Да се оплачем... 2025

• 1 394 101
  • 23 466
  •   24
Отговори
# 23 415
А за уиз колко е в момента безплатния ръчен като размер? Много години мъжът ми пътуваше все с едно куфарче, последния път греда… не мина. И сега тъкмо се чудя с какво ще го пращам. И докога ще е тоя ремонт на магистралата някой знае ли?!
Вчера близки 5 часа Пл Сф са се влачили кво е това?!?
На едно място прочетох месец, на друго два месеца. Ще се радвам, някой ако има точна и актуална информация.
Вчера минахме отсечката от малко преди Ихтиман до Вакарел за над час и половина.
Ремонт има и около Пазарджик, там вчера драма нямахме - колоната си се движеше, макар и по-бавно.
Но на Ихтиман беше пълна тапа.
Косата ми се изправя утре какво ще е на обратно.

# 23 416
Жаки, безплатният и на Уиз и на Раъйн в момента е с еднакви размери, (преди се различаваха) - 40/30/20. Малко фирми/марки предлагат такава големина куфарчета, но се намират. Естил имаха преди, не ми се търси сега. Но няма никакъв смисъл от тях, почти нищо не събират. Механизмът заема място вътре, почти никакво пространство не остава. И самото куфарче тежи около 2.5 - 3 кг. По-добре раница или сакче. Платеният ръчен багаж си е стандартен размер малък куфар, размер S, височина 55 см.

# 23 417
Е, тия вече са наакаха. Догодина с портфейл… Не стига че ми скъса нервите! Сайта е адски бъгав от 2 дни на Уиз, не ми минаваше плащането без някаква причина с 3 карти пробвах на всеки опит - нова цена. Първо беше 239 лв, финиширах на 300.
Дъщеря ми беше поръчала една раничка точно за Райън с нея ще  го пратя, не му трябва багаж той има всичко където отива. Само не знам до София как и кога ще тръгне в 6 сутринта му е полета… аман вече една магистрала имаме и тя за нищо не става…

# 23 418
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние имаме такива раници за пътуване
20X25X40см - идеални

# 23 419
Жаки, кога ще пътува? И моя полет е в 6 сутринта, в петък. Grinning

# 23 420
Мини, на 20 чак. Надявах се дотогава да е свършила тая тъпотия с ремонта, но ме разочаровахте 😭
Много искам докато го няма да идем някъде с момичетата за 3-4 дни, мислех по Европата, ама заради ходенето до София не ми е ще 5 часа път с камили, сами … Ще мислим нещо в България. После голямото ми момиче заминава за 2 месеца и няма да я видя до края на декември, искам да прекараме време заедно. Ще мисля къде да идем за дълъг уикенд.

# 23 421
  • София
Днес лесно се караше, ходихме до Пазарджик и обратно. Бяха организирали добре платната, не мога да се оплача. Но мисля, че специална организация имаше заради неделята и в посока на връщане следобяда бяха спрели камионите, имаше огромен ефект.

# 23 422
Ремонтите по магистрала Тракия са планувани до ноември. Моят син вчера пътува. Има две места с тапи в посока Пловдив - София. След първата тапа навигацията му е дала втора тапа близо до Ихтиман и е предложила друг път през Скутаре. Не тръгвайте по този маршрут, пътя бил много лош, на места селски път без настилка и дупка до дупка, повече от втора не е можело да се кара. Ако пътувате към София си предвидете два часа повече и бъдете търпеливи. Към Ст.Загора също има тапа заради ремонт.

# 23 423
  • Пловдив
Недейте да минавате през Скутаре!!!!! Много е зле. Иначе на мен теоретично това ми е най-прекия изход от квартала в Пловдив към магистралата. Никога не минавам от там.

# 23 424
Значи не съм разбрала правилно - първата тапа е преди Сутаре, втората до Ихтиман. (в навигацията трябва да ги има ремонтите)
И други препятствия е имало по пътя - две кончета излезли, добре че синът е карал с 90 км/ч и е успял да спре...
Миналата година пък пътува в колата на един приятел и в една тапа ги бяха ударили леко отзад...
Господ да ги пази децата!

# 23 425
  • София
Мини, на 20 чак. Надявах се дотогава да е свършила тая тъпотия с ремонта, но ме разочаровахте 😭
Много искам докато го няма да идем някъде с момичетата за 3-4 дни, мислех по Европата, ама заради ходенето до София не ми е ще 5 часа път с камили, сами … Ще мислим нещо в България. После голямото ми момиче заминава за 2 месеца и няма да я видя до края на декември, искам да прекараме време заедно. Ще мисля къде да идем за дълъг уикенд.

Жаки, на мъжът ти полета е рани, но вие с момичетата можете с влак да отидете. Май ще е по-бързо. А може и една нощ в София да останете.

# 23 426
Аз си мисля като тръгна от тук в 1:30- 2:00 вечерта, че няма да има такова движение и не би трябвало да има тапи на магистралата. Мъжът ми казва да ида да спя при сестра му в София, ама няма да ми е комфортно. Нито ще мога да спя там. В 3 да стана и да й шумя с кафе и баня. Ще го помисля малко, но по-скоро ще си тръгна от тук.
Жаки, ако и вие си вземете ранен полет, 6-7 и при вас не би трябвало да има проблем.

# 23 427
  • София
Мини, аз бих останала при зълва ти. Ако през деня спират камионите, през нощта ще е натоварено с тях.

# 23 428
Слушам от вкъщи Роби и се радвам, че не дадох 140лв за билети. Едни приятели вече си тръгнали, не им харесал концертът

# 23 429
Благодаря, Ре. Ще го помисля още малко.

Общи условия

Активация на акаунт