Да се оплачем... 2025

• 1 618 584
  • 26 628
  •   12
Отговори
# 15 840
Детето-побойник, имало ТЕЛК… това се вади от родител, къде и какви са тия родители…

# 15 841
Пострадалото дете е син на мой втори братовчед. Отдавна се премести във Видин, чух, че е доволен. Май само досега.

# 15 842
  • някъде другаде
Пострадалото дете е син на мой втори братовчед. Отдавна се премести във Видин, чух, че е доволен. Май само досега.
Добре ли е детето?

# 15 843
Добре ли е детето?

Относително добре, но в болница. Така каза майката по тв. Нямам връзка с тях, живеят далече, а бабата и дядото на детето, с които се чувахме, починаха.

# 15 844
  • Бургас
Ън, дано се оправи детето и да няма последствия!

# 15 845
  • Швейцария
Тук едно 14-годишно уби 15-годишно. Ще получи някакви дни обществено полезна работа и толкова.

# 15 846
  • Бургас
Ужасно е всичко!
Момчетата са гледали клипа, профила на онова изчадие в инстаграм и само това се коментира у дома! Имаше и клип, уж че са били този индивид. Но колко е вярно не знам.
Сега ми казаха, че профила му е блокиран и клиповете с онзи изчезнаха! Профила му също!

# 15 847
  • София
Тук едно 14-годишно уби 15-годишно. Ще получи някакви дни обществено полезна работа и толкова.
В Швейцария ли? Ако е истина, това е кошмар. Мислех, че само “тука е така” Confused
Аз не съм на мнение, че всички деца са добри. Има ужасно лоши, злобни и отмъстителни деца, които порастват и стават ужасно лоши хора… Ако се чувстват пазени от закона заради възрастта си ще има пикови проявления на непълнолетна жестокост и престъпност.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 23:05 от buni

# 15 848
  • Швейцария
Да, в Швейцария. Едно момиче е убило друго момиче. Полицията не дава никаква информация, освен че е имало рани от нож. Сега чета, че не са се били карали. Момичето било казало, че е било ядосано на себе си. Били са приятелки.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 23:38 от JennyBG

# 15 849
Не знам, но нещата не вървят на добре
Дали ще се страхувам да пусна детето си навън след време, не знам

# 15 850
В Швейцария ли? Ако е истина, това е кошмар. Мислех, че само “тука е така” Confused
Аз не съм на мнение, че всички деца са добри. Има ужасно лоши, злобни и отмъстителни деца, които порастват и стават ужасно лоши хора… Ако се чувстват пазени от закона заради възрастта си ще има пикови проявления на непълнолетна жестокост и престъпност.
Сигурно навсякъде е така, хората сме тотално изтрещели и оскотели.
Нагледала съм се на какво ли не, обаче, ако напиша нещо веднага следват коментари от сорта, че живея в гето или драматизирам.
Дъщеря ми имаха момче в класа, което вярвам е било нормално, за да стигне до гимназия. Може би е отключило нещо впоследствие. Говореше несвързано, обвиняваше съученици, че искали са го убият, искаше да скача през прозореца, накрая бутна учител на земята и го изгониха. Не беше добре детето и буйстваше и си беше страшно, добре че го махнаха.
Синът ми в основното, което е 1-4 клас, имаха поне 4 проблемни момчета в класа, ама много проблемни, агресивни. Единият ритнал детето ми в ребрата, учителката не намира за нужно да ми каже на момента, чак като ѝ писах, че не може да играе спорт, щото го болят ребрата и лекар му е дал бележка, тя ми пише, ама той не ви ли е казал Лео вчера го удари. Не, не ми е казал, и на лекаря не каза, когато го попита имало ли е удар, очевадно го е страх да ми каже, а ти госпожо, като знаеш, защо не ми каза веднага?! Трябвало да приема, че не всички деца имали равен шанс в живота и някои имали трудно детство. Що за тъпо оправдание. Ами моето дете какво е виновно за трудното детство на друг? Нищо не направиха естествено.

За убиецът от Грац гърмяха 2-3 дни, вече утихна. Тежко̀ им на родителите, които загубиха децата си.

# 15 851
  • Mediterraneo
Айде сега да се поставим на мястото на родителите на дете, отключило психично заболяване... Трудно, нали, ама добре, че са отстранили лудото.
Това също е тъжно, не мислите ли?! Всеки може да отключи психично заболяване. Имам двама близки приятели, които от години пият хапчета. Не са го крили никога, напротив, счупиха табуто.
Дъщеря ми в момента се бори с нещо. Засега безобидно. Ама дали? Или?
Хубаво е понякога поне да се опитаме да се поставим на чуждо място.
Сега преди да се скочи- НЕ защитавам насилието.

# 15 852
Добре, дори и наистина да е с психично заболяване, защо се разхожда свободно и застрашава животи?

# 15 853
А защо не се поставим на мястото на родители, загубили детето си заради някой такъв? Май не е много яко.

# 15 854
  • Mediterraneo
Аз точно не е необходимо да се поставям на ничие място.
Само казвах.
Учудващо колко малко се знае за психичните заболявания, за масовия човек говоря. Като гръмне някой случай, тогава се обръща внимание.

Общи условия

Активация на акаунт