Да се оплачем... 2025

• 1 826 096
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 19 770
Може и да не са влезнали на дълбоко, ама при червен флаг не се влиза изобщо. Особено с деца, та и с надуваеми неща.

# 19 771
Вълните наистина са огромни,а моите "германци" отидоха на плаж в Приморско.Ще има да ги мисля!

Гери,какъв е този фаст?Колко време не ядеш?Освиних се покрай това готвене нон стоп.Като тръгнат децата,искам малко да се събера преди Гърция.

Снощи бях на мюзикъл.Беше вълшебно!

В аналогична ситуация съм, сестро по съдба. Аз съм държеливо куче, по три дни карам, ама колкото изкараш, все е файда, стига след това да смениш храната. И аз си чакам лятото през септември и не искам да се разочаровам от себе си. За протокола -бира не пия от месеци...
Младежите ги почнах с  веган варианти на любими манджи ( много съм добра ), ама с десертите се оакв@м аз.  Пусти годинки, дай ми сладко и не ме търси... аз затова карам така леко на плодове.  Обаче един шоколад го оставям по опаковка за минути, буквално.

# 19 772
  А, никой не се е разсърдил. Аз й казах за плановете. Тя също в последния момент реши да дойде с майка си и племенника, което пък аз не очаквах. Майка й е възрастна, детето искало с леля. Няма сръдни и недоразумения. Просто не се напаснаха добре плановете, защото тя е тук за няколко дни и също гледа да огрее и мине навсякъде. То за нея е по-сложно, отколкото за мен.
Със сигурност е тегаво с такъв график, винаги е с компромиси че никога не стига времето. Виж, ако някой реши да ме изненада с трима гости за нощувки вместо планиран един, не съм убедена че не бих се нацупила хич... Но пък мен никой никога не ме е набеждавал за много добричка Grinning

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 14:46 от natka

# 19 773
Натка, аз имам свестен мъж, който твърди, че притесненията ми за това кой къде ще спи били съвсем напразни. Даже каза, че не съм му се виждала много гостоприемна, представи си... Не за конкретния случай, по принцип. Той смята, че сърцето трябва да е широко, на дивана ни в хола поне трима можели да се натръшкат, отделно по стаите. Ако трябвало, надуваеми легла щял да купи. Това може и да е малко странно за съвременните разбирания, но аз го разбирам. И също така мисля. Само, малко повече мърморя, понякога...
Сигурно, защото слагам чаршафите Simple Smile

# 19 774
Ако хептен не измърмориш при такава ситуация дори и пред мъжа си, направо се проверявай ако те заболи глава - сигурно ореол ти расте Joy

# 19 775
Моля за стиснати палци. За мен е

# 19 776
Оплаквам се от абсурдността на държавата в която живеем. Но и това ще мине, здраве да е.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:03 от Slawena

# 19 777
  • Бургас

Стискам!
На възел съм се вързала!

# 19 778
Прегръщам всички, които имат нужда от това, най-вече черното коте! ❤️

# 19 779
  • Ланкър, планините Овнерог
Поизпуснах ви
Дано Меркурия да е приключил с простотиите си. За 2 дена ми дойде в повече. Вчера, и ще продължи известно време, докато отмине, драма с голямото дете, днес пък почина един от геймърските приятели на мъжът ми. Готин човек беше, адски ми е криво.
А във вторник трябва да идем на море . Дали и това няма да се прецака, не знам.
А, в понеделник съм на АГ, бях спокойна до вчера, сега и това го мисля.

# 19 780

Стискам!
На възел съм се вързала!
Благодаря сърдечно!
Реве ми се, но ще мине. Човек не знае какво печели, когато губи.
Да ви се връща добрата мисъл Heart

# 19 781
  • Швейцария
Стискам палци на всички, които имат нужда.
Стиснете и за мен едни утре рано сутринта. Пътуваме си обратно за Швейцария с Мия. Притеснявам се да не опищи самолета. Не съм спала, скапана съм. Ще се натъпча с приспивателни да поспя поне няколко часа, че да мога да пътувам.

# 19 782
За всички в нужда стискам палци!

И за Мая!

# 19 783
Рамацоти стискам палци!
Гита дано всичко е наред и да си изкарате хубава морска почивка!
Жени лек полет! Дано писана е спокойна!
Правих сладко от смокини/ от оная дето се оплаках,  че не зрее/. Сега се чудя дали не е много гъсто. Мъжете го харесаха. Изморено ми е вече.  За утре съм запланувала една процедура за мен и дано не се разминат нещата.

# 19 784
Дано не се стресира хайванчето в самолета но и да се - няма да е първото...
Спомням си първото ми качване на самолет в живота, на мен при всякакво пътуване ми прилошава и все се опитвам да задремя по възможност преди да се стигне до там. Аз на тръни, а в малкия самолет до Мюнхен повече от една котка, едно малко кученце и 1-2 бебета. Е, не спах точно тогава, те едно друго се подскокоросваха през целия полет Joy Не си представяйте съвсем чартър, от на Луфтханза самолетите беше та не беше тая цялата менажерия съвсем едно върху друго, но не беше и голям да са далеч.

Общи условия

Активация на акаунт