Да се оплачем... 2025

• 1 394 567
  • 23 471
  •   6
Отговори
# 23 430
Писах и го изтрих... Ама айде пак:
Толкова съм изморена, че чак не ми се спи. Днес направихме една стабилна обиколка на Флоренция, а вчера пътуването направо ни уби. Поне мен де...
Два часа преди да пристигнем решихме да дремнем за малко, докато колата се зарежда. Без да се усетим спахме час и половина, та пристигнахме чак в 3 часа посред нощ. Познайте тази сутрин в какво настроение се събудихме.
Пускам ви един поздрав:
Скрит текст:

Мини, и според мен е по-добре да разделиш пътя и да избегнеш неприятни изненади от пътуването непосредствено преди полет.
Иначе ние винаги пътуваме по подбалканския път, но не знам дали е опция за теб.

# 23 431
Не съм обмисляла за подбалканския, Лютиче, ще го погледна като опция. Притеснява ме, че там няма да мога да спя. Не само там, де. На чуждо място ми трябва време да се адаптирам. Та няма да съм изобщо отпочинала. А вкъщи ще мога да поспя поне малко.

# 23 432
  • София
Идеално. Ще спиш в самолета.

# 23 433
Вероятно да. Три часа полет са си идеални за сън.

# 23 434
  • Варна
Да заспиш в 23 и да се ококориш в 24. Сега има да броя часовете до 6,30. Вече съм взела да спя около час на нощ, Очите ми стават все по-зле. Съвсем са ми потънали гемиите. Пълен кеф. И аз като онова девойче да се  оплача със замах.

# 23 435
Вероятно да. Три часа полет са си идеални за сън.
Аз бих отишла да спя “у зълвата”. Аз ако съм на нейно място не само не бих се подразнила, че ставаш рано, а аз бих станала да ти направя кафе и ще пия кафе с теб в три през нощта. Но ние сме в такива взаимоотношения с мята зълва. Тя помогна на дъщеря ми да се настани, тя и подготви абсолютно всичко за квартирата. Останаха там няколко дни, боядисаха ѝ стаята, мъжът и ремонтира счупения гардероб, уредиха и нов дюшек, изобщо, погрижи се за нея като за собственото си дете. Изобщо няма да се замисля дали ще отида у тях и ще ги обезпокоя еднократно. Нали затова сме хора и сме си близки?
Ние днес бяхме “на парк”. После пихме по една бира, изядохме по един сладолед и се прибрахме.

# 23 436
Мини, не е ли опция хотел в София?

# 23 437
Жаки, защо трябва да летите от София? Ако идеята е просто да се разходите някъде, виж от Пловдив какви дестинации има. Не са малко. На мен полетите от Варна често ми определят къде да отидем за ограничено време. А обикновено все е ограничено.

Лютиче, Флоренция е голямата ми любов завинаги! На толкова малко пространство, стария град, са съсредоточени толкова световни съкровища! Вълшебно място е. Никога няма да ми омръзне и всеки път откривам нещо ново. Като музеят на Галилей, например. В Уфици съм изкарвала часове, особено пред Ботичели. Катедралата също мога да я съзерцавам с часове. Колко е пищна отвън и колко строга и семпла вътре. Удивителен контраст. Кръщелнята и вратите на баща и син Гиберти (две от тях се повтарят и в Свети Петър във Ватикана), всичко, всичко, да не продължавам. То е наслагвано там история връз култура и изкуство. Медичите... Голяма част от европейските цивилизация, култура и изкуство, каквито ги познаваме в наши дни, от там са тръгнали през ренесанса и са дали отражение навсякъде после. Всеки път ставам малко по-богата и си насищам очите с красота.

С кумата ми будувахме тази нощ, защото изпращахме децата, дъщеря ѝ и бъдещия зет. Отлетяха. После си допихме Simple Smile. Те ще останат още малко. Почти четири е, дали да си лягам се чудя. Много няма за кога. Обаче, очаровахме италианеца Simple Smile. Много му хареса всичко, иска пак да идва, даже искал тук да живее. Сега... за пръв път идва, момчето. Не му разказах вица за туризма и емиграцията.

# 23 438
Малкия ми син често лети с един полет в 6. Вечерта го оставяме при приятел и вечеряме някъде из София , сутринта той се придвижва до летището с такси . Това е най оптималния вариант . Спал, неспал - колкото толкова , още в 7 каца и после деня е пред него . А и ние отиваме на работа по спокойни . Правили сме го това със ставане в 3 и тръгване в 3.30. Утрепия е.
Жаки, верно има приятни полети от Пловдив .  За съжаление това летище се разраства много бавно . Така чакам да пуснат Айндховен, да възстановят Меминген… с чакането ще си остана . Всяко пътуване за полет ми е малка смърт - само мисълта, че може да се случи нещо на куцата  ни магистрала и да пропадне полета ме убива .

# 23 439
  • София
Концертът на Роби Уилямс беше жесток, голяма емоция изживяхме. Но ставането сега е убийствено. Аз си взех отпуска, но не мога да събудя децата за училище. Днес ще дремят на чиновете.
Хубав ден желая!

# 23 440
Много обичам времето след като закарам детето на училище и стане време и аз да тръгна на работа. Един час само за мен в тишина, да си изпия кафето, а кучето да се е гушнало в мен.

# 23 441
  • Банско
Свеки започна ремонт. Ще премества кухнята в хола, ше маха врати, плочки дюшеме. Кой започва ремонт август средата, та да се надене на есента и зимата!? А аз се оплаквам, защото няма къде да спим като отидем в София. А ние си се прибираме отвреме навреме, все пак там сме си родени и ни е носталгично.

# 23 442
  • София
Аз пък ставам и излизам преди децата. Simple Smile Като работех на смени, за втора смяна излизах в 10.00, наиситна е кеф - кафе в пълна тищина, пооправя нещо из къщи, но най-често се забатачвах и готвех и перях....Мразя я втората смяна. Предпочитам рано да изляза и да се прибера рано.
Флоренция я видях миналата година само за два дни и на пълен юруш, някой ден ще се върна.

# 23 443
Най-вероятно трябва да търся нова работа Sad
Нещата не вървят на добре.

# 23 444
Познайте къде спах , на ръба Joy

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 13:47 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт