Да се оплачем... 2025

• 1 409 701
  • 23 676
  •   50
Отговори
# 23 520
  • София
Много болна тема даже! Калориен дефицит, тренировки и като са запецнали от два месеца, шават грамчета нагоре-надолу и като цяло нищо и половина. Тая перимено направо е вещица Joy

# 23 521
  • Пловдив
Ужасно съм притеснена. Предполагам, че имам цистит или нещо подобно, досега не ми се е случвало. Цял ден си бях добре и късно тази вечер започна парене и болка при уриниране, чувство, че ми се ходи непрекъснато, въпреки че съм ходила. Много ме притеснява и че има малко кръв. Дано да се оправи, до утре ще се побъркам.
Преди всичко - вода, вода, вода и още вода. И отиди на лекар. Но докато отидеш на лекар - вода.

Иначе червена боровинка, мечо грозде, чай от царевична коса.

# 23 522
Реших да се претегля сутринта не съм от няколко месеца. Кантара не се включи.. може би знае, че не искам да го видя.
Последните години няколко пъти свалям по 7-8 кг после си ги връщам. Трябва просто да съм по-сериозна.

И аз, и аз чакам близнаците.

# 23 523
И аз казвам това за цистита-много вода. И добавка с мечо грозде.
Хора, в шок съм. Вчера се натъкнах на една статия за детска учителка, насилвала сексуално и физически 4 год. момиче. Заплашвала го е да мълчи, но то най-накрая си е казало. Що за изроди и педофили работят с деца? Аз ако съм родител, изобщо няма да чакам на нашето правосъдие, а вземам всичко в свои ръце. Буквално ще ви призлее, ако прочетете всичко......Преди време е била директор на друга детска градина, но отстранена заради нейни полуголи снимки. Подобието на човек се казва Мариета Герова.😡😡😡

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 08:32 от #Frozen#

# 23 524
Преди време се оплаквах от дъщеря ми (17 г)... Е, копаем.

Вчера наобяд, ще тръгва на училище. "Къде ми е дамската чанта?"
Оказва се, че я е забравила (или са и я откраднали) предната вечер в автобуса. С ЛК, банкова карта със заплатата и от цяло лято почти, ученическата ЛК, картата за ГТ, ключовете, чип за училище и другите неща. Тя: "Ауу там ми беше любимия липлайнер".

Аз цял следобед звъня по телефони на банката, депото, ЦГМ.Пиша в "Изгубени" във ФБ. Вечерта тя се прибира, тананика си чалгичка, весело и е. Казах и - утре в 8 тръгваме за документи.

Днес рано-рано в 8 ч. приготвям документите, будя я. "Не сега, ще стана поне в 9". "Моля?!?!"
Сега ще ходи да се оправя сама, но е непълнолетна и не знам дали ще стане с ЛК. Нищо, поне ще заяви че е загубена и утре ще стане в 8 да ме помоли да отида с нея.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:40 от aaa73

# 23 525
За международен паспорт искат присъствие на родителите, за останалите документи, ще се справи и сама ако не я вее вятър на бял кон😉
За цистита сок от червена боровинка и Д маноза заедно+ много наливане с вода или чай да отмие бактерията.

# 23 526
Добро утро! Аз пак спах непробудно.
Скоро бях с цистит. Пих чай от мечо грозде вместо вода, уринал и ципрофлоксацин. При мен не стана без АБ. На почивката не посмях да се потопят в закрития басейн.
Студено е тук, а трябва да отида до село и да си приберат цветята.  Днес и утре не съм на работа, но в петък започвам ударно да работя.
За студентите, които започват днес - успешна година! Лесни изпити и весели дни пожелавам. Много ще е трудно на сина ми да съчетае работата с лекциите. Днес ще се среща с шефа си да обсъдят графика. Стискайте палци, моля, да се случат нещата.

# 23 527
Пожелавам,да ти се подредят свободните дни,и графика ,по желания начин.
На всички студенти,успешна година!

# 23 528
Добро утро 👋
Рамацоти, добре съм, благодаря. Явно остарявам, защото вече не мога да спя през деня и на работа съм парцал 😒
Вчера след 40мин лутане из града за паркинг накрая срещнах един познат и му връчих колата 🤣 Днес имаше свободен, та заведох малкия пеша на училище. Сега мога да спя спокойно до към 13-14, че след това имам пак ангажимент 😒 Само още 2 нощи

Ааа73, ужас.... Много мразя такива спокойни, над нещата, хора, а в живота ми има 3! И сестра ми и мм, сега и щерката. И тя си забравила чантата в училищния бус, добре че тоя път я намериха, първите 2 бяха хванали крачета. Тя е по малка, няма толкова важни неща, ама пак.

