Да се оплачем... 2025

• 1 394 634
  • 23 471
  •   5
Отговори
# 23 460
  • София
Дъщеря ми втора година в гимназията не може да яде преди да се прибере. Не закусва у нас, не яде в училище, макар че всеки ден й давам сандвич. Яде или като се прибере, или по път за рейса - след 14ч. Явно й е притеснено, знам ли, приела съм, че е така и толкова. Баща й не може да се примири, току се присеща и й дудне, ама смисъл няма, то от само себе си ще дойде.

# 23 461
И аз бях така докато да завърша Университета, започнах да закусвам и обядвам нормално в един по-късен етап на живота си.

# 23 462
И аз искам да нямам апетит, че тъкмо лятото свалих кг, но уви! Всеки с дертовете си, както казваше баба ми

# 23 463
И аз искам да нямам апетит, че тъкмо лятото свалих кг, но уви! Всеки с дертовете си, както казваше баба ми
И аз така. Толкова ми е нервно, а като съм нервна ям и харча пари.
Тили няма година, 5 месеца са. Ама детето каза, че ще е само месец. Сега казва, че по нощните смени ще си говорим.

# 23 464
  • София
vita, страхотна новина, браво!
ravi, да ти се наредят нещата по най-добрия начин Flowers Four Leaf Clover
Лисиче, две деца отгледах без да хапват в градината, ако е здрав, хич не го мисли това ядене. Всяка храна, която не вкусвам и ненавиждам съм намразила в детската градина.
Димис, този път да те ценят и да си спокойна и доволна там.

# 23 465
  • София
Мене пък ме побъркваше "искам фрикасе, кюфтета яхния ама катоюна леля Данче".

# 23 466
  • София
Re, аз с една филия с халва не се справих, сто комбинации и пак не беше като в градината.

# 23 467
  • Бургас
Изчетох ви на почивки....
Време няма...

Оплаквам се, че искам почивка, релакс, спокойствие, тишина и здраве!
Пак тази болка се появи, само че в лявото рамо, а не в дясното, ... измести се!
Ами,... омръзна ми вече!

# 23 468
Отпадна ми грижата и за паспорт и за екскурзия, и за натъкмяване на каквото и да е. Мъжът на приятелката ми щял да дойде също, е такъв случай няма какво да се бутам. Напразно си блъсках главата два дни. Ама можело и да не дойде, не се знаело работата му какво що. Малко тъпо ми стана, че се почувствах като резерва, ама нейсе.

Големите ми деца бяха и все още са злояди. Средният може да не яде и с дни. Упорито правех сандвичи, които след 4-5 часа в кутията се хвърляха, пропищяла бях. Това до 4ти клас, щото са забранени лафки в основните училища. Харесва ми да няма лафка.
 Ама ама сега в гимназията хем има лафка, хем излизат и навън, давам пари и купуват боклуци, щото всеки така правел.

Лисиче, изпуснах снимката, но разбрах, че е ма дете с коте. Слагам виртуално сърчице Heart снимките на деца и на котки ме разтапят, особено щом са спящи Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано прояде детето в детската, за да не го мислиш.
Има ли вариант да го е срам да яде? Той е още малък, и ако не знае да се храни сам добре, може и да го е срам.

Рави, не ми хареса поста ти Sad ти не обичаш да се оплакваш /въпреки темата/, явно ти е прикипяло.  Дано нещата се развият в твоя полза.

Дими, казвахме ли ти, че ще се върнеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23 469
Големият ми племеник до 4-та група обядваше в градината само филия хляб.Малкият пък изяжда по две супи,но без основно че било гадно.Дъщеря ми почти нямаше проблеми с яденето.Сутрин четяхме менюто и като я посрещаха госпожите,след като каже добро утро им казваше кое няма да яде.На това,което не ядеше бяха много малко неща.Сега вече е доста капризна за ядене и не яде всичко.Не че не обича-ограничава се и гледа да се храни здравословно.

# 23 470
karzz ММ цяло лято, а и сега го боли рамото. Какви не комбинации измислях и все боли. Изчерпах се откъм комбинации на лекарствени средства.
Лисиче и аз изпуснах снимката, но вярвам на съфорумското мнения, че има сладури на нея.
За яденето в детска възраст - всичко ядеше в градината без попара. И сега яде. Прибере ли се, печката сигурно се моли да няма ток.
Рави иска ми се да имах по-голям избор. Но в нашия град е трудно да работата. Дано си намериш пролука за пътуване!
Глезенът ми е подут и боли. Не помня да съм стъпвала неправилно.

# 23 471
От безсъние се оплаквам. Умора и безсъние, чудна комбинация.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 00:06 от donau_janine2

Общи условия

Активация на акаунт