Да се оплачем... 2025

• 1 826 150
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 19 755
Благодаря ви сърдечно ! Голяма сила сте, бъдете здрави 🤗

# 19 756
Стиснати палци и цялата ми положителна енергия на всички в нужда.
Нямам с какво друго да ви помогна, момичета, но сте в мислите ми, а те са добри.  Вярвам ,че и така помагам. Всъщност, така помагам и на децата си, или поне така си мисля.
Аз се самонаказах с един по дъгъг  фаст, благодарение на който тази нощ спах така, както спя само когато фаствам - дълбоко, качествено. Събуждам се буквално нов човек.  Ако изкарам  още ден два така, ще успея да си наваксам всичкия пропуснат сън последната седмица покрай вълненита с пълната къща и семейните сбирки.

# 19 757
Пуу, и аз спах прилично тая нощ.
Снощи вкъщи беше едно мирно, спокойно, хармонично... Имах нужда от глътка свеж въздух (колкото може да е свеж в 10 вечерта на 34 градуса...) без писъци, плач и дърпане.

Колега напуска и след като прочетох имейла му до всички, се поуспокоих, че не съм луда и наистина нещо не се усеща окей във фирмата. За да напишеш такова писмо до колегите си, трябва да си много разочарован...

Оплаквам се, че от вчера ме боли стомахът от време на време. Скоро не ми се беше случвало. Искам да си легна и да си мизерствам на тъмно и хладно в леглото.

# 19 758
Оплаквам се от безотговорни родители. На морето сме, флага е червен. Спасителите извадиха с джет от навътре от морето майка с две деца с пояси, тя с надуваема възглавничка. Целият плаж бяхме на крака докато ги спасят.

# 19 759
Лана, стискам палци. Прегледи никога не отлагам, но чувството ми е познато отлично.
Събудих се в 1 часа и оше се въртя. Утре ще е тежък ден..

# 19 760
  • Бургас
Вълните наистина са огромни,а моите "германци" отидоха на плаж в Приморско.Ще има да ги мисля!

Гери,какъв е този фаст?Колко време не ядеш?Освиних се покрай това готвене нон стоп.Като тръгнат децата,искам малко да се събера преди Гърция.

Снощи бях на мюзикъл.Беше вълшебно!

# 19 761
Славче, много скиташ това лято, браво на теб! Искам поне веднъж в месеца за няколко дни да сменям обстановката, но няма как. Иначе всички дни се сливат и стават еднотипни и еднообразни.

# 19 762
Вита, през втората част на август морето е много опасно. Има мъртви течения. Веднъж буквално пред нас се удавиха двама мъже. Дойдоха, хвърлиха си кърпите на плажа до нас, смееха се, влязоха и половин час по-късно ги извадиха... А имаше спасители, катер тръгна веднага, не е да е нямало реакция. Моята малката съм я предупредила, отсега, до края на август, само до кръста в морето, пък нека е добра плувкиня. Много я мисля, тя с приятелки ходи на плаж.

# 19 763
Ние пък снощи бяхме на разходка с лодка. Гледахме и фойерверки. Застанахме отпред да гледаме нощни пейзажи. До нас имаше семейство, симпатични, средна възраст. Много комуникативни и разговорливи. Говореха си на английски с лек акцент. Мислех, че са гърци или ливанци, но ги разконспирирах, че са турци, защото говореха за фойерверките и употребиха думата “фишек”. Аз, естествено съм чувала израза кьор фишек, и ги попитах дали говорят на турски. Турци бяха. Сега съм изтощена до смърт, но съм на работа. Тръгвам след час. После на зъболекар, после на мийтинг…

# 19 764
Оплаквам се, че малко тъпо се получи. Ще ми идва на гости една приятелка, чакам я с нетърпение, в чужбина живее. Обаче, реши днес да е, ние сме на рожден ден... Освен това ще дойде с майка си и племенника, реорганизирах местата за спане. В крайна сметка, ще дойдат у нас утре, ще спят на друго място тази вечер. Рожденият ден е юбилей, официално събитие, с покани отдавна и не мога да не отида. И не искам да не отида. А бе, нещо не се получи добре...
   Иначе ми дойде роклята, хубава е, по мярка ми е, подходяща за събитието. Сега... как ми стои... Като на наденичка с рокля. Ще си я облека, пък каквото ще да става Simple Smile. Поне е до коляното и ще покажа крака. Те долу-горе биват, все още Simple Smile.

# 19 765
Наденичка с рокля! Я стига! Ти не си виждала наденички! Пълно е с такива в Канада и не им пука! Ние сме изтъкани от комплекси.
Приятен ден! Ако случайно имам пет минути да кажа hello, ще се включа, но ми  е много пълен деня.

# 19 766
О да, това им го признах там. Пищни мадами се нагледах, които почти нямат в гардероба си други долнища освен клинове и си ходят с прилепнали дрехи с кеф. У нас и доста по-дребни жени не биха се показали от къщи така, че не смятат че им стои добре... Аз като си изкажех че съм дебела за някоя дреха, ми казваха че докато не усетя как се тресе земята от нечии стъпки, аз дебел човек не съм виждала Grinning Вярно че на границата с щатите ама все пак... Но и там не съм видяла някой открито да изкоментира избора им на облекло, докато тук си е реална вероятност, за съжаление.

Кло, тя като е решила да пристигне този ден, в който ти отдавна си имаш планове, не виждам повод някой на някого да се разсърди. Стават такива неща, големи хора сте. Пак ще си изкарате добре заедно, просто не точно в този ден.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 13:53 от natka

# 19 767
   А, никой не се е разсърдил. Аз й казах за плановете. Тя също в последния момент реши да дойде с майка си и племенника, което пък аз не очаквах. Майка й е възрастна, детето искало с леля. Няма сръдни и недоразумения. Просто не се напаснаха добре плановете, защото тя е тук за няколко дни и също гледа да огрее и мине навсякъде. То за нея е по-сложно, отколкото за мен.

# 19 768
Оплаквам се от безотговорни родители. На морето сме, флага е червен. Спасителите извадиха с джет от навътре от морето майка с две деца с пояси, тя с надуваема възглавничка. Целият плаж бяхме на крака докато ги спасят.
Изключително малоумни хора има, без извинение. Че и родители стават Sad

# 19 769
Изключително малоумни хора има, без извинение. Че и родители стават Sad

Те може да не влезли много навътре, а да ги е извлачило. Аз не мога да плувам, само на плитко влизам и дори аз съм го усещала. Плувците казват, че не трябва да се паникьосваш и трябва да си пестиш усилията. Ако те издърпа, да почиваш, да полежиш на повърхността. И да се придвижваш, малко по малко, успоредно на брега, докато излезеш от мъртвата хватка. Не да се опитваш на всяка цена да плуваш към брега и да се изтощиш, докато те влачи навътре.

Общи условия

Активация на акаунт