Да се оплачем... 2025

• 1 826 154
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 19 740
Sad

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 21:59 от blackcat6

# 19 741
Рави, твоето си беше истинско и много сериозно оплакване ❤️

Не спирам да кашлям. В момента не си намирам място от жега, климатикът е на 21 градуса, а аз имам чувството, че ме заливат с вряла вода.

Коте, кураж 🙏

# 19 742
Момичета, изписаха ни в понеделник.
На 18ти е на контролен преглед, пие си Аб вкъщи, а навън е с биберона в устата форевър. Вървя по него и му я слагам, да не се изкушава да си слага боклуци в устата.
Коте, Heart
Рави, оправи ли се детето?

# 19 743
Какво ти е Алвелина?
Говорят, че имало Ковид. Аз преди 2 седмици вдигах от нищото 3 дни температура до 38,5 но никакви други симптоми нямах.

Марти, аз съм се давила с орех. Смятай каква лакомийка съм била, добре че са видели навреме, че посинявам, че сега е нямало да има кой да ви се оплаква.

# 19 744
Не е Ковид, тествах се. Подозирам, че е отново неустановената ми алергия. Зимата, след 3 изпити антибиотика, ми правиха скенер на главата и се оказа остър алергичен пристъп. Не знам към какво.

# 19 745
Ами той просто се закашля. Но като продължи да кашля часове след това, ми светна лампата.
Като отидохме в Пирогов, почти нямаше дишане вляво. Абе малкия дявол.
Дадоха ми находката в една марля и ще му я запазя в кутията за спомени, да види какъв дивак е бил. Как пък едно кротко дете не ми се падна..

# 19 746
Коте, прегръдки.

Анаджиева, свиркай си за съня. Аз съм специалист по откачените сънища Simple Smile

Оплаквам се, че тази вечер банковата ми карта беше глътната. Обадих се да я блокират. Гадно ми е. И за да е още по-гадно като се оплаках на ММ реагира с “защо само на теб се случват такива неща? Защо реши да теглиш пари точно от автомата пред Билла? А защо не плати директно с картата, ами реши да теглиш? “.  Напрегна ме още повече и му треснах телефона.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 12:20 от donau_janine2

# 19 747
Коте, прегръдка.
И благодаря за палците, ММ беше трогнат от вниманието на хора, които не го познават, но го мислят с добро.

# 19 748
  • София
донау, ако се чувствам като теб бих отишла. Снахата чак толкова проста ли е, да прави скандали на погребение Confused
Иди, отдай почит и си хващай пътя.

# 19 749
.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 12:20 от donau_janine2

# 19 750
Стиснете ми едни палци сутринта, че съм на преглед, който отлагах дълго и хем ме е страх, хем ме е яд и не мога да заспя изобщо 😣

# 19 751
Стискам палци за всички в нужда и за всички страдалци. И тази нощ няма да се спи. Писна ми вече!

# 19 752
Не си сама. И мен ме тормозят болежките и кръвното по никое време.

# 19 753
Коте прегръдки за подкрепа от мен! Много силна жена си! Помисли обаче и за себе си!
ravi дано детето няма вече тези проблеми.  Мен смокините ми действат разхлабващо. И ти като Котето си силно момиче.
Марти наципи малките си съкровища.
Стискам палци на всички,  които имат нужда! Дано всичко е както искат!

# 19 754
  • някъде другаде
Коте , Рави , Вие сте жени - герои. Гуш.
Донау , аз бих отишла.
Lana Gatto , стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт