Да се оплачем... 2025

• 1 826 070
  • 29 466
  •   2
Отговори
# 19 785
  • някъде другаде
Рамацоти , стискам палци.
Жени , лек полет. Дано е спокойна Мия.
Гита , не мисли негативно. Приятна почивка.

# 19 786
  • Варна
Стискам палци за всички в нужда.Аз съм добре.Детето е добре в Ница са от 3 дни, прати ми лазурния бряг и френски багети на снимки Joy Баща му му купил тв за стаята му.Преборих се за споделено родителство като стана почти пълнолетен Stuck Out Tongue Winking EyeJoy Здраве да е..Имаме предложение за палатки на Кара дере за уикенда,  не знам дали ще отидем, компанията е супер,  но изживяването не е моето някак..( така и не свикнах) А и пак чакам МЦ, който един Бог знае кога ще се появи...

# 19 787
Рамацоти, дано не е нищо сериозно.

# 19 788
Рамацоти, дано нещата, които те притесняват се наредят благополучно!
Днес съм сама у дома. Мъжът ми с малкото са на консултация в София. Голямото е при баба си. Имам 2 легена с пране да сгъна и се опъвам да поспя. Но като  се познавам хич няма да спя спокойно. Снощи като ги изпратих на влака послв не спах почти.

# 19 789
Рамацоти, дано не е нищо сериозно.
Ницше казва, че всичко, което не ни убива ни прави по-силни. Еми омръзна ми да съм силна. Предпочитам да съм слаба, ама ще е в другия живот....
Щом не е за здраве... значи не е сериозно.
Квот- такова! Благодаря ви отново!
Дайте нещо по- ведро Wink

П.С.
Сега видях, че 59 човека сте ми стискали палци и ми тръгнаха сълзите! Благодаря на всеки един персонално! Благодаря, че ме разревахте, защото не трябва да се гълтат емоциите.

# 19 790
  • Варна
Рамацоти, нема съ даваш, души.

# 19 791
Няма, аз съм корава Stuck Out Tongue Winking Eye
От хормоните сега съм ревлива, но ще се поправя. Сериозно - трогнахте ме!

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 22:36 от Г-жа Рамацоти

# 19 792
И  сестра ми беше Мария.

# 19 793
И аз на свой ред да благодаря 🌼 пак ме изправихте!

Днес много ме боляха очите, като посипани с пясък бяха и ме сърбяха, сякаш бяха прекалено сухи.
Рамацоти, изградила съм си мнение за теб, че си чувствителна, но много силна жена 🤗

# 19 794
62-ма са, Рамацоти и се множат. Имам и аз такива моменти, всеки има, впрочем. Ще мине и това. Иначе няма да оценим хубавите моменти. Като цяло живота е труден, с проблясъци на хубави моменти.
Коте, капки изкуствена сълза помагат за овлажняване.

# 19 795
Отидох на опелото с останалите съседи. Без да да съм религиозна, но когато човек се заслуша в напева на свещенника и в смисъла на думите, действа успокояващо.

Слушам щурците, лая на кучета, през прозореца влиза свеж хладен въздух, оплаквам се, че скоро тази идилия ще е блян, остават още само 2 седмици в БГ.

Джени, дано Мия не дава ядове. Зорко е супер кротък и изплашен в колата, надявам се да не ми се налага да го влача по самолети. От друга страна пътят с кола е безкраен…

Рамацоти, със сигурност повече от 59 човека да стискало палци, но не всеки се отбелязва Simple Smile Няма да плачеш, само здраве да е.

Марти, все забравям да се включа за последната ти одисея. Средният беше на 3 и беше напъхал зърна царевица във всяка ноздра. Айде бързо в спешното, чакаме доволно дълго, казват ни да ходим в друго спешно, айде и там поне час и половина, точно съобщават името му и тръгваме да влизаме, нашият киха и зърната паднаха….. На самата врата! Егати прецаканата се чувствах Simple Smile Все пак му мушнаха една тръба в носа, за да видят дали е изкихал всичко.
Ама не ми се мисли, ако ги беше аспирирал тия зърна.

# 19 796
  • на Мелмак
Коте, исками се да излезем и да помълчим заедно Hug
Оплаквам се от тъпоъгълни хора. Днес имах среща с два такива екземпляра, добре съм възпитана, мога да кажа, та го избих на ирония.

# 19 797
изтривам, оплаках се...

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 23:23 от Slawena

# 19 798
  • София
А кой и по каква причина го анулира? Утре звъни в ЗК и пусни официална жалба.

# 19 799
Стиснете ми и на мен едни палци. Изпратих документи за работа на място, което следя от няколко месеца, и ще е от голяма полза, ако ме наемат за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт