Да се оплачем... 2025

• 1 692 933
  • 27 667
  •   40
Отговори
# 3 090
Жако, ако си назовала името на лекарството, така става. По групи се пише примерно - Вент0лин, @Угментин и тн.

# 3 091
  • Washington,USA
Такъв кошмар сънувах втори няма. И сюжетът толкова се развиваше, че няма накъде.

# 3 092
Браво Жаки! Важното е, че си намерила и си го облекчила, пък нека си без Фейс
Рали, стискам палци за баща ти!

Викахме пак майстор пак. Дано се реши проблемът ни с топлата вода, че не си е работа да се къпеш с хладка, когато я има, обаче да плащаме за топла. Мрън

# 3 093
Добро утро!
Рали имаш стиснатите ми палци!
Аз вече съм с апарата, като някой камикадзе се чувствам.  Първите стойности  ми харесват. Реших,  че ще ги записвам на лист за себе си. Апаратът да мери за докторката. 
Оплаквам се, че времето  се очертава да е хубаво.  Искаше ми се да изляза на разходка,  но с тези кабели не се чувствам комфортно.

# 3 094

Викахме пак майстор пак. Дано се реши проблемът ни с топлата вода, че не си е работа да се къпеш с хладка, когато я има, обаче да плащаме за топла. Мрън
А, мислех ,че само ние имаме този проблем с топлата вода. Имам чувството обаче, че проблема е в ТЕЦ-а.
Не може ту има , ту няма. Ако проблемът е при нас ще е постоянно хладка, или бъркам?

# 3 095
Обясниха ми, че най- вероятно някой съсед не си е затворил бойлер, ако има или хигиенен душ и така смесва топлата със студена вода. Надявам се, че всеки ще провери, каза ни как се прави за 1 минута проверката. Ама дали ще стане е друг въпрос. Защото който няма проблем не се интересува на горните етажи какво се случва. Хем плащаме топла вода, хем я нямаме. Обаче керванът си върви....

# 3 096
  • Пловдив
Искам да се оплача от електронното правителство. Час и половина се боря като прасе с тиква. Първо - не всеки ползва ИЕ, там без експлорер не става, че влизах, че излизах, инсталирах разни простотии. Искам удостоверение за семейно положение. Свинщина, другите общини в Пловдив ги има, нашия район - няма!
Изобщо не е юзър френдли. Сега, ако някой си влиза всеки ден сигурно научава как се работи, но за редови гражданин - много скапано.

# 3 097
Г-жа Рамацоти, при вас постоянно ли е хладка водата?
При нас тече хладка , след малко топла, после пак хладка. И да, и мен ме е яд ,че я плащам за топла.

# 3 098
  • Пловдив
А аз при парна инсталация откакто сме се нанесли ми е запечатана топлата вода. Точно заради такива изпълнения. Не ползваме топла вода, с бойлер сме. Ползваме само парното.

# 3 099
Г-жа Рамацоти, при вас постоянно ли е хладка водата?
При нас тече хладка , след малко топла, после пак хладка. И да, и мен ме е яд ,че я плащам за топла.
При мен е само хладка, но на долен етаж е както ти го описваш

# 3 100
  • Бургас
Димис и аз миналата година бях с холтер за 24ч. Хвана ми проблема. Дано и при теб има резултат.

# 3 101
  • Пловдив
Продължавам да се оплаквам от електронното правителство. Сега от НАП. Подадох аз едно искане вчера, обади ми се служителка да ми каже да подам декларация 7. Ама декларация 7 не може с електронен подпис, трябва с ПИК. Всъщност имам 4 дни прекъсване на здравноосигурителни права през 2021 при смяна на работодател. Сега ще ми начислят тези 2-3-5 лева, ще ги платя, ще подам ново искане и .... ИСКАМ ДА КРЕЩЯ!

Но продължавам борбата! Даже и да падна в битката с бюрокрацията - поне съм загинала смело!

П.П. Отивам да търся ПИК-а.

# 3 102
  • Варна
Димис, дано да са добри резултатите. И мен ще ми защипят такова нещо, ако отида на кардиолог. Аз май затова и не ходя де.
Знам че темата е за оплаквания, ама да си похваля гарджето. Снощи се откри годишната изложба на възпитаниците на НУИ "Добри Христов" Варна в салона на радио Варна. Милица участва с две картини.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:01 от bubanka

# 3 103
Деспина, браво на гаджето ти! Има талант!

Янтра, става ми лошо само като те чета Grinning

В офиса всички сме оклюмали. Иначе снощи всички искаха всяка седмица да се събираме Grinning

# 3 104
  • София
Деспина, страхотни картини! Това най-малкото дете ли е?

Общи условия

Активация на акаунт