Да се оплачем... 2025

• 1 422 207
  • 23 868
  •   41
Отговори
# 23 145
  • Бургас
Честита тиквичка, Пъмпкин!

Честита да е  щерка ти, Неда!

Не стигам до форума, нямам време.
Чета ви на пресекулки!

# 23 146
Неда, честит юбилей на твоето красиво момиче! Да е здрава и много щастлива, любовта да ѝ е спътница! Да има успех във всички начинания!

Да е честит и рожденика съпруг на съфорумка, извинявам се, забравих ника докато пиша. ЕГН, простено ми е, надявам се Simple Smile

# 23 147
Оплаквам се, че една приятелка ми донесе от Турция една кутия с локум, сушени плодове с ядки и нещо като бонбони от плодове и ядки😋... И вкъщи никой не ги хареса и познайте кой ги яде, а трябва да свалям корем 🤐

# 23 148
И аз съм от пиещите парацетамол. Сега вече си обяснявам някой мои действия.
Оплаквам се, че храната в хотела е вкусна, а трябва да ям малко.

# 23 149
Яж, бе Димис! Бъди съпричастна с мен 😆, после заедно ще гладуваме 🙂

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 22:10 от vita

# 23 150
неда,честита и здрава да бъде дъщеря ти!

# 23 151
  • някъде другаде
Пъмпкин , честита дъщеричка. Здрава и щастлива да расте , много радост да ви носи.
Неда , здрава и щастлива да е дъщеря ти. И лекота да сбъдва мечтите си.
Гери , стиснати палци за момчето ти.

# 23 152
Направих поредните мъфини , но нямах овесено брашно , сложих овесени трици. И фъстъчено масло, и сироп от фурми, банани и ябълка , кокосово мляко, канела . Обаче са ронливи  . Сега изстиват на решетката , да видим в студено състояние дали няма да стегнат . Иначе с кучето изядохме доста докато клечахме пред фурната . Много ни харесаха и на двете .
Лягам си , другарки . Бърз масаж на лицето, и с книжката в кревата . Кучето гледам ме е преварило . 
Спокойна нощ на всички ви.

# 23 153
  • ново
Честито бебче на Тиквичка! Да има хубав живот!
Честита юбилярка на Неда! Здраве и добри приятели да има!
Аз съм съпричастна на Димис и Вита, демек преядох. ММ вика “Искаш ли да звънна на съседа (има ключ за вкъщи) да отиде и да скрие кантара под спалнята, да не те притеснява като се приберем” 😂

# 23 154
Честита дъщеричка, Тиквички!
Честита рожденичка и на Неда! ❤️

# 23 155

Благодаря,толкова мили думи...Heart

# 23 156
.....
Кая, ето една идея за бизнес, направи книжарница и подвързвай учебници.
При нас навсякъде предлагат тази услуга и да ти кажа, много е търсена и е супер удобно. Подвързват с машина.

Ам при нас навсякъде ги продават, тук, поне при нас си искат специални, прозрачни, просто всичките учебници са в различни размери.

Умрях от студ и си напълних една вана. Докато скучая вътре си четох тука и 2 пъти изкъпах телефона 🤣 надявам се да не ме предаде
До преди час едва си държах очите, сега не ми се спи, а в 4.30 трябва да ставам 😭

# 23 157
Средният се прибра вир-вода. Какви маратонки да му взема за дъжд?
От намаление пролетта взех за момчетата Dr.Martens, обаче явно са уголемени, адски са им големи. Ще им стават евентуално следващия август Sunglasses  Оплаквам се,

Бинтовах си ръцете с ластичен бинт, дано облекчи.

# 23 158
Аз да се отбележа само, че след днес съм жива.
От 9:30 до 16ч бях при приятелката с близначета, но целият ангажимент беше макс час и половина. После обядвахме и ходихме на базар за детски дрехи и играчки. И София намаза. Тъкмо се прибрах и приятели се обадиха да ходим у тях на вечеря. Айде и там да огреем. И официално вече съм на ръба на силите си.

# 23 159
Лютиче, с тази програма само като те чета и се уморявам. Май по-добре да ходиш на работа.

Общи условия

Активация на акаунт