Да се оплачем... 2025

• 1 691 440
  • 27 637
  •   28
Отговори
# 3 105
Деспи, браво!

# 3 106
  • София
Деспи, браво на талантливата художничка! Много успехи ѝ желая.

# 3 107
Браво на момичето !

# 3 108
Деспина,  браво на девойката!
Янтра аз като компютърен инвалид хич няма да се заема с това. Ще обикалям гишетата и ще се моля на служителка да ми оправи нещата.
За втори път съм с холтер. Първия път беше когато на профилактичен преглед ми измериха високо кръвно.  Аз по време на МЦ го усещах, болеше ме глава. Като сложиха апарата се оказа,  че постоянно е високо,  а го усещам само в дните на МЦ. Изписаха ми терапия,  пия си таблетките. На контролния преглед пак беше високо.  А в нас съм го мерила и не е било. Незнам на прегледа притесних ли се.
Засега стойностите са добре. Трябва обаче да отслабна и заради ИР, а и заради мен самата.
След Деспина и аз ще си похваля гарджето с взет изпит с отличие.  За него беше важен и е много доволен.

# 3 109
  • Mediterraneo
Браво на децата!

Янтра къде отиде да си търси ПИКа, вероятно е на хладилника залепен.
Отивам да правя чийзкейк. Утре вечер ще имаме гости за РД на ММ, който е в четвъртък. Но пък тогава заминаваме за 4 дни за Андалусия. Натоварено ми е едно такова, въпреки че са хубави емоции. И ще си видя голямото детенце, ще се срещнем в Севия с нея.
Мятам чийзкейка, че съм и на традиционния ни седмичен обяд навън със сестра ми.

# 3 110
  • SF
Бях ви казала, че медицинско за работа при моята лична лекарка струва 40 лева. Не помня какви коментари писахте, но сега ми се налага да вадя ново медицинско. Може ли друг, освен личната да вади медицински?

# 3 111
  • под тепетата
Деспина, разкошни са! Носят едно спокойно настроение. Щях да попитам, но се ориентирах и съм познала Двореца Балчик.
 Димис, все така да му върви на момчето!

# 3 112
Деспи, браво на девойката!

Есме, да, може.

# 3 113
  • SF
А къде може да отида, за да ми извадят медицинско на други цени?

# 3 114
Май това е цената, за съжаление.

# 3 115
Такъв кошмар сънувах втори няма. И сюжетът толкова се развиваше, че няма накъде.

Взимах интервю от Илон Мъск. Той непрекъснато си чатеше в телефона и аз му направих забележка, той ми даде телефона си, гледам - увит в найлон като дистанционно на бабка. Тва брои ли се за кошмар?
Деспи, отглеждаш  си талант . Мисля че и ти си много надарена в ръцете, има на кой да се метне детето.
Напоследък само ви чета, не ми се включва в дискусиите - особено тази с калорийния дефицит. Работя в тази посока от началото на годината и съм искрено натъжена колко бавно се развиват процесите. Дали липса на хормони, дали друга причина...но на тоя глад досега щяха да ми падат гащите. Ей, тва годините не прощават. Единствения плюс от всичко до момента е, че  дисциплинирам  сама себе си. И се радвам на здрав и качествен сън.

# 3 116
Деспи, браво на художничката! Прекрасни картини!

Димис, браво на младежа! Все така с отличен да взима изпитите!

Оплаквам се, че се наядох като попско чедо на задушница. После ще чакам да свалям килограми.Close

# 3 117
  • Бургас
Деспи,разкошни картини! Браво на девойката! Много е хубава!
Димис,браво и на синът ти! С лекота да си взима изпитите!
И аз снощи сънувах ужасен кошмар! Още ми е в главата!

# 3 118
Деспина, браво на гаджето ти! Има талант!
Ей така тръгват слуховете. Joy

Оплаквам се, че ми е малко лошо.

И за любителите на легото носят тук един код.

ПС. Есме, аз съм ходила в ДКЦ да си вадя медицинско в София. Ама не помня колко струваше, а и беше отдавна.

# 3 119
Забравих да кажа за картините-браво, страхотни са!
Моят син ми разправя, че 80% са скъсани на Физиология на човека, и той в това число. Минала съм го, знам, че няма да се получат нещата с по-малко от 8 часа учене на ден по време на сесия, а и през сесията. Не случайно им правят и колоквиуми. Медицинските изпити са трудни и обемни, много учене трябва, дано на поправката има късмет и се стегне.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 14:34 от #Frozen#

Общи условия

Активация на акаунт