Да се оплачем... 2025

• 1 404 406
  • 23 580
  •   26
Отговори
# 23 385
Жанин,имаш нужда от почивка.Дано успееш да заминеш и да се разнообразиш малко.Децата и мъжа не ги мисли,ще се справят за няколко дни.А и те не са толкова малки вече,че да седиш постоянно до тях
Някой се възмути за цената на водата в киното,и с право.Аз се занимавам с търговия и един продукт,който при мен е на цена 6.50 лв.,ми излезна на реклама в онлайн сайт за 16.80 лв.Все съм виждала надценки и разлики в цените,но между 6.50 и 16.80 разликата е доста голяма.

# 23 386
  • Швейцария
Днес у наше село свалиха кравите от планината долу за зимата. Това е швейцарска традиция и много я харесвам. ММ ги е видял от прозореца, аз изпуснах. Интересно е да се види, много са красиви.
https://www.youtube.com/watch?v=tTGLSiMAuKo

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 22:11 от JennyBG

# 23 387
  • тук и там
Донау,хич не се надявай бързо да стане паспорта ако го правиш в посолството.Доста време отнема.

# 23 388
Съгласна с мнението, че в Гърция отдавна не всичко е идеално. Не, че някога е и било, де. Отказвали са ми лед в коктейл на плажа под предлог, че е “криза” и но екстра айс. 🙄 Хлябът често фигурира в сметките, както и такса място; на много места са спрели да дават комплименти от заведението; случва се, ако повторите за втори или трети път и сервитьорът ви е запомнил. Това е поне от 3- 4 години насам.
Във Варна (и околията) ни се е случвало да ни компенсират за забавена поръчка. Често с десерти.  Последно на Кабакум бяха забавили ребрата на сина, компенсираха ни с по едно от поръчаните питиета- ние с половинката бяхме на някаква белгийска жива бира, децата- фреш.

# 23 389
Никой не казва, че е идеално. Просто при нас някои концесионери са супер алчни и правят луди пари, защото са си платили на точните хора. Визирам тези с водата, тези на плажовете и т.н.

# 23 390
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оплаквам се от безсъние и какви ли не болежки...
Ако трябва да си прегледам и изследвам всичко, не трябва да ходя на работа изобщо Sad

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 11:37 от Moderator1

# 23 391
Днес у наше село свалиха кравите от планината долу за зимата. Това е швейцарска традиция и много я харесвам. ММ ги е видял от прозореца, аз изпуснах. Интересно е да се види, много са красиви.
https://www.youtube.com/watch?v=tTGLSiMAuKo
Ще им гръмнат на кравите ушите от тия големи звънцИ! Simple Smile😀
Но наистина е много интересно!

# 23 392
  • Швейцария
Те кравите са свикнали със звънците и не им пречат. Те са много скъпи и тези големите им ги слагат само за случая. Всеки фермер се гордее и иска да покаже какви звънци има Smile Ние пред блока имаме крави и нормално носят такива:

# 23 393
karzz, мисля, че ще се родиш, ако направиш корекция на диоптъра. Съвети за конкретна болница и лекар не мога да дам, личен опит нямам. Просто добри отзиви от познати, вече оперирани. Знам само, че не е нито страшно, нито скъпо. И че във Варна са съсредоточени едни от най-добрите офталмолози в България.

Жанин, отивай! Разбира се, че ще се оправят и без теб. Щял да плаче малкият... Той голям човек вече, ученик! Ще се гледате там по уатсап по двадесет минути дневно и ще е спокоен. Има си татко, брат и сестра.

Мини, този куфар с Райън безплатен или платен багаж? Безплатният, знаеш, стана вече 40/30/20. Уеднаквиха го с този на Уизеър. Ако за него става въпрос, куфарче не е добра идея. Тези размери нищо не побират, "изяждат" се и обема и килограмите от самото куфарче. По-добре раница или сакче. А за платения няма промяна - пак са си стандартните куфарчета за ръчен багаж, 55 см. Да си изкараш много добре в Лондон!

Бъндироуз, разбирам, че писането ти тук е вик за помощ. Със сигурност имаш нужда, но няма как да се окаже такъв вид помощ във форум. Услугите на психолог са скъпи и вероятно нямаш възможност. Психиатър, обаче, можеш и по здравна каса да ползваш. Обърни се към личния си лекар, ще ти издаде направление. Направи го! Ще получиш помощ. Може би имаш нужда и от антидепресанти, точно психиатърът може да ги предпише. Случва се да попадне така човек в дупка и да не вижда измъкване. Да не може сам да се издърпа за косите. Лекарите са за това. За това са учили.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 03:45 от Clotilde

# 23 394
Донау, заминавай задължително имаш огромна нужда от време за теб! И кажи на любимия да ти звънят само за сериозни неща. Тези деца са и негови ще се справят чудесно. Може даже и много добре да си прекарат.
Пълнея от въздуха. Видях числа невиждани от 6-7 г. Не е приятно….

# 23 395
Пазарувам си от една месарница продукти за около 2 седмици. Втори път ми слага нещо от него без да го калкулира. Собственик е човека, решението си е негово. В големите вериги за 5 стотинки ако нямаш, оставяш стоката.
В заведение нищо безплатно не съм получавала, стигне ли се да ми се извиняват с торта за забавяне, предпочитам да си ходя, не да ми се удължава престоя в заведението.
Миналата седмица поръчвахме пици, имаше комплимент айрани, не са комбо с пиците. Може би се учат, то няма ккво да де учат, по-скоро се борят за клиенти.
Синът ми където купува баклавата всеки път казва, че турчина го черпи нещо да опита докато му пълни кутийката, ама турците са деуга бира. В месарницата с телелвшкото също е такъв подхода - слага ми турски подправки като вземам нещо, обяснява ми рецепти, любезни са и влагат лично отношение, на мен това ми харесва!

Радвам се на волейболистите ни и тайно мечтая и днес да им е ден, с толкова хъс играят, заслужават го.

Ишиаса мв отпусна докато пиех лекарствата, свършиха и пак го усещам Sad
Мисля да направя мекички за закуска, че ще чакам да ми докарат картофи съм поръчала и след мача на волейболистите ще излизам до мола по работа, така де, имам време Simple Smile

# 23 396
Т.н. комплимент не помня в България да са ни давали. В Германия даваха преди в китайски, турски и гръцки ресторанти, сега и там няма. Инфлация.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23 397
Будна съм от 5.20. в неделя Confounded

# 23 398
Аз от 4 часа Simple Smile вчера цял следобяд спах и нощта ми се стори вечност, ама пазих тишина да не преча на ММ, а си легнах след 1:30 🙄

Много студено стана изведнъж, до преди 2-3 дни спахме на климатик, на охлаждане, вече трябва да го пускаме на отопление.

# 23 399
Снощи бяхме на октоберфест… гръмнаха ми ушите , хора . Как така в едно заведение инсталираш едно че некачествен, второ че твърде силен саунд . На моменти сърцето ми прескачаше  от бумкането . То па да беше музика… уж е октоберфест, свириха блус, рок. Накрая събраха техниката и като го удариха на едни хорА от  уредба… че като стана тоя народ. Мъжът ми вика - тва са туристи . Бе туристи, нетуристи, надуха ми главата адски. Не можахме да си кажем приказката с приятелите . Ходя на този фест откакто се е зародил , ама не знам  занапред как ше се разбираме -  от година на година по безумно става . Грам баварски вайб не се усеща . Сигурно щот сме си все нашенци . Наши приятели в Мюнхен казват ,че и там  не е като едно време , феста е силно комерсиализиран .  Не съм била на есенен, но се надявам някой ден да отида и да го видя с очите си .
Рамацоти, и аз обожавам тази песен на Вълдобрев . Толкова силно въздействаща е. А и сериала беше един път .
Днес ше прекарам деня в мебелни магазини . Детската стая на момчетата плаче да се превърне в нещо по практично . 2026 та съм си я определила като подходяща  за един бюджетен ремонт и преобзавеждане . Идеята е да стане нормална стая за един човек с двойно ( или едно и половина ) легло. Пък другия , като се засекат - ще обитава нашата , и така всеки ше си има лично пространство . Щото сега тия бюра и голямо количество стелажи с книги са абсолютно безсмислени и само заемат  и без това не голямото  пространство на стаята .  Ще търсим идеи из магазините.

Общи условия

Активация на акаунт