Да се оплачем... 2025

• 1 462 791
  • 24 358
  •   19
Отговори
# 24 330
Сивчо ми харесва.😍
На една позната котарака се казваше Жеко и много ме кефеше.
Вчера само си мечтаех да се прибера и да си легна рано. Заспах преди 23 и в 3 се бях наспала. Рових в телефона, после уж пак съм дремала, защото си спомням 2 съня.

# 24 331
Мда което е много хубаво като минало през комина. 🤣
Мрамор, Сивчо, Дим, Опал..
Янтра, напиши на листчета всички имена, които се харесват  и изтеглете едно.
Така предишният ми котарак всички го наричаме Пурко, изтегли се име Аспарух.

# 24 332
И ние така пишем на лист, но последната дума е на малката щерка. Тя ги гледа втренчено известно време и отсича: "Ти се казваш еди как си!" Котката до последно щеше да е Силвия, на една приятелка, която не обича котки. Щеше да е много готино, като дойде на гости да се провиквам: "Силвия, изчезвай от тук!" Но дъщеря ми я гледа около минута и отсече: "Тази котка не е Силвия. Друго й е името."

# 24 333
Имахме котка Кити, а свекърва ми черен голям котарак Бенджи. Вечно беше ранен, все ходеше да се бие из махалата. Започна да зачезва и просто един ден повече не се появи.

# 24 334
На София така й избрахме името - написахме трите варианта на листчета, сложих върху всяко листче по една кучешка бисквитка и извикахме кучето да си избере. Работи при избор за каквото ви дойде на ум. А междувременно тайничко се надяваш да избере някое определено Grinning

Нашето куче си дойде с име и решихме да не го сменяме.

# 24 335
Цяла нощ чувствах тежест в стомаха и имах позиви за пов....не. Почти не спах, добре че днес почивам. Няма и на разходка да ходя, както го бях планувала. Много отпаднала се чувствам. Искам да поспя, но комшийка над нас чисти, а внучето й бяга. Тя не е виновна жената. Аз обаче още съм в леглото.

# 24 336
  • ВАРНА
Гандалф Сивия.

# 24 337
От както видях пинчер с име Килър вече имената на кучетата не са това което бяха.

# 24 338
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
От както видях пинчер с име Килър вече имената на кучетата не са това което бяха.
Познавам доберман, който се казва Флъфи.

# 24 339
  • София
Моето 50 килограмово куче се казва Босилчо.
И аз за Гандалф и помислих за мачока сладък.

# 24 340
Познавам и един Нерон... чихуахуа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 24 341
Лютиче, наистина ли кучето избра име за детето? А какви бяха другите 2 варианта?

# 24 342
  • София
За мен котето е един сладък Сивчо. Blue Heart Банално, не банално, това е.
Оплаквам се че след месеци без, май чакам цикъл. Явно от добавката дето ми я изписа ендото. Ама е ужасен ужас, болят ме гърдите, коремът подут, трети ден запек....пфууи.
И от студ се оплаквам, всеки ден "благославям" Топлофикация.

# 24 343
Имам ужасно много за подреждане. 🥵
А стимул никакъв.

# 24 344
Вече имаме два гласа за Сивчо.😄 Силвестър ми е много дълго и чужбинско, не ми се връзва с малко българско коте.
Аз пък утре съм на цитонамазка. То се видя, че няма да отида и се каня от две години, и сега с шефката хванахме някакви профилактични прегледи. Гадно е, но няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт