Да се оплачем... 2025

• 1 432 045
  • 23 975
  •   26
Отговори
# 23 130
Честита тиквичка, Пъмпкин! Flowers Rose

Честита да е  щерка ти, Неда!🌹

# 23 131
Честит празник на всички празнуващи днес! Да сте здрави и с късмет!
Пъмпкин това с решителността може да ти изиграя шега. Ще видим като започне захранването и реши да не яде това, онова. За по-нататъшните години няма пиша.
Ние стигнахме за където бяхме тръгнали. Навигацията през такива махали ни прекара...но на мен ми харесва. Имам чувството, че в съседната стая има хора от нашия край. Говорят си на терасата на високоговорител и разбрах, че от стажантките Мая и Теодора не да доволни. До довечера ще разбера сигурно и институцията.
Спряхме и на работата на сина. Разбрах, че с право се оплаква от колежка. Влизаме, поздравяваме и носим домашна баница и никакъв отговор. След нас коментара бил, че не разбрала кои сме. Добре де, тази жена клиентите не поздравява ли?

# 23 132
    Димис, да си изкарате хубаво, ако сте на почивка. Много ме дразнят такива непоздравяващи. Какво ти коства? Елементарно възпитание.
   Днес съм си у нас, шетам, пера, чаршафи слагам. Къщата една подредена, не мога да я позная. Добре, че идват гости Simple Smile. До час трябва да са тук, ще ходим на вечеря при други приятели, но във фурната в момента се пекат две големи тави пълнени чушки, над 20 бр. (Опа, Янтра стайл Simple Smile ). Да има за утре, после в калабалъка не знам кога ще имам време да готвя.

# 23 133
"Кога ще пием кафе с кака Рамацоти?"
Не млъква Бориса, харесва й и явно се е впечатлила.

Благодаря, Рамацоти 🩷
Пак ще пием кафе 😉
Разкошно ти е детето! Аз съм кака на теб, но ми е любимка во веки дори само заради това обръщение.
Удоволствието беше изцяло мое! Когато можете- насреща съм за среща
А сега ме очаква родителска. Омммм

# 23 134
  • Варна
Стискам палци, Рамацоти 🤞

# 23 135
Честита ви рожба Пъмпкин 🤗 Нека да расте здрава и обичана 🤗 На теб бързо възстановяване ти желая 😘

Честити да са и всички празнуващи

Аз утре съм на родителска на малкия, а в понеделник на голямата, та стискам ви палци 😉

В нас чушки се правят само в стил Янтра, иначе няма смисъл. Малкия обожава, в момента са останали само 3 и са за него, за нас ще мисля друго.
Сега вися в колата, че съм паркирала неправилно 🙈, а щерката трябва всеки момент да дойде и да ходим за последните подвързии. Чакам я да донесе учебниците, че все едни нестандартни ...

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 21:51 от Kaya

# 23 136
Честито Пъмкин! Да е живо и здраво бебчето, да расте безгрижно, спокойно и щастливо! И вие покрай него, да му се радвате и да го подкрепяте! Heart

Неда, да е жива и здрава, щастлива, успешна, обичана дъщеря ти!
Кая, ето една идея за бизнес, направи книжарница и подвързвай учебници.
При нас навсякъде предлагат тази услуга и да ти кажа, много е търсена и е супер удобно. Подвързват с машина.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:15 от Tina*

# 23 137
Благодаря,момичета прекрасни!Сърдечно,благодаря,за хубавите пожелания ,за топлината, с която изпълнихте майчиното ми сърце!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:24 от неда2

# 23 138
Честито бебе, да расте живо и здраво, обичано от всички!

Оплаквам се от болки в ръцете.

# 23 139
Честита дъщеричка, Пъмпкин! Да бъде благословена със здраве, красота и ум!

Честита да е рожденичката на Неда! Да е здрава и да сбъдва мечтите си!

G.D., късмет u успех на сина ти!

Оплаквам се, че ми падна едната джанта на трошката. ММ вика като луд, а на мен ми е смешно. И май съм прихванала вируса от домашните.

# 23 140
  • Швейцария
Честита дъщеричка, Пъмпкин! Здрава да е.

Честит празник на твоето дете, Неда!

Гери, стискам палци на сина ти.

Моята малка принцеса котката пак ме събуди. Качва се върху мен и почва да тъпче. Огладнява, ама е на диета и се храни под час. Нама да й давам още.

# 23 141
Джени, и нашият Зорник е все гладен. Нощно време като се наспи и скача върху краката ни с нокти и дере, адско събуждане.

Малкият кашля зловещо, суха кашлица и постоянно.От опит, сиропите не помагат. А утре съм на кардиолог, не мога да го влача болен, да зарази бабите. Ако отменя часа в последния момент, ще ми  струва 120 евро. Дано не се влоши, за да го отведа на училище.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 19:10 от donau_janine2

# 23 142
Пъмпкин, живо и здраво да ти е момиченцето. Безгрижно детство и много усмивки.
На теб бързо възстановяване.

Неда, честито да е порасналото ти момиченце.

От главоболие се оплаквам аз. Пих Нурофен и не ми помогна изобщо.
Цял следобед съм като парцал.
Чак сега леко започна да ме отпуска. Пия Кола (зеро) ама едва ли от нея ме отпуска главата.

# 23 143
Пъмпкин, живо и здраво да ти е момиченцето. Безгрижно детство и много усмивки.
На теб бързо възстановяване.

Неда, честито да е порасналото ти момиченце.

От главоболие се оплаквам аз. Пих Нурофен и не ми помогна изобщо.
Цял следобед съм като парцал.
Чак сега леко започна да ме отпуска. Пия Кола (зеро) ама едва ли от нея ме отпуска главата.
Да не вземеш да пиеш парацетамол! Сакън! (Надявам се, че ми схващате иронията и сарказма).

Дъщеря ми днес била в университета си за пръв път. Сградата е много внушителна като архитектурен стил.

Едно от момичетата, с които ще живее е от града в който живеят свекърите. Зълва ми познава семейството, а братовчедката на дъщеря ми и момичето имат общи приятели. Малък свят!

# 23 144
И аз не спах добре, малко ме боли глава. Парацетамол е единственото хапче, което понякога пия Grinning. Сега и това.ли не трябва. Grinning
Ехаа, abadjieva80, тия дни бях до Манчестър и Ливърпул. Учудващо, не беше много студено. Обикновено по това време там е значително  по-студено от мястото където живея.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 00:48 от zavs

Общи условия

Активация на акаунт