Да се оплачем... 2025

• 1 825 527
  • 29 466
  •   2
Отговори
# 29 325
  • Варна
Тъкмо сготвих пролетните рулца и стековете и пак спряха водата.Толкоз беше.Добре че сутринта се поизмих.Косата ми е за миене но нямам шанса за сега...Вижда ми се, че мръсна ще съм утре на площада Flushed
Мъжа ми се изкъпа, има работа след 8 , а аз що готвих и блях баирите...

# 29 326
Димис, радвам се за теб, че си минала вече процедурата. Малко болнични няма ли да ти дадат? Беше писала, че утре си на работа!

Абаджиева, да се оправяш вече! Много гадно да боледува човек по празниците.
   И всички болни да се вдигат вече на крака!

Веси, вчера ти съчувствах за безводието, е, тази вечер и при нас спря, преди около час. Леко съм паникьосана. Ако не се оправят нещата, не знам какво ще правим... Мислех някои неща от тази вечер да започна, гостите ни отидоха на гости, но няма как. Иначе ходихме в Кауфланд. Ужас, ужас! Аз много рядко ходя там, като цяло и мъжът ми избягва, но сега за най-бързо и за всичко на едно място - там. Само месото купихме от месарница. Lonza искала моята приятелка, тя ще готви основното, съвсем е забравила българския тази жена. Контрафиле било, каза гугъл. Но това с водата много ме напрегна. Имам да чистя, да пера, днес бяхме на работа и имаше работа... Всичко за утре.

Жаки, да си изкарате добре, на мен чудесно ми звучи такава Нова година. Ако може... и нас да не забравите с балона Simple Smile. Моля се  голямата щерка да си намери вече хубава работа. И сега поработва, но не е това, което трябва. Още наникъде не е, много я мисля. За нас - здраве само, като сме здрави, с всичко друго се оправяме. И за всички от тази тема - здраве, здраве и пак здраве!

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 19:56 от Clotilde

# 29 327
  • Варна
Кло, ти си над нас, днес явно е разширен кръга на ремонта.До Трошево нямат .Пише че в 23, 00 ще я пуснат , но не вярвам безрезервно.Вчера нямахме 20 часа вода.Днес пак е подобно с малки пускания, но почти без налягане до 6тия етаж.Ужас.

# 29 328
Оплаквам се от себе си.
От премисляне на нещата не мога да заспивам дори.
Все лошото мисля.

# 29 329
Моят син като влезе да се къпе и откарва час и половина по часовник. Ние сме на газ и топлата вода е неограничена. Тайно си мечтая да спрат водата в такъв момент.😬
Вчера минахме през Лидъл, оставихме 200 лв и не купихме нищо особено. Месото го купувам от друго място. Нямаше повече хора от нормалното. Никак не ми е празнично, ден като всеки друг е.
Жаки, започвайте да надувате балУна, че ще е големшък.😀

# 29 330
  • Варна
В лидл едно мезе -бабек , салата айсберг и краставица, сладалед и 2 кенчета бира 40 лв.На дъното на торбичката.Месо и сирене мъжа ми взе от фирмен магазин.Не знам колко струва, не ща и да питам.Много храна остана и от Коледа и няма да пазаруваме много, че и къщата празна.Но голяма скъпотия, да.Ще си правим сметката явно..повече

# 29 331
Жаки, нищо конкретно нямам за поръчване. Само искам да сме живи и здрави и детето да е щастливо.
Хората си правят ретроспекции на успехите през годината. Аз нямам с какво да се похваля. Все едно и също е при нас. Важното е, че сме здрави. Имам разхвърлена къща, разглезено куче и мързелив мъж. Аз се хваля с това, че въпреки огромната си заетост, успях да направя празниците празнични. Дребни нещица. Нищо съществено при мен.

С риск да ме замерят с изгнили домати някои, мога да се похваля с детето си.
Скрит текст:
Завърши магистратура, спечели пълна стипендия за 3.5 години докторат, спечели награда от $1000 за работата по магистратурата си, има хубава връзка

Искам да имам повече свободно време, за да се отдам на почивка и четене на книги. Искам да ми мине ужасния синузит и да мога да направя питката на съфорумката, която ми изпрати преди няколко години (отново благодаря).
О, заредиха ни с гориво още вчера и сме си на топло.

# 29 332
Абаджиева, там нямате ли инфраред лампи за нагревки? Моята я благославям, когато ми се обостри синузита. И вратът също си нагрявах, когато ме болеше.

# 29 333
  • Варна
Жаки, аз моля тя, че и Жаклинката малката хубавица Heart Eyes, да поръчат разум на тайландските балони за Павката.Пък той ще почерпи.На 100%.Може и във Франция.
Има нужда.Heart

# 29 334
  • varna
Оплаквам се, че безводието във Варна застигна и мен Simple Smile. Излязох към 17:00 имаше вода, върнах се преди 30 минути и изненада. ВиК Варна нямат равни.

# 29 335
  • Пловдив
Има ли вода някъде във Варна е въпроса?!?!

# 29 336
  • Варна
Има ли вода някъде във Варна е въпроса?!?!
На малко места.Благословени са.
Утре всички ще сме добре парфюмирани.

# 29 337
На мен и балууна нема да ми помогне, Жаклино, сметай колко е тъмно в тунела 🤣🤣

Моята киста я изчистих с Дуфастон, оттогава не съм задържала фоликули. Никога няма да забравя преживяването. Спука се вкъщи, такива болки не бях търпяла в живота си, щях да пукна. И индометацинът не хвана, само ми изтръпнаха ръцете и краката от него. Добре че беше събота Joy

Ън, предполагам си проверявала за Хеликобактер през годините? Откакто я излекувах, държа гастрита под контрол, не съм имала кризи. Но бяха гадни две седмици, оттам знам Флажил-а. Три антибиотика беше протоколът; така зле, както докато лекувам скапаната стомашна бактерия, не съм се чувствала даже и когато карах Ковид.

# 29 338
  • София
abadjieva, голямо браво за детето ти! Още много успехи!

# 29 339
Благодаря, че ме мислите , момичета!
Добре се чувствам. Утре вечер съм нощна и после пак на 5.01 на работа и затова не взех болничен.
abadjieva80   браво на момичето ти! Все така гордост да ти бъде! Спорна да е 2026 година!
Янтра днес ММ се зачуди за ски пистите покрай Рилските езера и за теб се сетих. Телепатия някаква. Аз не помня за писти имаше ли ,нямаше ли. Тогава се смяхме, че брат ми беше взел ракията вместо водата.
Съчувствам за водата във Варна. Днес обаче трафика беше голям, не като в наше село. ММ бързаше да се изниже от града. В Добрич обиколихме парка и книжарницата на Хеликон.
Едни краставички за руска салата ще нарежа, че утре вечер все пак на работата трябва да има вечеря. Не се знае кой сурвакар ще ни посети. Утре едни сарми ще направя,но ще са за 1.01, когато ще се събираме на село в механата. Традиция е. Нашите вече ги няма, но ние ходим при брат ми. Той кани и приятели и става весело.
Синът ми ще празнува със студенти колеги. На 1.01 е на работа с шефа и ще оправят касата с еврото и лева.
Дано ни чака здрава и щастлива година!

Общи условия

Активация на акаунт