Да се оплачем... 2025

• 1 471 013
  • 24 435
  •   16
Отговори
# 24 345
  • София
Е Силвестър - на галено Сивчо, тамън. Simple Smile

# 24 346
Здравейте, за пръв път виждам такава тема. Влязох днес във форума за да търся мнения за препарати за насекоми, които да стават за открита тераса.
Но щом намерих темата ще се оплача:
От две седмици сме в ново жилище в чисто нов и модерен блок, правихме го години ремонт и обзавеждане, всичко е много по- модерно ново , просторно, децата си имат отделни стаи всяко. Досега 15 години живяхме в първия ни апартамент , който бяхме купили със заеми, студентски бригади и лишения и беше наш дом направен без помощ от никого.
Ами не мога да спя на новото място, ако заспя сънувам стария апартамент. Странно е, но ми е мъчно за жилище , за място, не за човек. Като кажа на мъжа ми и почва да се ядосва, защо се е трепал толкова да бачка, а сега не ми е хубаво.
Второто ми оплакване - на новата тераса е пълно с някакви малки насекоми, приличат на хлебарки, но не са. Питах чат джи пити и са някакви бръмбрачета и паяци. Пръскам с райд терасата, умират, но на другия ден има нови.
И ходят по простряните дрехи . Търся препарат за външно приложение.

# 24 347
Аз преди няколко страници, след като прочетох , че другото коте е Въглен. Предложих Пепел. Може Пепе на галено. Така казваше един приятел на един сив котарак, който имах.
Може и Ash Grinning Или Дъсти. Joy
Аз минах цитото миналата седмица.
И други изследвания минах. Всичко е наред. Но понеже не знаехме дали няма да се наложи спешен прием в болница ни пропадна и едно пътуване.
От това се оплаквам, но да сме живи и здрави. Пак ще пътуваме, но не точно където бяхме намислили.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 12:35 от zavs

# 24 348
Силвестър ми харесва.
Връщаме се от консултация ние. Тези моите момчета само хабят храната - 8400 и 8600. Мъже за чудо и приказ, ще ги бият на тупан Grinning дано не са взели нашия дребен ген, че за мъже не е готино.
Оплаках се, ето, по темата съм Grinning

# 24 349
Не ходя на профилактични прегледи, с изключение на хроничните болести. Цитонамазка съм си правила веднъж в живота и то защото ми предстоеше махане на полип. Сега имам право на преглед на мамограф, личната ме попита, но така я погледнах, че не повтори въпроса. Не знам защо ги върша тия като се знам какъв ходещ учебник по медицина съм..... Може би заради това.... Няма да понеса още някоя диагноза.
Име на котето не мога да предложа.

# 24 350
Марти, нищо им няма на момчетата освен, че са големи сладури и снимките им ни усмихват. Ще си наваксат и ще станат момци левенти.
За име на котето сякаш към Сивчо клоня.
След онова коте Аспарух, следващото сигурно ще е Тервел или Самуил.

Оплаквам се, че си пропилях деня. А имах планове да изляза по магазините. Много отпаднала се чувствам обаче

# 24 351

Второто ми оплакване - на новата тераса е пълно с някакви малки насекоми, приличат на хлебарки, но не са. Питах чат джи пити и са някакви бръмбрачета и паяци. Пръскам с райд терасата, умират, но на другия ден има нови.

Пробвайте с айкън и препаратите за кучета за бълхи и кърлежи /изскочи ми името сега, капят се на козината им/ действат безотказно

# 24 352
От както видях пинчер с име Килър вече имената на кучетата не са това което бяха.
В нашия кучешки парк пък си имаме Херкулес! И той пинчер.

# 24 353
Преди доста годни имахме котка Бони Бел и упорито отказваше да реагира на името си, но винаги отговаряше на "мръсна котка" Simple Smile

# 24 354
  • Fairbanks, Alaska
Здравейте, за пръв път виждам такава тема. Влязох днес във форума за да търся мнения за препарати за насекоми, които да стават за открита тераса.
Но щом намерих темата ще се оплача:
От две седмици сме в ново жилище в чисто нов и модерен блок, правихме го години ремонт и обзавеждане, всичко е много по- модерно ново , просторно, децата си имат отделни стаи всяко. Досега 15 години живяхме в първия ни апартамент , който бяхме купили със заеми, студентски бригади и лишения и беше наш дом направен без помощ от никого.
Ами не мога да спя на новото място, ако заспя сънувам стария апартамент. Странно е, но ми е мъчно за жилище , за място, не за човек. Като кажа на мъжа ми и почва да се ядосва, защо се е трепал толкова да бачка, а сега не ми е хубаво.
Просто си от тези хора, които се привързват към даден предмет. И аз съм така. В момента санират блока и изобщо не харесвам новата визия на терасата-грозна, мрачна и тясна. Отвсякъде затворено със стени и то дебели.

# 24 355
Лютиче, наистина ли кучето избра име за детето? А какви бяха другите 2 варианта?

Не казваме. Пазим си хи за следващите деца Grinning
Но да, абсолютно сериозно.

# 24 356
  • тук и там
Нашата е родена през Май и за това е Мая.Може на месец или ден,и без това  покрай сериала Wednesday, са доста популярни тези имена.

# 24 357
От както видях пинчер с име Килър вече имената на кучетата не са това което бяха.

А аз тойпудел Рекс.

# 24 358
  • Бургас
Около нас имаше едно малко джак ръселче с голямото име Конан ! Що смях беше Simple Smile

Свърших една хубава работа днес. Нещо, което трябваше да отметна с времето. Получих ценна информация. Има много неизвестни, та ще продължавам да търся.

# 24 359
  • Варна
Бях на първата родителска среща в живота си. Освен да ме изнервят с безумните си глупости, не можах да сготвя супа за Бориса. Два часа, хора, два часа. Следващият път ще си помисля дали да отида.
Намерили лекарства в джоба на едно от децата, стотинки, бонбони, пържени картофи в шкафа и какво ли още не. Господ да ми е на помощ.
Дворът е в ужасно състояние, разбирайте стърчащи железа, само скелето от люлката, настилка няма,трагедия. Предложихме да съберем пари и да го направим хубав и използваем. Не можело, къщата била частна собственост и не можело да си правим, каквото си искаме. Директорката предлага, да участваме в проект, отпускат пари от държавата за една проста пейка. Родителите трябва да участваме в четири дейности, едната е да ходим през работно време, да четем приказки. Има и още неща, но не ми се пише, честно.
Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт