Да се оплачем... 2025

• 1 825 579
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 29 340
Съчувствам ви за водата. При нас веднъж така я спряха и знам какво е, да я чака човек и те да не я пускат няколко пъти след обявения час. После напълних 2 туби по 5 литра, ама е нищо това.

Абаджиева, какво замеряне?! Екстра са ни децата. Аз се включих много късно в Наборната тема, там има няколко дами от тази и смятам, че можем да потвърдим, че децата на бгмамите са наистина най-най-най. Заради племенницата четох малко и тази седмокласна и ми се затвърждава мнението. Ето и в темата децата на всички ни са добри 😍
Живи у здрави да сме всички, човек здрав ли е, всичко е постижимо! 🙏

# 29 341
  • София
Още имаме сарми от Коледа. Поомръзнаха ни. За утре ще пека агнешко с фенел. брюкселско зеле, броколи и аспержи.
Ще направя и тиквички с подлучено мляко и туй то. Едните деца пътуват, другите са дежурни и ние сами с куч.

# 29 342
  • Deutschland/HE
Има ли вода някъде във Варна е въпроса?!?!

Ако си бях във Варна, щях да поканя Весито на баня. Според информацията трябва да съм от щастливците с вода.

Димис при Д-р Б ли ти беше днес процедурата?

Само здраве и да се постегне младежа ми, искам за следващата година.

# 29 343
   Абаджиева, браво на детето и все така да се хвалиш. То пък, на кого да прилича, явно на мама се е метнало!

Да ви кажа, налях си вино, а много рядко пия вино. Това имам у нас сега. Изнервих се. Какво е това нещо с тази вода? На 30.12.? Невероятно просто... Днес съм се къпала сутринта, и косата си измих, дето не я мия всеки ден, толкова, ако трябва, утре мога и с мокри кърпички да се поизбърша. Но да се готви, чисти, гости да се посрещат без вода, няма как. А нямаме план Б. Миялна, пералня заредени и чакам. Уж до 23 ч. тази вечер щяло да е, авария. Ама и аз, като Веси, не приемам за чиста монета всичко. Я до 23 ч., я не. Та, седя си сега и пия вино. Ами... наздраве!

# 29 344
Съжалявам за неприятностите с водата, които срещате, дано бързо отминат !
Аз днес не се спрях по супермаркетите, вече дори лудницата не ми прави впечатление, така съм се сляла с обстановката, дори въртя по 10 мин в паркингите без да се нервирам. Детето гледам да ми е пред очите, за ръка. Утре ще имаме гости, ще правя баница, торта (много лесна с шоколад, цедено мляко и бисквити) и плата със сирена. Успях да взема на промо и храна за уличните ми хайванчета, настолни игри за деца и възрастни и съм готова да посрещам Новата година.
Пожелавам на всички болни да оздравяват бързо !

# 29 345
Collibri да, при нея беше процедурата. Мислех, че няма да има хора, но имаше и си почаках, но аз не се сърдя. Имаше деца на преглед, колко да чакат те и после да са спокойни и да съдействат на прегледа. Винаги съм била толерантна и съм отстъпвала ред.
Clotilde наздраве! И аз пия вино и режа картофи.
Reunion  аз сърми за Коледа не съм правила. Свекървата прави, по две изядохме и не ми стигнаха. Брат ми и той обича и затова реших сега аз да направя и да дам и на него. Завивам ги и в гювеча и във фурната. Все ще станат.

# 29 346
Аз сармите ги изядох сам-самичка. Мъжът ми ме “лекува” с едно еспресо мартини. Още едно и ще забравя, че ме боли глава.

# 29 347
  • Швейцария
G.D., сещам се единствено за скаричка за сандвичи от едно време. Но в какво да ги сложите тези шайби сирене...нямам идея. Ако имаш възможност, купи една скаричка за раклет. Няма по-лесен начин да минеш с никакво готвене ако ти идват гости. Вариш едни картофи и това е. Купуваш кисели краставички, ако има лукчета и царевички в буркан. То идеята е всеки да си пече сиренето едно по едно, слага си картоф и туршиите в чинията, разтопеното сирене се слага върху картофа. Ние купуваме и нарязан на малки кубчета бекон да си слагат върху сиренето и да го пекат. Някой швейцарец ни е научил на това, но не е оригиналната рецепта. Аз много често каня хората на раклет и си спестявам всякакъв стрес. И много българи са ни идвали нагости, харесват го.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 21:42 от JennyBG

# 29 348
  • Варна
Наздраве, Кло, вече 2 дни ...някак претръпнах, има чисти чаши за вино все още....😄Аман.
Изобщо, наздраве, момичета, сипах си...

# 29 349
За Новата година си пожелавам само здраве за мен и близките ми

# 29 350
   Олеее, Веси, знаеш ли какво се сетих сега... Ами, аз имам пет чаши за вино останали... Изпочупили са се другите, а нямам място и не купувам. У нас вино никой не пие. Дори не са за вино, а за шампанско, тип флейта. За бяло ще минат, но за червено не... Аз сега си сипах розе в чаша за уиски, но за гости не е подходящо. Ето, още едно нещо за утре. Ужас, ужас.
   Наздраве!

# 29 351
  • Варна
Веднага се поправи Hug...Ние имаме поне 12.Не всички са еднакви.Със столчета се чупят..Но ние пием вино.То аз основно това пия.Не пия концентрати.Коктейли лятото.

За шампанско нямам.Но пък какво шампанско имам.Луксозно Grinning  Pol Roger.Да не си помислите...подарък е.Ще го отворим утре.Да видим.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 22:09 от Vessi_to

# 29 352
  • Бургас
Наздраве, момичета!
И аз съм на червено винце!
За утре приготвих соленки, лозови сърмички и кокосов чийзкейк ( за първи път го правя, дано се получи! От месец съм обещала на големия да му го направя, срам!).
Пържолите и салатите утре. Хич не се престаравам с тез празници. Ден, като всеки друг.
Лудницата в магазините не ми се коментира!

# 29 353
   Олеее, Веси, знаеш ли какво се сетих сега... Ами, аз имам пет чаши за вино останали... Изпочупили са се другите, а нямам място и не купувам. У нас вино никой не пие. Дори не са за вино, а за шампанско, тип флейта. За бяло ще минат, но за червено не... Аз сега си сипах розе в чаша за уиски, но за гости не е подходящо. Ето, още едно нещо за утре. Ужас, ужас.
   Наздраве!
Наздраве!
Аз пък имам ужасно много чаши за вино, все еднакви, защото ги спечелих преди две години. Идват ми големшки. Имам и кристални, от България, те пък ми идват мънинки. Не е лесна и моята! Затова карам на коктейли!

# 29 354
Ние също си оставаме вкъщи. Обикновено се събираме около 15 възрастни, десетина деца, две три кучета и толкоз котки. Весело е много.

Общи условия

Активация на акаунт