Да се оплачем... 2025

• 1 691 628
  • 27 638
  •   18
Отговори
# 27 630
Жаки си е свършила работата като родител. С действията и размислите си детето показа, че е добре възпитано, с осъзнати цели и борбено в живота. Жаки само да се оплачеш от децата си!

# 27 631
   Оплаквам се, че загорих едно ядене. Кукърът ми е повреден, той отдавна е за пенсиониране, сега вече съвсем сдаде багажа. Имам нов! Стои си отдавна в кашона и ме е страх от него, че е под налягане. Не знам защо си го купих. Но, или трябва да се престраша, или да купувам друг. Та, взех да готвя на котлона едно месо с ориз и гъби, ама, като съм отвикнала... Загоря. Сега изгребах внимателно с шпатулката загорялото и го изхвърлих в тоалетната. Прикрих следите. Няма да си признавам какво е станало, дано го изядат.

# 27 632
  • София
Кло, давай смело с този под налягане! Моят е такъв (Tefal One pot) и откак съм го взела, всеки ден бръмчи. И само функцията за налягане ползвам, незаменим ми е. Почти всичко готвя в него.
Оплаквам се, че със щерката започнахме коледните сладки. Ей ся опуках една, топла-топла. И няма да се размина с една....

# 27 633
Аз цял ден съм на компютъра и яко се схванах... А трябва да се отправям към басейна, пе София пак е на плуване. Да му се не види и плуването...

АГ ми се обади. Излезли генеричните изследвания на бебето. Всичко точно. Викам "А пол?". Не пишело. Не съм била отбелязала, че искам. Абе как не съм?! Първо там сложих кръстче. Забравили сигурно. Как пък все нашите забравят...

# 27 634
Ами тъкмо е повод да направиш парти за пола. Нали сега са модерни.

# 27 635
Абе Сигме, не ме занимавай с глупости Joy Нито парти за бебето искам, нито парти за пола, нито погачи правя.

# 27 636
На ехограф  не видяха ли пола, Лютиче ?

# 27 637
  Ее, Лютиче, чак аз се ядосах. Как така не видяли пола? Не, че е много важно, но аз от любопитство не спях, докато не разбера.
  Като бях бременна с малката, пола го научихме с голямата. Таткото ни беше отвън, първо търсеше къде да паркира, после се обади, че ще ни чака в кафенето пред болницата. Излизаме и двете ухилени до уши. А той: "Момиче е, нали?" Как пък позна Simple Smile.
   И друго си спомням. Голямата ми дъщеря много държеше да присъства на всички видеозони и да гледа бебето. Много присърце беше приела, че ще става кака и много се вълнуваше. На девет години беше. Лекарката на нея обясняваше всичко и заедно коментираха. Пита я лекарката: "Ти какво предпочиташ, братче или сестриче." "Няма значение, - отговаря моето - ДОРИ и да е момче, пак ще го обичам."

# 27 638
Много са ти красиви дъщерите, Клотилд. Личи си, че в мерак са правени Stuck Out Tongue Winking Eye

Славка чакам да пише как е минал мамологът Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт