Да се оплачем... 2025

• 1 398 913
  • 23 520
  •   13
Отговори
# 23 400
G.D., и аз съм решила двете детски да ги ремонтирам, та като направиш ремонта ми пусни снимки, за да взема идеи 🙂 . Стаята на щерката смятам да я правя втора спалня за гости, но трябва да изчакам да се изнесе . Стаята на синът няма да я ремонтирам, но съм я превърнала в нещо като стая за спорт и кабинет за работа.

# 23 401
  • Пловдив
Съгласна с мнението, че в Гърция отдавна не всичко е идеално. Не, че някога е и било, де. Отказвали са ми лед в коктейл на плажа под предлог, че е “криза” и но екстра айс. 🙄 Хлябът често фигурира в сметките, както и такса място; на много места са спрели да дават комплименти от заведението; случва се, ако повторите за втори или трети път и сервитьорът ви е запомнил. Това е поне от 3- 4 години насам.
Във Варна (и околията) ни се е случвало да ни компенсират за забавена поръчка. Често с десерти.  Последно на Кабакум бяха забавили ребрата на сина, компенсираха ни с по едно от поръчаните питиета- ние с половинката бяхме на някаква белгийска жива бира, децата- фреш.
Аз не казвам, че е идеално, и там сме имали разочарования. Просто в сравнение с България, като цяло, кулутурата им на обслужване и цялата им туристическа индустрия са много по-добри. Като цяло казвам! Не във всички случаи.

# 23 402
И при нас е студено, добре, че вчера за фестивала беше слънчево и топло. Сметнах, че около 7 часа съм прекарала навън. Вечерта пя и Дичо, голям кеф. Уникален глас има този човек.

# 23 403
  • София
Оплаквам се, че от шантавото време се тръшнах болна и хич не се чувствам добре, а задачите трябва да бъдат свършени и не мога да изоставам.

# 23 404
Оплаквам се, че от шантавото време се тръшнах болна и хич не се чувствам добре, а задачите трябва да бъдат свършени и не мога да изоставам.

Четох, че има бум на Ковид Sad

# 23 405

Поне леко ли минава?
Трябва да питам нефроложката дали да му сложим и ковид ваксина. Преди казваше, че няма нужда, защото децата карали леко. Но много държи да му слагаме противогрипната.

# 23 406

q
Много болни колеги имаме в нашата фирма.

# 23 407
Кло, куфарчето ми е за приорити. Аз ще си нося сак в куфара, празен на отиване, за да мога да го напълня на връщане. Grinning Височината с колелцата е 58, без тях 52. Но те са сваляеми  и понеже не намерих информация на сайта на Раян, направо им писах. Мерси за пожеланията. Hug

Донау, аз гласувам да отидеш. Виж дали не можеш онлайн да си го заявиш и брат ти да го получи и да ти го изпрати после. Ето виж тук

Джени, слава богу че кравите не ходят постоянно с тези звънци. Аз ги ожалих, докато гледах. Но пък са красиви.

Оплаквам се от главоболие. Снощи изпих две чаши вино и днес страдам.

# 23 408
  • ту тук, ту там
Райън са много рестриктивни и безкомпромисни и мисля, че няма да приемат багаж с размер 52 см.

# 23 409
Е, как да не приемат. Пише, че може до 55 см височина.

# 23 410
  • ту тук, ту там
Някъде по-горе мернах за ограничение 50 см, извинявай.

# 23 411
Стават грешки, elleni. Всичко е точно. Simple Smile
Аз нарочно проверявах и като не открих информация за сваляеми колелца (може да има, но аз да не съм видяла) и им писах. Ако не можеше, щях да взимам друг куфар. Понеже сега нали постоянно се говори, че правят проверки и глобяват, исках да съм наясно.

# 23 412
Мини, мерси за линка, полезен е, обаче искат ел.подпис, а аз нямам. И последният паспорт да е издаван преди не повече от 59 месеца, а моят със сигурност е преди повече. Иначе добре звучи.
Ще ми се пръсне главата от мислене на схеми, а колко лесно щеше да е, да си имах валиден паспорт.  Баш за темата на муните съм.

За багажа погледни пак дали влизаш в размерите, напоследък всичко живо пищи, че авиокомпаниите следят стриктно. Много е стресиращо.

# 23 413
Мерих няколко пъти, Донау. С по три см под разрешените сантиметри и на трите величини е. Като го напълня, пак ще измеря.
Трябва да имаш издаден, какъвто и да е документ за самоличност в последните 59 месеца. Може да е и лична карта. За КЕП си провери дали можеш да си извадиш и от Австрия.

# 23 414
А за уиз колко е в момента безплатния ръчен като размер? Много години мъжът ми пътуваше все с едно куфарче, последния път греда… не мина. И сега тъкмо се чудя с какво ще го пращам. И докога ще е тоя ремонт на магистралата някой знае ли?!
Вчера близки 5 часа Пл Сф са се влачили кво е това?!?

Общи условия

Активация на акаунт