Да се оплачем... 2025

• 1 618 197
  • 26 622
  •   35
Отговори
# 15 825
Ън, болките в бъбреците са жестоки. Дано не те сполети трета криза. Настоявай за направление пред ЛЛ. Може да са малки дразнещи песъчинки, но може да се е образувал голям камък. Но нали дали е това или онова ехографа ще покаже. Личната ти лекарка случайно да не гадае на боб какво си отглеждаш в бъбрека ?

Миналия понеделник като отидох при гастроентеролога той гледа бъбреците на ехограф и каза, че имало камъчета, вероятно не са големи. Непрекъснато нещо ме дразни, лека болка усещам, сякаш нещо е заседнало, но не ми пари като ходя и урината ми е бистра. Дали може да са песъчинки и как да ги изкарам, не знам. Постоянно ми се струва, че ми се пишка, а няма какво да и излезе. Не знам как да прочиствам уретера или пикочния мехур,какво се прави?

# 15 826
Загрей бира на котлона и пий, отвара от мечо грозде, Уринал Акут.
Гледах снощи клипа с момчето и не съм на себе си.
Жаки ходи на муай тай, рита като катър, събаря баща си с два ритника. Никога не искам да и се налага да се защитава, но предпочитам да е научена. В школата и учителите ги учат да не нападат първи, но ги учат и къде да ритат и удрят, ако трябва да се спасяват.

# 15 827
  • София
И двамата ми сина от четири годишни се занимават с боен спорт. Най-доброто решение в живота ми. Но при нас е семеен спорт и са израснали на татамито.
От вчера се чудя дали да се оплача от министъра на образованието, но май няма смисъл. Днес го и видях на Ларгото. Мислех да го питам какви ги мисли с този интегрален изпит.  Laughing

# 15 828
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И двамата ми сина от четири годишни се занимават с боен спорт. Най-доброто решение в живота ми. Но при нас е семеен спорт и са израснали на татамито.
От вчера се чудя дали да се оплача от министъра на образованието, но май няма смисъл. Днес го и видях на Ларгото. Мислех да го питам какви ги мисли с този интегрален изпит.  Laughing
Въобще не мислят...

# 15 829
Лошото е, че нападателят е на 13 години, живее в кризисен център и е с умствена изостаналост. Просто безнадеждно. Не виждам какво може да се направи, освен да се заключи в клетка. Ужасно е, но животът е такъв.

# 15 830
  • Варна
Попито не яде нищо, не излиза от басейна. Седи на стълбичките, потопена във водата. На всичко отгоре е и черна!

Ах, душица мила..Heart Exl

# 15 831
Детето падна като талпа на главата си:( дано няма трайни увреждания, дано е добре! А то дори не му говореше нищо, тоя само викаше искам имена?!?

Днес имах 30 мин лекция, да не се включва с спорове и интриги, ако усети скандал да изчезва на мига, никога да не обижда и да не се заяжда, не знае кой може да доведе голям, брат, гадже или не знам кой и да я подпукат. Тя много се разстрои от клипа, разплака се. Споделят го всички в ИС.
Тази агресия не знам как може да бъде спряна. Бог да ги пази. Тя вика аз не говоря даже с по- големите мълча си, викам направо като дойдат изчезвай като дим… страх ме е много.

# 15 832
Викаш да спра да "соля" и да си действам както си е по устав Simple Smile
Ей на, гледай - https://pgee-plovdiv.com/spec/
Моят е в ПГЕА, приложно програмиране. Миналата година запояваха съпротивления, може и други части да са запоявали, но учителят на РС говореше само за съпротивленията. Нямаше оплаквания от моят.

А за бойните спортове... Тийна тренира кикбокс от 1ви клас. Всъщност започнаха таекуон-до и след това го зарязаха (мислят пак да го върнат в клуба). И постоянно ревеше от контингента в класа. Можел да ги набие, но не му е разрешено.

Предполагам че ако на улицата го нападне някой би могъл да се защити.

# 15 833
  • София
И моят син тренира от 3 година кикбокс но не мисля че би могъл да се защити. Адски е слаб и свит....И да се оплача, с хрипове и спазъм е Cry, здравей вентолин и пулмикорт, не е ползвал от две години, а сега даже не разбрах от къде дойде.

# 15 834
Бетелгез, как мина прегледа? Очила ще слагаш ли?

Интегрален изпит за седми клас. Ей тогава ще стане революцията на майките Joy

# 15 835
Лошото е, че нападателят е на 13 години, живее в кризисен център и е с умствена изостаналост. Просто безнадеждно. Не виждам какво може да се направи, освен да се заключи в клетка. Ужасно е, но животът е такъв.

Колкото и грозно да звучи, освен за донор, за друго не става.

Жаки, добре е детето, правят му вливания, заради удара в лицето и изпадането му в безсъзнание.
Слава Богу ще живее.

Донор на какво? Органи ли?

# 15 836
Аз почнах да се съмнявам във всичко. Вчера не споменаха, че е с умствена изостаналост, а че е агресивен и е в ДП стая. Имам чувството, че това го казаха, един вид няма кво да прайм, това е. Очаквам и след няколко дни да кажат, че пумата е убита, да покажат някаква далечна снимка за успокоение на населението и толкоз. Господ да ни пази от всичко!!!

# 15 837
  • Бургас
Не е починоло, в болница е
И аз гледах вчера
Побойникът не бил добре психически
Снощи и аз го гледах и имах кошмарна нощ!
Горкото дете, дано се възстанови бързо! Душичка!
А за този побойник - много ясно ще кажат, че е с психични проблеми. Нали трябва да се отърве!
Ама като му гледам профила в инстаграм - нищо му няма, добре си е!
Ако ми попадне в ръчичките и аз ще съм освидетелствана, след като го направя неразпознаваем и несъбираем!

# 15 838
  • София
Гита Ог, за моите дъщери ли говориш? Голямата на 24, не се гримира, малката на 17 сутрин става час по-рано, за да положи шпакловка, замазка и боя. Сандъка с гримовете е голям и крайно недостатъчен. Маникюр прави от 1 година, но за това аз настоявах, защото ноктите и бяха ужасни преди това. Та така, уж по еднакъв начин сме възпитавали...

# 15 839
Случаят с поваленото дете е потресаващ.
Но, не ме изненадва. След като 2години имаме сериозни проблеми с подобни индивиди, в елитно училище в града. Не чак в такава степен, но достатъчно.

Днес получих много лоша новина, от 11ч не съм на себе си.

Още не е готов социалния доклад, утре ще звъня на служителя, която ни посети, за да проверя какво се случва и защо толкова се бавят, и не е при адвоката.

Общи условия

Активация на акаунт