Да се оплачем... 2025

• 1 042 993
  • 17 906
  •   22
Отговори
# 45
  • Пловдив
И... забравихме баницата с късмети Joy
Накарах домочадието да си тегли късмети от късметите на форума. Харесаха си ги Simple Smile
Не си сама. Докато Благоверния връщаше стола се сетил и купил кори за баница от Метро вчера към 4-5. Другото го имам у нас. Без дрян минахме.

# 46
За много години, момичета!
Да сте живи и здрави всички вие и вашите семейства, много любов, късмет и щастие ви желая от сърце!❤️
Рядко пиша тук,но редовно ви чета и съпреживявам с вас ....
Да бъде!

# 47
  • Северозапада
Честита Нова година! Пожелавам здраве, щастие, любов и късмет, а оплакванията да са от вида “не ми стигат парите за яхта”! Страхотни хора сте, макар супер рядко да пиша по някой пост, защото все намирам оплакванията си за незначителни и неуместни.
Последната година беше най-лошата в живота ми до сега. Новата също няма да е лека, но си пожелавам да я преминем без загуби на близки и възможно най-здрави.
Снощи започнах с фойерверките още в 18, като ми гръмна сешоара, даде накъсо, запали се и бутна бушоните. Сега ще си търся нов за новата година. После бяхме у приятели, но изръчках детето да се приберем в 1:30. Пиша този пост от 8:30, като междувременно  разходих кучето и пуснах пералня 😄 Ще трябва и да готвя, защото с тези гостувания у нас няма нищо за ядене.

# 48
Пътешествия, мързел, сватба - моите късмети от снощи.
Моите всички говорят,  че ще работя.  ММ все късмети с печалби и европейски доходи му се паднаха. Казах му, по-бързо да му се случват и моите да отпаднат.

# 49
  • София
Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и сбъдвайте мечтите си!

# 50
Мислех, че поне днес няма да има ограничения за палчетата Полезно, ама не би!
Писалите преди мен да си знаете, че съм ви лайкнала мислено!

# 51
  • ВАРНА
Дано е мирна тази година и "Щастие за всички даром и нека никой не бъде пренебрегнат!".

# 52
Пътешествия, мързел, сватба - моите късмети от снощи.
И на мен първо пътешествия ми се падна. После бебе и успех. И на форумната среща ми се падна бебе, от това се оплаквам и ги подарявам щедро тези два късмета, на който ги иска Grinning

# 53
За много години , момичета и момче!
Честито и на именниците.
На Деси и Джони пожелавам да намерят Лекар с който да преборят прроблемите.

# 54
  • Washington,USA

Това съм аз всяка година. Радостта ми е около една минута.

# 55
Честита нова година!
На мен ми е още мързеливо. Снощи не пих ( разбираемп), ама в интерес на истината с това гадене, въобще не исках и да рискувам. Буквално една глътка шампанско и то миниатурна и оставих чашата. 😀 хората май се усъмниха дали няма нещо, ама, викам не, на антибиотик съм.
( въпреки, че преди ми се е случвало и да пийвам докато съм на АБ) 🤣
Успях уж да замажа положението, от време на време вдигах наздравица и надигах чашата без да отпивам 🤣
ММ беше много уморен, заспа преждевременно, ама му е простено, че само той готви за вечерта.
В интерес на истината отказах и пушенето о самосебе си. Когато видях теста, сигурно в продължение на седмица и нещо имах мъчения и си дърпах от цигарата ( електронна, с капсули), сега само като я помириша и ми се обръщат червата. Даже като разбрах, че съм бременна се чудих как ще спра цигарите. А то трябвало само няколко дни да повръщам като …
Така че за 2025 успях явно и цигарите да спра.
От късметчетата ми се падна повишение 🤣 накъде ще ме повишават като ще бременея и майчинствувам, не знам 🤣

# 56
Честита Нова Година! Да бъде мирна, спокойна и добра! Да дари всички ни със здраве, щастие, благоденствие и сбъднати мечти!

Аз днес имам рожденик, синът става на 22г! Почвам да правя баницата и да готвя. Сигурно чак вечерта ще празнуваме, че се прибра преди малко и легна да спи.

Честити да бъдат всички именици!

# 57
Vita здрав и успешен да е, винаги опора и гордост да ти бъде!
Честит празник и на имениците днес!
Чакам момчето си и аз, вече е в нашата област.  Три пъти са го спирали и са го тествали за алкохол и наркотици.

# 58
Близнаците правят 5 месеца днес. Антонио започна да се обръща от гръб по корем и ми проваля снимките Grinning добре че кака им ги приклещи

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 15:28 от Marthina

# 59
  • Варна
За много години, Колеги и Колежки 😀
Здраве, щастие, любов, пари и спокойни дни.
Повече не мисля да празнувам Нова година в София, спряха да гърмят към 3:00 .

Общи условия

Активация на акаунт