщо не се набиват на очи. Бяха и подарявали преди години гривна Пандора, която поноси малко, за да не обиди хората, които и я подариха и отдавна е в кутията за бижута. Сега вече ще носи злато, защото годежният пръстен е златен.

# 15 799
  • Пловдив
Викаш да спра да "соля" и да си действам както си е по устав Simple Smile
Ей на, гледай - https://pgee-plovdiv.com/spec/

# 15 800
Епа електрообзавеждане на производството си е баш електричар. Нищо, минало. Сега разбирам баба едно време как каза - "Детето трябва да има занаят!", та по тоя повод кака ви може и дрехи да шие.

# 15 801
  • Пловдив
Ам нинам. Мойто програмист ще излезе, туй не е занаят.

# 15 802
Оплаквам се от моят мъж, че много хвърчи в облаците и не вижда реалността
Не е лошо да не мислиш за проблемите, но понякога неговото примирие ми идва в повече
Сега пък покрай бебето още повече се е примирил и разхвърчал, как да му налея акъл в тиквата Tired Face

# 15 803
Като ви чета за децата момичета и се радвам ,че моите са момчета.Един ангажимент откъм гримове и тоалети по-малко.Nerd

# 15 804
  • Ланкър, планините Овнерог
Оооффф, за гримове и ноктИ пишете. Едното на близо 24г, а изглежда като на 15, обаче другото, дето е на почти 18.....то са нокти, то са мазила. Несесерът й с гримове е два пъти по-голям от моя. Бяха ходили заедно на дискотека, чинно дадохме декларация, нотариално заверена, че голямата е придружител на малката. Не им бяха повярвали коя е малката и коя голямата, та и ЛК им бяха искали. Гледаш ги еднакво, но....

# 15 805
  • някъде другаде
Правя си гел лак. Прави ми го дъщерята в къщи. Последния път тя ме заведе с нея при нейната маникюристка. Ноктите ми са къси и ги лакирам само с един цвят без рисунки. Ходя и на педикюр.
И двете дъщери (едната на 28 другата на 20) ходят на маникюр и педикюр. Гримират се леко , когато излизат. И двете алкохол никакъв не пият , но малката пуши.

# 15 806
Момчетата въобще не са по-бюджетни. Освен хубави дрехи, маратонки, аксесоари, върви и техниката с тях.
Ангажимент откъм гримове може да нямаш, ама примерно някаква специална мишка или слушалки все им трябват Simple Smile Миналата година взехме 2 вида слушалки - големи като антифони, бяха “най-жестоките” и после взехме от тия тапите, дето със зареждачка вървят, и те са “най-яките”, отделно с други играе игри. Реално ползва всички и всичките са цифра.
Просто са им различни потребностите на момчетата.

Веси, понеже те прочетох за парфюмите, но забравих да пиша, над 250 лв. в Дъглас има  още 6% и 2 подаръка изненада, а до 250 е 22%, много неща са намалени, аз се възползвах вече с продукти за коса. Имам 3 летни парфюма и така се стискам да не си поръчам, че не обичам да трупам, но аз отдавна не помня такова намаление.

# 15 807
При нас слушалките- и тип антифони, и тип тапи са по- голям консуматив при дъщерята.
При сина са други неща, но със сигурност той не ни "излиза по- евтино". Grinning
Не мисля, че разходите зависят от пола на детето. Rolling Eyes

# 15 808
Дъщеря ми ми показа клипче как едно момче на 13г удря слабо момченце на 12. Всички гледат и снимат. Слабото е починало. Ужасно започна денят ми. Не може да е истина! Кога 13годишните станаха убийци? Как да си спасим децата?

# 15 809
Ако е случаят от Видин, детето НЕ е починало.

Общи условия

Активация на акаунт