Да се оплачем... 2025

• 1 613 103
  • 26 543
  •   16
Отговори
# 60
Ооо, прекрасни бебоци ♥️
Живи и здрави да са всички малки и пораснали деца. Честита нова година,здрави и спокойни да сме!

# 61
  • София
Вите, здраве за младежа и напред само.

Димис, скоро да е при теб детето.
Марти, опасни са.

Стелче да не си била в Люлин махала.

# 62
В Люлин беше страшно, наистина. Добре че не си изчистих терасата онзи ден както мислех, че е цялата в конфети и разни други неща.

# 63
  • София
В много буен квартал си била, Естела! Слаба работа беше покрай нас, половин час погърмяха и приключиха, баш в Люлин Laughing явно сме по-бедни от махалата в далечината, там гърмяха сериозно със зари.
Честит празник на момчето на Вита и честит имен ден на имениците!

# 64
Честита Нова Година! Да донесе на всички ни здраве, щастие и радост! И сбъднати мечти!

Вите, здрав, щастлив и успешен да е младежът!

Марти, прекрасни дечица! Heart

И при нас гърмяха много, но имаше и много красива заря, от всякъде се виждаше.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Живи и здрави!

# 65
  • София
Честита Нова година! Лошото да остане в старата, новата да е здрава и спокойна! Честито на Василовцете!

# 66
Честита Нова година!Да е пълна с маловажни оплаквания!
Вита, много здрав,упорит и успешен да е младия мъж!

# 67
Честита да е за всички Новата година!

# 68
  • София
За много години! Да сме здрави, много здрави всички!

Моите късмети бяха да покорявам върхове и мечтана работа, та съм обявила всички късмети тая година за объркани 😄 Ни върхове искам, нито нова работа, само спокойствие и здраве!

# 69
  • Fairbanks, Alaska
За много години и от мен. При мен беше много тихо-бяхме около 15 камиона на паркинга при капацитет от 40. Отделно и почти никакви гърмежи до 0 часа. Гърмяха за 10 минути и утихна след това.
Надявам се лошият късмет от 2024 година, който ме преследва през цялата година да е останал в 2024.

# 70
Честит рожденник на Вита! Много хубава дата и лесно запомняща се Simple Smile
И на Марти порасналите момчета!
И именниците!
Дано не пропускам друг рожденник.

Димис, дано поседи повече сина ти, по Коледа не успя са му се порадваш.

Оплаквам се, че ММ не иска да се прибираме, не ми се седи повече, човек трябва да има чувство за мярка и да си тръгва навреме.

# 71
  • София
Вита, да е жив и здрав рожденикът.
Марти, много са ти хубави дечицата.
Нат, желая ти много успешна година във всеки аспект.

# 72
Честита нова година!
Да сте здрави , обичани, спокойни! Да сбъднете мечтите си тази година и да сте с любимите си хора!
Малкото снощи ми честити д " Честита нова рлжденна година". Аз му казвам " благодаря, ама точно тази година ставам на 40 " Wink
Имам планове, набелязани дестинации и само се моля котка да не ми мине път. Да запазя работата си и да съм с близките си.

# 73
  • Ямбол
Честита нова година! Да е здрава, спокойна и щастлива за всички ни!

Снощи, освен че къпахме куче, и гонихме куче 😅. Изведоха го моите хора на пиш-разходка и човекът се измъкнал от каишка и решил да навести приятелка в съседния двор. Добре, че го знаят къде обича да се мотае.

# 74
  • Пловдив
У нас се носи Виенска филхармония и миризма на кисело зеле от капамата. Ако ме разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт