Да се оплачем... 2025

• 1 412 250
  • 23 717
  •   40
Отговори
# 23 580
Страхотни усмивки!Браво на мама!Сладурчета!

# 23 581
Марти големи са сладури!
Донау изместена капачка значи тя да се намира отстрани на коляното, най-често латерално/външно/. Деформацията се вижда с просто око. Не са редки случаите когато сама се намества.  Ако стъпва на крака, дори да е имало луксация, вече капачката е на мястото си. Обезболяващи, студени компреси и покой са достатъчни.
За диагностика за разкъсани връзки се прави ЯМР, но да минат поне 10 дни. Сега ще се види вътрешен кръвоизлив с плуващи в него мастни топчета, влакна и съсиреци.

# 23 582
Аз не мога да проумея кой ще си прави труда да лъже за такива неща... Да го измислиш, да го напишеш, времето е ценно да се губи в безсмислици. Ако случаят не е такъв спешно трябва да потърси психиатър.

Мартина, страхотни деца. ❤️

# 23 583
Естела, успех в новото начинание! Мисля, че ти имаше приятелка, близка на хората, пострадали в катастрофата със скъпата кола. Как са майката и детето? За бащата мисля беше по -оптимистично положението.

# 23 584
Душици си имаш Марти Heart Eyes

# 23 585
Момичета, благодаря отново за стиснатите палци. Всичко потръгна лека полека. ❤️

Сега и да се оплача. В чуденка съм защо хората се сърдят, когато получават това, което са дали като отношение. В последно време получавам кофти отношение от една позната. Реших, че е нещо моментно и изчаках. Интересното беше, когато аз й отвърнах леко накриво как беше учудена и сякаш се разсърди.

# 23 586
Да се оплача тук.. Племенницата ми на 25г./дъщеря на брат ми, живеят в провинцията/от две седмици живее при мен. София й дошла шумна и напрегната, иска спокойно място и работа и защо не при леля, която живее сама в приличен апартамент, на топ място, в Пв. Не можех да откажа,като начало, но тя не излиза никъде, търси работа онлайн, беше на интервю, по цял ден играе онлайн игри, мълчи, сумти, щорите са пуснати, коледни лапички греят вместо лампа,почти не отговаря, ако не се налага.. Родителите й са разделени отдавна, майката има друго семейство и дете, тя преди София, живееше при нея. Може това да е дало отражение. Имам син, внучка, не е да не познавам днешните деца, но това поведение ме плаши и се чудя как се навъртях в тази схема, как ще се отърва?! Това поведение ме натоварва и изневря много!!

# 23 587
Е, сядате с момата и с брат ви и си казвате всичко, което пишете тук. Като ви натоварва и не ви е ок, разваляте гостито и туй то.
Аз мойте си едвам трая понякога, ма никой не ги ще да ги погледа малко в друг град 😆😂🫣

Така ми вдига нервите малката че не ми се коментара даже.

# 23 588
Говори с брат си. Кажи, че трябва да си търси квартира и сложи срок.
Аз се ядосах на една патка. Не, аз съм патка, че я слушах под дъжда

# 23 589
Говорете с бащата на племеницата. Като чуя "София ѝ била много шумна, затова напуснала работа" и рязко ме обзема недоверие към основната версия за местенето при вас. Говорете с брат си и вижте какви варианти има да се отдели в самостоятелна квартира.

# 23 590
Донау, травмата според мен не налага спешно. Заведи го при ЛЛ да ви даде направление за ортопед. И без друго за образна е добре да спадне оттока
Училищната каза към спешното. На триажа видяха лек оток, събраха се четирима и се чудеха, па запретнаха и те крачоли да гледат техните капачки така ли са халтави… Повисяхме 2 часа, докато го прегледа лекар и каза, че не е спешно, да идем на ортопед.
Признавам ви за компетентни Simple Smile ама какво да правя, шашнах се като училищната лекарка каза към спешното. Нейсе. Ако майка ми е хвърлила пъпа в болницата, предполагам е било с други намерения Stuck Out Tongue Winking Eye

Дими, каквото си ми казала, така е било. Добре че се върна към старата си работа, там ти е мястото.

Айде, сега да повися и в денталната клиника, нищо че имаме запазен час, вчера ни забавиха с час и половина.

Марти, видях зъбето Stuck Out Tongue Winking Eye ти беше споменала, че и на щерка ти е оцветен, вероятно заради лекарствата за епилепсия, нашият доктор отрече подобен ефект. Тя Левитарацетам ли взимаше? Говорят ли за спиране вече?

# 23 591
Говорете с бащата на племеницата. Като чуя "София ѝ била много шумна, затова напуснала работа" и рязко ме обзема недоверие към основната версия за местенето при вас. Говорете с брат си и вижте какви варианти има да се отдели в самостоятелна квартира.
Абсолютно съгласна, млада жена, преводач в частна кантора, добър доход, квартира с приятелка и хоп при леля, без нищо, само без разход за наем. Светна ми веднага, друг проблем, но исках да чуя само аз ли не виждам разумен довод за това "гостуване"!

# 23 592
Няма начин да не е имало нещо друго, вероятно родителите са наясно.
Но както и да е, говори с тях, няма да е лесно, но не виждам друг вариант. Успех!

# 23 593
Донау където сега пак ще работя, като съм се раждала е било АГ отделение. Сигурно там ми е паднал пъпа. Иначе доста болници съм обиколила като пациент. Всеки бял косъм е от някоя болница.
Пъпът на сина ми е хвърлен в двора на БНБ. Или ще й стане директор или ще я ограби - такова беше оправданието за решението. Към момента момчето ми не е в София, не учи икономика или компютърни науки, че да си преведе пари по сметки. Ще чакам да видя дали ще сложи черна качулка.
Ще гладя блузи с дълъг ръкав. Тук е студено и това не ми харесва.

# 23 594
Абсолютно съгласна, млада жена, преводач в частна кантора, добър доход, квартира с приятелка и хоп при леля, без нищо, само без разход за наем. Светна ми веднага, друг проблем, но исках да чуя само аз ли не виждам разумен довод за това "гостуване"!
Защо не говориш с момичето направо. На 25г. е, не е дете, за да говориш с баща и'.

Общи условия

Активация на акаунт