Да се оплачем... 2025

• 1 687 803
  • 27 609
  •   17
Отговори
# 27 495
И в други градове. Мен това ме изненада приятно, освен множеството в София.

# 27 496
Относно ваксината за ЧПВ, това лято сложихме аз (на 46) и той (на18). По три ваксини на човек. При малките деца са по две. На мен дама, която е светило в областта ми каза, че си струва да сложа и аз, но не запомних доводите, не беше заради възможна смяна на партньора.

Марена, малко ни в клин, ни в ръкав и след дъжд качулка Simple Smile, на всяка възраст има смисъл да се сложи такава ваксина. Логиката е, че заразяването става веднъж. Още при първия партньор може да стане, в същото време, дори и тридесет партньора да си имал/а, може да не се заразиш. В този смисъл, винаги има смисъл да се ваксинираш, с оглед на евентуален следващ партньор. Обаче, ако не смяташ да сменяш партньор тепърва... Нито той да те сменя теб... Каква може да е ползата? Ще е интересно да го изкоментираме. И аз се чудя.

# 27 497
  • София
И в други градове. Мен това ме изненада приятно, освен множеството в София.
И това също, да.

# 27 498
  • София
Ако свалят правителството се надявам натискът върху служебния кабинет да е траен и силен, за провеждане на честни избори.
Също така се надявам резидентът да бъде показан в истинската му светлина и да не му се позволи да яхне вълната.

# 27 499
Реюнион, ти вярвяш ли си? Честни избори?
Тук Путин ако дойде, ще му постелят червен килим и ще го посрещнат с питка и мед.

# 27 500
   Дааа, и ние си получихме кмета обратно. Аз не съм гласувала за него, но вече съм му симпатизант. Не знам, наистина не знам виновен ли е този човек или невинен, но все си мислех, че хората са невинни до доказване на противното, а не обратно. За обвинителката му научих някои неща... Варна е малък град. И, без да знам какво е станало в действителност, вече по-скоро си мисля, че е бил "сготвен" този човек. Дори да не е, дори наистина да е бил корумпиран, първо съд и дела - после затвор. Не обратно.

# 27 501
  • София
Кло, сигурно Коцев и семейството му не са с ангелски крила, но точно тези обвинения, които и ги няма, са скалъпени.

# 27 502
  • София
Бъни, от тези милион и половина има деца и възрастни хора. Напълно приличен си е протестът.
Ре, надявам се, иска ми се! Но, ако погледнеш статистическите данни, ще разбереш съмненията ми. А пък съвсем неофициално, вероятно София наближава 2 млн., ми нищо прилично не виждам Blush.
Да, ако го сравняваш с предишните, този протест е топ.

# 27 503
Не мога да коментирам политиката в България, защото не я следя. Стигат ми съседите, че тяхната лудост ни се отразява на живота.

Да отговоря на въпроса за къщата: да напомня, че не съм от най-сръчните. Мога да приготвям сладкиши на средно ниво, но джинджифилова къща за мен е висш пилотаж.

Виж, за украсите ме бива и ще я украсим да стане шаренка и весела. Ако ще да стане кичозна. Идеята е да си направим удоволствието. Още повече, че колежката е родом от Бразилия и никога не е украсявала къща.
Ето я: готова, построена, остава да я украсим.

# 27 504
Наистина не знам каква е истината и кой крив, кой прав. (За варненския кмет.) Но, не се прави така. Доверие в правосъдието трябва да имаме. Всички граждани на тази държава. Иначе е диктатура и наказване на "неправилните". Не се прави така.

# 27 505
  • София
То за това хората избухнаха. Ако в една държава има работеща правосъдна система, останалото се нарежда.
Тези успяха да разрушат конституционния принцип за независима съдебна власт.

# 27 506
През цялата нощ освен монитори следях и протестите. Момчето ми щеше да ходи на откриване на коледен базар с колеги, но нищо чудно да се е озовал и на протести. Мисля го да не се озове на неподходящо място в неподходящо време.
Стискам палци на всички, които имат нужда. Дано денят е хубав!

# 27 507
Снощи и ние гледахме безредиците. Детето плака, че баща му беше в мелето от жардармерията. Дано не е пострадал. Като се раждаше свалиха Бойко за първи път. После беше и белия автобус. Викаха го години наред да пише обяснения. Дано всички полицаи са добре.

# 27 508
  • Варна
Честита да е порасналата девойка на Рамацоти!
Марти, твоите слънчице греят в темата.
Преди 3 години малката ме беше изнудила да правим джинджифилова къщичка. Представляваше готови блатове, които трябва да се сглобят с готова смес. Криво ляво я сглобихме, после обаче трябваше и да се яде. Е там се озорихме. Поне две седмици я ядохме.
Оплаквам се ВИК проблеми. Мъжът ми хем не ги оправя, хем не дава да се викне водопроводчик.

# 27 509
Сигма дано бащата се прибере жив и здрав! За деца гледани с любов и доброта тези кадри са страшни
Деспи напомни ми как една детска торта не можахме да я изядем . Последните парчета занесох на работата със зайчета, патета и охлюви. На детето му беше жал да ги изяде. Колегите много се смяха, защото при тяхните деца все имало караници за тях. На сина ми, сигурно е бил на 2,3 години тогава казахме, че сме ги занесли в гората .

Общи условия

Активация на акаунт