Да се оплачем... 2025

• 1 689 951
  • 27 625
  •   13
Отговори
# 27 465
  • Варна

Тегли една майна и гледай първо себе си .
Лека нощ, дами и момче.

# 27 466
  • Бургас
Естелка, опитвам се, обаче това, което ми тежи на душичката в момента не може да се промени!... От една страна се радвам, от друга тъжа....Две събития, които едното е радост, другото е тъга...
Опитвам се да се разсейвам, но не става.... И предвид това, което ми премина и изтощи до краен предел, сега това ме смаза....
Още ми е трудно да го приема, на децата също....

# 27 467
  • Швейцария
Карз, прегръдки.

Сигме, ще стискаме палци.

# 27 468
Карз, точно това е животът. Радост и тъга. Нищо не можеш да промениш....
Аз съм фен на мъжа на Сигма! Евала, че има дух!
Утре ще стискам за приятелката на Клотилд
Някой пропуснах ли?
А, бих лежала на Карибите с Тарталета! Даже бих чела книгите и и ще се жертвам и коктейли да пия
Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря ви за хубавите пожелания! Всички деца да са здрави!

# 27 469
Гледам телевизия... детето ми беше днес на протеста, страхувам се за него, заради идиотите, които опорочават всичко Sad
Относно ваксината за ЧПВ, това лято сложихме аз (на 46) и той (на18). По три ваксини на човек. При малките деца са по две. На мен дама, която е светило в областта ми каза, че си струва да сложа и аз, но не запомних доводите, не беше заради възможна смяна на партньора.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:02 от Марена

# 27 470
Гледам сега протестите. По телевизията ги гледам. Знам, смотана съм, не отидох. Работихме доста днес, после ходихме да си търсим нови лампи... Сякаш си нямаме стари у нас, после да пазаруваме. Ей такива, делнични неща. Но на протест не отидох. Лампите ни си светят, без ориз и боб не сме останали. Самокритикувам се.
   Обаче, малко съм раздвоена и объркана... Протести си трябват и май е дошло времето за нова "френска революция", тоест, обществения договор, който сме сключили с държавата си е нарушен. И трябва да се договори нов. Но, така ли трябва да стават... Накрая остават само лумпените, тези, които търсят само за какво да се сбият, без дори да са наясно за какво иде реч. Не трябва да става така. Този агресивен подход на протестиращите много девалвира идеята на протеста.

Писала съм едновременно с Марена и Бъни...

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:02 от Clotilde

# 27 471
  • София
Наистина ли мислиш, че агресията е от протестиращите?

# 27 472
И естествено не даваха толкова хилядите мирни хора, а сега напоително излъчват шепа лумпени.

# 27 473
  • Бургас
Аз не съм гледала нищо, но от два дни ми излизат разни публикации за тези провокатори! Бих казала, че и протестите са нагласени! Знае се, че ще има недолни и протестиращи, но и провокатори ще има!? Ами, като ги знаете кои са, какво чакате? Спрете ги!?
Всичко в тази държавица е обречено на провал и даване на г.. под наем!
Жалко за онези, които си оставиха живота за Свободата...която сега не я оценят онези, които най - много грабят от нея.....
Жалко за дребния човечец, който ще го смачкат за пореден път....

# 27 474
Не знам... Само по телевизията гледам. Мислите, че лумпените са нарочно заведени ли? Възможно е. За дискредитиране на протеста. Но, според мен, лумпените и съвсем спонтанно си излизат. По спортни събития и всякакви други с много хора.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 00:48 от Clotilde

# 27 475
Нарочно са организирани лумпените, разбира се. За да откажат нормалните хора от протестите и да опорочат цялата идея.

# 27 476
  • Бургас
Избиват си комплексите явно..

# 27 477
Много добре се видя в лайфовете как се случиха нещата, как токът спря, как изчезнаха полицаите, как се появиха закачулените провокари и започнаха да мятат бомбички и бутилки. Гледаме и до момента как ултрасите палят и трошат пред погледите на полицията.
Часове наред националните телевизии си излъчваха програмите - Ергени и Игри на волята, накрая се включиха точно за "ескалацията на напрежението" пред една партийна централа.
Един младеж много уместно попита репортерка защо досега не са показали нищо, но сега мигом цъфната да предават на живо.
Протестът часове наред вървеше мирно и спокойно, хората си протестираха - много млади имаше сред тях.

# 27 478
Нарочно са организирани лумпените, разбира се. За да откажат нормалните хора от протестите и да опорочат цялата идея.

Възможно е, да. Доста логично е, дори. Ама пустата ми наивна душица все иска да вярва, че все още не всичко е предварително организирано. Че може да има и спонтанност. Не по повод лумпените! Една наивница на средна възраст, съм явно...

# 27 479
  • София
Движеха се на групи още преди протеста, стояха отделно от протестиращите, а продажните ни полицаи им правеха място, за да ги заобикалят Confused
Докато дребния човечец гледа цензурираната телевизия и коментира от дивана, онези симпатяги ще минават да ни “навеждат” и по домовете.

Общи условия

Активация на акаунт