Успешна година на всички студенти и техните родители 🌺

# 23 529
  • София
Ужасно съм притеснена. Предполагам, че имам цистит или нещо подобно, досега не ми се е случвало. Цял ден си бях добре и късно тази вечер започна парене и болка при уриниране, чувство, че ми се ходи непрекъснато, въпреки че съм ходила. Много ме притеснява и че има малко кръв. Дано да се оправи, до утре ще се побъркам.
Първо пусни стерилна урина, за да се види точно какъв антибиотик е подходящ за теб, след това – лекар. Внимавай с билките, за да не замаскират проблема и да стане хроничен.

# 23 530
[quote author=Kaya link=topic=1725986.msg50274160#msg50274160 date=

Ааа73, ужас.... Много мразя такива спокойни, над нещата, хора, а в живота ми има 3! И сестра ми и мм, сега и щерката. И тя си забравила чантата в училищния бус, добре че тоя път я намериха, първите 2 бяха хванали крачета. Тя е по малка, няма толкова важни неща, ама пак.

Успешна година на всички студенти и техните родители 🌺
[/quote]

И моята щерка е спокойна, едва-едва. То нервите идват с годините и със задълженията Simple Smile не помня да съм била нервна на 15 Simple Smile))

Много студен вятър тук, направо ме прониза ситринта.
Не си записах кога ми дойде за последно и имам чувството, че тоя месец ме прескочи. Имах някакви симптоми, но отминаха без резултат Simple Smile

Оплаквам се от вечният екзистенциален въпрос-какво ще се яде днес Head Band

# 23 531
Здравей, искам да ти кажа, че аз бях на същото положение.
От 25.04 до 25.07 бях минус 3 кг, а не ядях нито захар, нито брашно, нищо от сорта.
На следващата дата започнах диета от диетолог, и към момента на дата 25.09 съм с 10 кг по-малко.
Бях УБЕДЕНА, че тия диетилози да загуба на пари и са някакви шарлатани. Но видях по моята колежка как х се отразява идеално, та се прежалих. Костваше ми 450 лв консултацията, и 202 лв бяха изследванията.
Смятам, че също като мен, ти се стараеше, обаче сама няма да успееш. И аз се боря с кг цял живот, и мисля че едва сега намерих вярното решение. Понеже ти гледат изследванията и ти дават меню, което следваш. Не се отклоняваш от правия път, и сваляш 5-7 кг. На месец. В следващите месеци сваляш по по-малко, но резултатът е много по - добър, от твоя самостоятелен опит.

Започвам 5-ти месец на диета-без "смъртоносното" бяло брашно,захар,бързи въглехидрати и прочие вредности.Дали има и 3 кг да съм свалила,ама и те не ми личат.Менюто ми е,като на зайка стръвница-много моркови и зарзават и малко месо.
Жалвам се на една приятелка,че ефект йок,а тя:
-Абсурд,мило!Аз спрях да ям хляб на закуска и за седмица съм 3 кила надолу-и забоде пържено картофче,понеже бяхме на заведение,а аз сръбнах жалостиво от таратора за 9 лева.
То вярно,че съм с болна щитовидна и менопаузата ме тресна,ама толкова малко!Че аз с летен вирус свалям повече.

# 23 532
За два месеца 10 килограма е впечатляващо.

# 23 533

И моята щерка е спокойна, едва-едва. То нервите идват с годините и със задълженията Simple Smile не помня да съм била нервна на 15 Simple Smile))

Аз не искам да е "нервна", но малко отговорност и организираност очаквам от човек, който става пълнолетен след 5 месеца и при всяко ограничение заявява "Аз съм почти на 18...".

Продължение: Преди малко ме пита: "Ще успея ли преди училище?" (Полиция, карта за ГТ) Ами не знам дали ще успее... като няма признаци кога ще тръгне. (Тръгна в 10:15, изяла 1 банан и с чантата за училище)
Поне разбрахме, че не е теглено от картата.

# 23 534
  • Бургас
Дими, стискам палци!🍀

Общи условия

Активация на акаунт